Πρόσωπα (19/3)

21
Πολύ πολύ καλησπέρα σας !

Όπως και την προηγούμενη εβδομάδα, έτσι και σήμερα τα "Πρόσωπα" βρίσκονται εδώ για να σας παρουσιάσουν πληροφορίες και γεγονότα, τα οποία ίσως να γνωρίζετε ή ίσως και όχι για αγαπημένα πρόσωπα της Showbiz.

Κάθε Παρασκευή δηλαδή η συγκεκριμένη στήλη θα είναι αφιερωμένη σε μία καλλιτεχνική προσωπικότητα (από διάφορους χώρους) και στην πορεία της εως τώρα...

Το σημερινό μας αφιέρωμα αναφέρεται στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

H Σταματίνα αποτελεί ένα ισχυρό χαρακτηριστικό παράδειγμα ατόμου που διαθέτει όλο το αποκαλούμενο ως "πακέτο" για να βρίσκεται στον χώρο των ΜΜΕ. Έχοντας γνώσεις, μόρφωση, άνεση, ιδιαίτερο στυλ και μία εξαιρετικά όμορφη & γοητευτική παρουσία καταφέρνει να αποσπά τις θετικότερες εντυπώσεις σε κάθε της νέο τηλεοπτικό και όχι μόνο εγχείρημα...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γεννήθηκε στις 31 Μαϊου του 1982 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε.

Ως κλασσική δίδυμος την χαρακτηρίζουν η επικοινωνία, η ευελιξία, η προσαρμοστικότητα αλλά και η ικανότητα να ασχολείται με ένα πλήθος πραγμάτων συγχρόνως. Από μικρή είχε στο μυαλό της ως στόχο πως κάποια στιγμή θα καταφέρει να ασχοληθεί επαγγελματικά με την δημοσιογραφία...

Όντας μαθήτρια ακόμη, στα 16 της, η γλυκιά παρουσιάστρια του Tv Weeknd και ραδιοφωνικός παραγωγός του Orange 93,2 ξεκίνησε να γράφει σε ορισμένα μουσικά περιοδικά. Ίσως αυτή να ήταν και μία αφορμή ή ένα έναυσμα ώστε να αποφασίσει να σπουδάσει δημοσιογραφία στην Σχολή Δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1. Βέβαια στο συγκεκριμένο επάγγελμα πρέπει να εκμεταλεύεται κανείς και την παραμικρή ευκαιρία που θα του δοθεί. Έτσι στα 19 της χρόνια και ενώ βρισκόταν στο δεύτερο έτος της σχολής της, εργάστηκε στο "Μακεδονία TV" και συγκεκριμένα στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού, πραγματοποιώντας ελεύθερο και διεθνές ρεπορτάζ.


Στα πρώτα χρόνια μάλιστα της επαγγελματικής της πορείας, η Σταματίνα ασχολήθηκε και με άλλες δουλειές που δεν σχετίζονται με τον χώρο των ΜΜΕ, όπως επιμέλεια μόδας, βοηθός φωτογράφου & δημόσιες σχέσεις με σκοπό παράλληλα με τις σπουδές της να βγάζει τα δικά της χρήματα και να μην επιβαρύνει οικονομικά τους γονείς της. Στα 15 της χρόνια μάλιστα συμμετείχε και στην πρώτη ομάδα bungee jumping που υπήρξε στην Ελλάδα. Ένα χόμπι που της αρέσει ιδιαίτερα.. Ουσιαστικά όμως το όνειρο της, η δημοσιογραφία, δεν την εγκατέλειψε ούτε μια στιγμή..

Στις μεγάλες αδυναμίες της sexy δημοσιογράφου συγκαταλέγεται και η μουσική. Μετά το πέρασμα της από το "Μακεδονία Tv", η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε στο "Mad Tv" όπου και παρουσίαζε την δική της μουσική εκπομπή για τέσσερα περίπου χρόνια. Έπειτα, συμμετείχε στην εκπομπή "Ολα καλά" του Star, την οποία παρουσίαζε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και διήρκεσε μόλις έναν χρόνο..


Το ευρύτερο τηλεοπτικό κοινό όμως γνώρισε την Σταματίνα πριν τρία χρόνια σχεδόν, όταν και ξεκίνησε η εκπομπή "Πολύ μπλα μπλα" στο Alter με την Φαίη Σκορδά. Στο συγκεκριμένο σταθμό, συμμετείχε επίσης στην εκπομπή "Showbiz News" αλλά και παρουσίασε για δύο χρόνια την δική της εκπομπή μαγειρικής με τον τίτλο "Στην κουζίνα".

Φέτος, πιο άνετη, χαλαρή, ευδιάθετη και λαμπερή από κάθε άλλη σεζόν έχουμε την χαρά να την απολαμβάνουμε κάθε Σαββατοκύριακο στην εκπομπή "Tv Weekend" στο Alter.

Ας επιστρέψω όμως στην αγάπη της για την μουσική που σας ανέφερα και προηγουμένως, μιας και τα δύο τελευταία χρόνια πραγματοποιεί ορισμένα βήματα ως ραδιοφωνικός παραγωγός. Ειδικότερα, την ακούμε από την περασμένη χρονιά στην συχνότητα του Orange 92,3 να μας κρατάει συντροφιά καθημερινά από τις 18:00 έως τις 21:00.. Πέρυσι στο πλευρό της βρισκόταν ο Μάνος Μαγιάτης, ενώ φέτος ακούμε μαζί της τον Πάνο Δεληγιάννη.


Σχετικά με την πολύ ελκυστική εξωτερική της εμφάνιση, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε συνέντευξη της έχει δηλώσει: "Η καλή εξωτερική εμφάνιση μπορεί να είναι ένα διαβατήριο για να μπεις στο χώρο, δεν αρκεί όμως για να έχεις διάρκεια.. Βρίσκομαι στην δημοσιογραφία αρκετά χρόνια πλέον κι έχω καταλάβει ότι μόνο με σκληρή δουλειά, επιμονή και υπομονή καταφέρνεις να κάνεις βήματα…"

Της αρέσει που ασχολείται με το lifestyle-καλλιτεχνικό ρεπορτάζ και το απολαμβάνει που μιλάει με γνωστά άτομα της Showbiz που συμπαθεί και εκτιμά..

Την χρονιά μάλιστα που διανύουμε, η δυναμική παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της έχει συζητήσει με αρκετούς επώνυμους που δεν δίνουν πολλές και εύκολα συνεντέυξεις. Κάτι δηλαδή που οπωσδήποτε δίνει ιδιαίτερη χαρά σε εκέινη που καταφέρνει μια χαλαρή κουβέντα μαζί τους.

Η Σταματίνα λατρεύει τα ταξίδια προς κάθε κατεύθυνση και όποτε της δίνεται η ευκαιρία και βρίσκει λίγο ελεύθερο χρόνο πραγματοποιεί ολιγοήμερες αποδράσεις από την Αθήνα. Σε αυτό βέβαια σημαντικό ρόλο παίζει και το γεγονός ότι η μητέρα της διαθέτει ταξιδιωτικό γραφείο, κάτι δηλαδή που της δίνει την ευκαιρία να φεύγει όποτε το επιθυμεί...

Με την προσωπική της ζωή, η γλυκιά δημοσιογράφος δεν έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τον Τύπο και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, καθώς προτιμάει να μην δίνει δικαιώματα. Μέχρι πριν λίγο καιρό πάντως φαίνεται πως ήταν single, καθώς αυτή την περίοδο φήμες την θέλουν να διατηρεί δεσμό με τον γνωστό δικηγόρο Θέμη Σοφό. Τώρα είναι φήμες, είναι αλήθεια δεν θα ασχοληθούμε σε καμία περίπτωση ούτε και εμείς με αυτό.

Πριν λίγα όμως χρόνια, η ζωή της Σταματίνας Τσιμτσιλή άλλαξε αρνητικά καθώς η μοίρα θέλησε να φύγει από δίπλα της ο αγαπημένος της πατέρας εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος.. Ο πατέρας της αποτελούσε μία από τις μεγαλύτερες της αδυναμίες, και σε πρόσφατη συνέντευξη δήλωσε για αυτόν: "Μετά τον θάνατο του πατέρα μου, δε­θήκαμε ακόμα περισσότερο με την μητέρα μου και την αδερφή μου. Υπάρχουμε πλέον η μία για την άλλη και αυτό είναι κάτι που το ξέρουμε καλά και οι τρεις.". Συνεχίζοντας την απάντηση της σχετικά με το πόσο αισθητή είναι η απουσία του, αναφέρει χαρακτηριστικά: "Κάποια στιγμή μάλιστα αναζητώντας ορισμένες κα­σέτες από την παιδική μου ηλικία άκουσα τη φωνή του. Ήταν περίεργο. Πάνε επτά χρόνια από τότε που σκοτώθηκε σε τροχαίο και ένιωσα σαν να είχα να τον ακούσω από χθες.".

Και κάπως έτσι, φτάνοντας προς το τέλος και του σημερινού μου άρθρου, να αναφέρω ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι ένα από τα άτομα εκείνα που μας παραχωρούν το δικαίωμα να περιμένουμε πολλά από εκείνη στο μέλλον και στα επερχόμενα επαγγελματικά της βήματα τόσο στην Tv όσο και στο ραδιόφωνο.

Την σεζόν που διανύουμε την απολαμβάνουμε:
"Tv Weekend: Κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:15 στο Alter
"Οrange 93,2": Κάθε απόγευμα 18:00 - 21:00"

Ακολουθεί ένα βίντεο αφιερωμένο στο σημερινό μας "Πρόσωπο": Σταματίνα Τσιμτσιλή



Λοιπόν, κάπου εδώ και τα σημερινά μας "Πρόσωπα" έφτασαν στο τέλος τους. Θέλω να πιστεύω ότι σας άρεσε και το αποψινό άρθρο και θα διατηρήσετε μία μικρή έστω περιέργεια μέχρι την επόμενη Παρασκευή, όπου θα δημοσιευθούν και τα τελευταία "Πρόσωπα", πριν τη μικρή μας διακοπή λόγω των εορτών του Πάσχα..

Εγώ να ανανεώσω το καθιερωμένο μας πλέον ραντεβού εδώ στο Tvnea για την επόμενη Παρασκευή, ασφαλώς με ένα νέο αφιέρωμα σε μία αγαπημένη προσωπικότητα της Showbiz.

* Μην χάσετε την επόμενη εβδομάδα: Τα "Πρόσωπα" θα είναι αφιερωμένα στην μέχρι τώρα πορεία ενός εξαιρετικού ηθοποιού της νέας γενιάς, τις ερμηνείες του οποίου έχουμε απολαύσει τα τελευταία χρόνια τόσο σε τηλεοπτικές σειρές όσο και σε επιλεκτικές θεατρικές παραστάσεις.

Σας ευχαριστώ πολύ για την ανάγνωση σας, καλό Σαββατοκύριακο και όπως πάντα μια συμβουλή... να είστε πάντα ο εαυτός σας!

Γειά χαρά !
Αλέξανδρος Κούρτης

Διαβάστε ακόμη τα προηγούμενα "Πρόσωπα" εδώ:

Δημοσίευση σχολίου

21Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. εχει ολα αυτα που ειπες συν αλλο ενα που ξεχασες....
    ανοικτα ποδια....
    αντε ρε που κανετε και αφιερωματα στις βιζι...ες!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ax stamatinaaaaa,, apla thea h kopela !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TO AGIEROMA EINAI KATAPLIKTIKO!!! OPWS KAI TO AGIOKLIMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολύ ωραίο το άρθρο σου και το βιντεάκι επίσης.. ενδιαφέρουσα στήλη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ :) !
    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΜΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ !!!

    ΦΙΛΙΑ, ΦΑΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kai emena mou arese to arthro sou, kai genika to blog sas exei ginei polu kalutero apo tote pou stamathse h DIANA sunexiste etsi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aπίθανο κι αυτό το άρθρο σου και πολύ ωραίο το τραγούδι που το περιέβαλλες!
    Ντίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΙΔΙΑ ,,ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΚΕΤΟ ΜΕ ΤΟ BLOG ΑΥΤΟ.ΑΛΛΑ ,ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝ ΤΗΣ ΜΠΡΙΤΝΕΥ ΣΠΙΑΡΣ ΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤO TON MHNA ΣΤΟ WWW.MTVGREECE.COM!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. xaxa teleio to ellada exeis talento, exw kseskistei sta gelia kai molis arxhse

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Nai kai ta pixel pou vgazei teleia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απο το Mega το διαψεύδουν, αλλά η αλήθεια ειναι οτι το έχουν αποφασίσει! Οι ηθοποιοι που θα μετάσχουν στο νεο ριάλιτυ του Ant1 "dancing with the stars" δεν θα παιζουν σε σειρές του Mega! Ο λόγος? Θεωρουν οτι απο τη στιγμή που το προγραμμα βασιζεται στην συμμετοχη καλλιτεχνων, ειναι κάτι αντίστοιχο με τις σειρές! Και όπως ένας ηθοποιός που παίζει σε ένα κανάλι δεν παίρνει ρόλο στο ανταγωνιστικό , έτσι και όσοι συμμετάσχουν στο Dancing with the stars δεν θα επιλεγουν για να παιξουν σε σειρές του Mega.
    Η αποφαση έχει ηδη διαρρεύσει απο εταιρία παραγωγης που συνεργάζεται με το Mega και προκαλεί συζητησεις στην "πιάτσα" . Η διάψευση που κάνουν απο το κανάλι είναι τυπική και δεν πείθει βεβαια τους ηθοποιούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ellada DEN eheis talento....

    einai o,ti xeirotero exw dei ton teleutaio kairoooo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΠΑΠΑΡΑΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ. ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΑΝΤΕΝΝΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ως κλασσική δίδυμος επισης τη χαρακτηρίζει η διπροσωπια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Giati diagrafike to sxolio mou? Eiste fasistes!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. bravo sou poly omorfo arthro !!

    a,emena mou arese to ellada exeis talento kai gelasa poly...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έλεος! Από πότε θεωρείται μόρφωση η σχολή του ΑΝΤ1?Δηλ τόσα παιδάκια που σπούδασαν σε ΑΕΙ ΜΜΕ είναι διάνοιες;
    Η κυρία εκμεταλλεύεται στο έπακρο την εξωτερική της εμφάνιση και μόνο αυτή κι έχει κι έναν εκνευριστικό εξυπνακισμό. Πάντως το ΑΛΤΕΡ έχει πήξει με τέτοιες "δημοσιογράφους"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !