Πρόσωπα (11/3)

22
Πολύ πολύ καλησπέρα σας !

Όπως και την προηγούμενη εβδομάδα, έτσι και σήμερα -εκτάκτως Πέμπτη!- τα "Πρόσωπα" βρίσκονται εδώ για να σας παρουσιάσουν πληροφορίες και γεγονότα, τα οποία ίσως να γνωρίζετε ή ίσως και όχι για αγαπημένα πρόσωπα της Showbiz.

Κάθε Παρασκευή δηλαδή η συγκεκριμένη στήλη θα είναι αφιερωμένη σε μία καλλιτεχνική προσωπικότητα (από διάφορους χώρους) και στην πορεία της εως τώρα...

Το σημερινό μας αφιέρωμα αναφέρεται στην Θάλεια Ματίκα.

Έχει ίσως ένα από τα πιο όμορφα γυναικεία ονόματα που υπάρχουν, και που δεν ακούμε τόσο συχνά (δεν είναι πολυφορεμένο δηλαδή).. Θάλεια! Μάλιστα πριν λίγες μέρες, στις 2 Μαρτίου είχε και την ονομαστική της γιορτή. Χρόνια πολλά πολλά !!

Η Θάλεια Ματίκα γεννήθηκε πριν μερικά χρόνια στην Αθήνα. Συγκεκριμένα στις 4 Ιουλίου του 1978, οπότε όλως τυχαίως έχει και γενέθλια κάθε χρόνο αυτήν την ημερομηνία. Στα χαρακτηριστικά της συγκαταλέγονται η ευαισθησία, η προστατευτικότητα, η υπομονή & η φροντίδα μιάς και ανήκει στο ιδιαίτερο ζώδιο του «καρκίνου».

Ανήκει στην κατηγορία των καινούριων Ελληνίδων ηθοποιών, που έπειτα από αρκετή προσπάθεια έχει καταφέρει, αν και βρίσκεται ήδη σε πολύ νεαρή ηλικία, να διαγράψει την δική της πορεία και συνδυάζοντας εξαιρετικά το δράμα με την κωμωδία έχει καταφέρει μέσα από τις δουλειές της και τις συνεργασίες της να καθιερωθεί στον δύσκολο αυτό χώρο της υποκριτικής.

Στα φοιτητικά της χρόνια, η Θάλεια αφού αποφοίτησε από την Γερμανική Σχολή Αθηνών, αποφάσισε να σπουδάσει οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Ύστερα από μερικά χρόνια όταν και τελείωσε τις σπουδές της στο συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο, πραγματοποιήσε παρακολούθηση θεατρικών σπουδών στην δραματική σχολή του θεάτρου τέχνης Καρόλου Κουν. Όπως η ίδια ομολογεί σε κάθε της συνέντευξη, το θέατρο αποτελεί την μεγάλη της αγάπη και αδυναμία. Δεν αφορίζει βεβαίως σε καμία περίπτωση την τηλεόραση, η οποία της έχει προσφέρει αναγνωρισιμότητα και πολλά ακόμη, αλλά η ίδια ανέκαθεν υπεραγαπούσε το θέατρο. Από πολύ μικρή είχε στο μυαλό της πως κάποια στιγμή θα ασχοληθεί με την υποκριτική. "Από 3 ετών το σκεφτόμουνα!", αναφέρει χαρακτηριστικά η γοητευτική ηθοποιός σε απάντηση της. "Δεν άλλαξα ποτέ γνώμη χωρίς όμως να γνωρίζω τις αιτίες. Παρότι οι γονείς μου είναι επιστήμονες, λατρεύουν την Τέχνη και ιδιαίτερα το θέατρο. Ίσως αυτό και να με επηρέασε σε μεγάλο βαθμό…"

Το ξεκίνημα της στην υποκριτική, συνοδεύτηκε από μία σπουδαία διάκριση. Μετά το τέλος της δραματικής σχολής, η Θάλεια Ματίκα με την συμμετοχή της στην ταινία μικρού μήκους «Μικρός Ινδιάνος» κέρδισε το βραβείο α’ γυναικείου ρόλου στο Κρατικό Φεστιβάλ της Δράμας. Προφανώς και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα στην πορεία ενός νέου ηθοποιού που μόλις ξεκινάει..

Στην τηλεόραση οι πρώτες της συμμετοχές ήταν στο «Υστερα ήρθαν οι μέλισσες», στο «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» και στις «Αέρινες Σιωπές» του Mega. Στο ευρύτερο κοινό όμως η Θάλεια έγινε γνωστή μέσα από την εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Κλείσε τα μάτια», όπου και κρατούσε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους (της Άννας που υποδυόταν την αδερφή της Ιωάννας Παππά ). Η εν λόγω σειρά μεταδόθηκε σε τρεις κύκλους. Σε αυτό το σημείο να αναφέρω ότι μία από τις λίγες καλές φιλίες που κρατάει η ηθοποιός με άτομα από το επαγγελματικό της περιβάλλον είναι αυτή με την Ιωάννα Παππά που πέρα από την προαναφερθείσα σειρά έχουν συνεργαστεί ξανά στην ταινία «Μην περνάς, ανάβει κόκκινο» το 2003. Στην συνέχεια, μετά το τέλος της σειράς του Mega, οι επιλογές της γλυκιάς ηθοποιού μπορούν να χαρακτηριστούν μόνο ως άκρως επιτυχημένες.

Συγκεκριμένα, αμέσως μετά είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία από τις καλύτερες και πιο προσεγμένες δουλειές του Μανούσου Μανουσάκη «Μη μου λες αντίο». Εκεί μαζί με τον Μέμο Μπεγνή έζησαν ένα παράφορο αλλά και απαγορευμένο έρωτα μεταξύ μιας χριστιανής και ενός μουσουλμάνου. Εκείνη την περίοδο μάλιστα ο Μ.Μπεγνής ήταν ερωτευμένος με την συμπρωταγωνίστρια του, κάτι που δήλωσε αρκετά χρόνια αργότερα. Χαρακτηριστικά ο νεαρός ζεν πρεμιέ αναφέρει: «Ναι, ήμουν ερωτευμένος με συμπρωταγωνίστριά μου. Είχα ερωτευτεί τη Θάλεια τη Ματίκα. Είχε σχέση εκείνη την περίοδο και δεν της το αποκάλυψα. Της το είπα όμως μετά και γελούσαμε, γιατί και εμένα μου είχε περάσει. Είμαστε φίλοι πλέον με τη Θάλεια». Ενδιαφέρον το συγκεκριμένο περιστατικό, δεν μπορείτε να πείτε ε;

Έπειτα από το «Μη μου λες αντίο» ακολούθησαν πρωταγωνιστικοί ρόλοι στα: «Γη και Ουρανός» (Mega), «Big Bang» (Mega), «Πάρης και Ελένη» (ΑΝΤ1). Αλλά και αρκετές συμμετοχές σε άλλα σήριαλ.


Όσον αφορά την πορεία της στο θέατρο, οι Θάλεια Ματίκα φρόντισε να κάνει σταθερά και πολύ προσεκτικά βήματα. Συμμετείχε σε αρκετές παραστάσεις όπως οι: «Βάσσα», «Εκκλησιάζουσες», «Πολύ κακό για το τίποτα», «Της κακομοίρας», «Το δάσος» κα. Στην συμμετοχή της μάλιστα στο έργο «Της κακομοίρας ή Μπακαλόγατος» με τον Πέτρο Φιλιππίδη, είχε την δυνατότητα να αποσπάσει πολλά πράγματα από εκείνον καθώς είναι ένας από τους καλύτερους κωμικούς των καιρών μας και συνεργάστηκαν ξανά μαζί στην ταινία "Ο Ηλίας του 16ου".

Την περίοδο πο
υ διανύουμε η Θάλεια Ματίκα πρωταγωνιστεί στο έργο «Επικίνδυνες Σχέσεις» του Λακλό στο θέατρο Άλμα.

Δύο άνθρωποι που την στήριξαν πολύ στην επαγγελματι
κή της πορεία και την ανέδειξαν ουσιαστικά, ήταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και ο Γιώργος Κιμούλης.. Συγκεκριμένα ο πρώτος της έδωσε, όπως ανέφερα και προηγουμένως, τον πρώτο της μεγάλο ρόλο στην τηλεόραση στην σειρά του Mega «Κλείσε τα μάτια», ενώ ο δεύτερος την βοήθησε πολύ στο θέατρο και στις επιλογές της έως τώρα. Σκηνοθέτησε την παράσταση «Το δάσος», στην οποία πρωταγωνίστησε η Θάλεια μαζί με τον Τάσο Ιορδανίδη (σημαδιακή γνωριμία, που θα μιλήσουμε παρακάτω γι' αυτήν) και αποτέλεσε μία από τις πιο επιτυχημένες mainstream παραστάσεις της περσινής σεζόν, αλλά και την φετινή παράσταση που πρωταγωνιστεί «Επικίνδυνες σχέσεις».

Ο πρώτος, όμως, άνθρωπος που διέκρινε το υποκριτικό της ταλέντο και την «πίστεψε» ήταν ο σκηνοθέτης Κώστας Κουτσομύτης. Πιο συγκεκριμένα, στις εξετάσεις του Εθνικού Θεάτρου,ο κορυφαίος σκηνοθέτης της ελληνικής τηλεόρασης την είδε και την κάλεσε να παίξει στη μεταφορά του μυθιστορήματος του Γιάννη Ξανθούλη «Ύστερα ήρθαν οι μέλισσες». Μετά από αυτήν της τη συμμετοχή οι ορίζοντες ήταν ανοιχτοί μπροστά της...

Μία από τις αγαπημένες συνήθειες της γλυκιάς Θάλειας Ματίκα είναι τα ταξίδια. Κάθε φορά που θα βρει λίγο ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις θέλει να ξεφεύγει από την ρουτίνα της καθημερινότητας… Ένας προορισμός που της αρέσει να περνάει αρκετές ώρες χαλάρωσης, είναι η Πάρος. Ακόμη, της αρέσουν πολύ και τα ταξίδια εκτός Ελλάδος.

Σε συνέντευξη της, η ίδια αναφέρει ένα χαριτωμένο περιστατικό που της έχει συμβεί παλαιότερα κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού: "Το χειρότερο πράγμα που μου έχει συμβεί σε ταξίδι ήταν πριν από μερικά χρόνια, όταν είχα αποφασίσει να πάω για Πάσχα στην Κωνσταντινούπολη. Όταν έφτασα με την παρέα μου στο αεροδρόμιο διαπίστωσα ότι δεν είχα μαζί μου το διαβατήριό μου, αλλά το διαβατήριο του Μέμου Μπεγνή, με τον οποίο είχαμε συνταξιδέψει για επαγγελματικούς λόγους λίγες ημέρες πριν. Είχαμε μπερδέψει τα διαβατήριά μας..".

Η νεαρή ηθοποιός μεγάλωσε στους Αμπελόκηπους, μετακόμισε στα Εξάρχεια και ύστερα στην Κυψέλη. Όπως καταλάβατε, της αρέσει ιδιαίτερα το κέντρο της Αθήνας και δεν θα σκεφτόταν σε καμία περίπτωση να απομακρυνθεί από αυτό. Σε καμία περίπτωση βέβαια, με εξαίρεση όμως τον έρωτα και την αγάπη.. Όπως λένε άλλωστε ο έρωτας δεν αλλάζει μοναχά συνήθειες και προτιμήσεις, αλλά ακόμη και ολόκληρους χαρακτήρες..

Ας επιστρέψουμε λοιπόν τώρα στην συνεργασία της Θάλειας Ματίκα με τον Τάσο Ιορδανίδη που σας ανέφερα λίγες γραμμές πιο πάνω. Οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνίστησαν πέρυσι στην παράσταση "Το δάσος" και θέλετε οι πολλές ώρες συνεργασίας, θέλετε η καλή χημεία, θέλετε απλά κεραυνοβόλος έρωτας, όπως θέλετε πείτε το... δεν άργησε να αναπτυχθεί μεταξύ τους ένας ισχυρός έρωτας. Μπορεί να είναι και οι δυο χαμηλών τόνων και να αποφεύγουν τις δημόσιες κοσμικές εμφανίσεις, αλλά δεν δίστασαν να δηλώσουν ξεκάθαρα ότι είναι μαζί σε τηλεοπτική τους συνέντευξη και όχι μόνο. Η ίδια η Θάλεια πρόσφατα ανέφερε: "Τον Τάσο τον γνώρισα πρώτα μέσα από τη συνεργασία μας στην περσινή θεατρική παράσταση “Το δάσος” και μετά γίναμε ζευγάρι. Τον εκτιμώ πάρα πολύ ως άνθρωπο και ως καλλιτέχνη". Βέβαια και ο Τάσος Ιορδανίδης, ο οποίος είναι από τους πολλά υποσχόμενους και ταλαντούχους ηθοποιούς της νέας γενιάς, ίσως μιλήσουμε & για αυτόν σε επόμενα "Πρόσωπα", δήλωσε με την σειρά του: "Για μένα η Θάλεια είναι ένας φάρος ο οποίος με οδηγεί σε όλα τα επίπεδα της συμπεριφοράς μου τόσο στο θέατρο όσο και στη ζωή. Το να βρίσκεσαι επί σκηνής με τον άνθρωπό σου και να έχεις πολύ καλή συνεργασία είναι κάτι το οποίο μπορεί να σε απογειώσει". Φουλ στον ρομαντισμό η σχέση αυτή δηλαδή.. Έτσι και για όλους τους παραπάνω λόγους, η Θάλεια αποφάσισε να αποχωριστεί το αγαπημένο "κέντρο" της Αθήνας, να μετακομίσει πλέον στα βόρεια προάστεια και να συγκατοικίσει μαζί με τον αγαπημένο της.

Όπως πολλοί ηθοποιοί της γενιάς της, έτσι και η Θάλεια Ματίκα μεγάλωσε βλέπωντας μία πλειάδα ταινιών, τόσο του ξένου όσο και του ελληνικού κινηματογράφου. Σε συνέντευξη της η ελκυστική πρωταγωνίστρια δήλωσε με αφορμή την παλαιότερη συμμετοχή της στον "Μπακαλόγατο" αλλά και στον "Ηλία του 16ου" ότι έχει μεγαλώσει με τις παλιές ελληνικές ταινίες. Χαρακτηριστικά αναφέρει: "Έχω δει αρκετό ελληνικό κινηματογράφο, ειδικά μικρότερη. Μου άρεσαν οι κωμωδίες της Τζένης Καρέζη, όπως και κάποιες ταινίες της Αλίκης. Μια πολύ αγαπημένη μου ταινία είναι ‘‘Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα’’, θεωρώ ότι είναι κορυφαία ταινία. Πρωταγωνιστές της εποχής εκείνης είναι ακόμη σημείο αναφοράς όσον αφορά στην κωμωδία: Αυλωνίτης, Σταυρίδης, Ηλιόπουλος, Βουτσάς, Γιωνάκης. Αυτό που κάνανε είναι μοναδικό και αξεπέραστο. Θεωρώ ότι είχαν τη δυνατότητα να σταθούν και στο εξωτερικό. Αλλά είμαστε μια μικρή χώρα, με πολύ μικρό πληθυσμό και ό,τι γίνεται, γίνεται στο εσωτερικό της χώρας, δεν έχουμε κατορθώσει να ανοίξουμε πανιά για έξω…" . Αυτό που είπε βέβαια η ηθοποιός δεν ίσχυε μόνο για τα παλαιότερα χρόνια αλλά και για την σημερινή εποχή. Προσωπικά θεωρώ ότι έχουμε πολλούς νέους ταλαντούχους ηθοποιούς και γίνονται αρκετές προσεγμένες κινηματογραφικές δουλειές, αλλά ο κόσμος και ειδικότερα η σημερινή νεολαία δεν έχει μάθει τον τρόπο προσέγγισης των ελληνικών ταινιών. Δηλαδή πολλοί αμέσως θα δυσανασχετήσουν με την κυκλοφορία μιας καινούργιας ελληνικής ταινίας στις αίθουσας και δεν θα είναι σε καμία περίπτωση στις πρώτες του επιλογές να την δούν. Δεν είναι όμως αυτό και απόλυτα σωστό, καθώς πέρα από τις πολυδιαφημιζόνες και εμπορικές ταινίες, υπάρχουν και πολλά φιλμς χαμηλότερου budget που επιθυμούν να περάσουν αρκετά μηνύματα στο κοινό. Ας μην αναπτύξω όμως περισσότερο το συγκεκριμένο θέμα, γιατί θα επεκταθώ πολύ και δεν το θέλω...
Κλείνοντας λοιπόν με την αγαπημένη Θάλεια Ματίκα, να αναφέρω ότι είναι ένα πολύ δυνατό παράδειγμα ταλαντούχας ηθοποιού και όλων όσων ανέφερα προηγουμένως, που έχει πολλά να μας παρουσιάσει ακόμη στο μέλλον τόσο τηλεοπτικά όσο και θεατρικά.

Αυτό τον καιρό πέρα από την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί, βρίσκεται επίσης στην εξέλιξη των γυρισμάτων για την νέα σειρά του ΑΝΤ1 "Ελεύθερος και ωραίος" που υπογράφει ο Πάνος Αμαραντίδης και θα δούμε στους δέκτες μας με τον ξεκίνημα της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Στην σειρά μαζί με την Θάλεια πρωταγωνιστούν οι: Μέμος Μπεγνής, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Ιωάννα Πηλιχού, Κάρμεν Ρουγγέρη και άλλοι...

Ακολουθεί ένα βίντεο αφιερωμένο στο σημερινό μας "Πρόσωπο": Θάλεια Ματίκα



Και στο Youtube:
(http://www.youtube.com/watch?v=UPq_owfQdxQ)

Λοιπόν, κάπου εδώ και το σημερινό μας άρθρο στα "Πρόσωπα" έφτασε στο τέλος του. Ελπίζω να σας άρεσε, να μην σας κούρασα και να διατηρήσετε ένα μικρό έστω ενδιαφέρον-περιέργεια για την επόμενη εβδομάδα.

Εγώ να ανανεώσω το καθιερωμένο μας πλέον ραντεβού εδώ στο Tvnea για την επόμενη Παρασκευή, ασφαλώς με ένα νέο αφιέρωμα σε μία αγαπημένη προσωπικότητα της Showbiz.


* Μην χάσετε την επόμενη εβδομάδα: Τα "Πρόσωπα" θα είναι αφιερωμένα στην μέχρι τώρα πορεία μιας αναμφισβήτητα πολύ όμορφης και sexy κοπέλας, που έχει κλέψει τις εντυπώσεις τόσο στον χώρο της δημοσιογραφίας, όσο στην παρουσίαση αλλά πρόσφατα και ως ραδιοφωνικός παραγωγός...

Σας ευχαριστώ πολύ για την ανάγνωση σας, καλό τριήμερο και όπως πάντα μια συμβουλή... να είστε πάντα ο εαυτός σας!

Γειά χαρά !
Αλέξανδρος Κούρτης
Διαβάστε ακόμη τα προηγούμενα "Πρόσωπα" εδώ:

Δημοσίευση σχολίου

22Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πολύ αξιόλογη νέα ηθοποιός και μπράβο σου που έγραψες για αυτήν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. apo kanaki se matika, tespa... oraia einai h sthlh k to arthro.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. tvnea τι ξερουμε μεχρι στιγμης για dancing with the stars?
    εννοω απο πλυρας διαγωνιζομενων...
    πολυ καλο το αρθρο για τη ματικα! μπραβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. bravo alexandre, poly endiaferon to arthro sou..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Alexandre grapse gia ton theo Fwskolo!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Alexandre, grapse gia ton Karamero kai ton Xaritato!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Alexandre!!! Grapse se parakalw kai gia mena gia thn thea gkomenara Stefanidou!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. eleos re me ta xaza sxolia, mia xara arthro egrapse pali to palikari! mpravo s...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΛΕΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ-ΑΣΧΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ! ΚΟΨΤΕ ΤΟ,, ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΤΙΚΑ ΑΛΕΨΑΝΔΡΕ ΜΟΥ ;) !! GO ON...

    ΦΑΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. *ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ (ΛΑΘΑΚΙ ΧΕΧΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Alexandre eimai apo Kypro kai se paw polu! Grapse gia ton Papadaki, ton moustakali tou prwinou Kalimera Ellada!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤV NEA M ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕΣ ΚΑΘΕ AΠΡΕΠΗΣ ΛΕΞΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ BLOG SOY ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΒΡΙΖΕΙ.Κ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Μ ΤΗ ΣΠΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ 15ΕΚ.Κ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 15 ΧΡΟΝΩΝ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ Κ ΤΗ ΔΙΚΙΑ Μ ΠΟΥ ΕΙΝ.18 Κ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!Η ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Eklasa!!!! Alexandre thn eipies?

    ΣΤΟ ΛΕΩ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ.ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΣΒΗΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ!!!!!!!!!(ΛΕΣ Κ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΧΩΡΙΣ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Eisai geloios re malaka!!
    Ta sxolia prepei na einai eleu8era! O ka8enas leei oti goustarei kai ekfrazetai opos mporei! To tvnea paei mprosta!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ολοι ξερουμε ποιος η ποιοι ειναι αυτος που βριζει... φιλακιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τέλεια!Προχώρα ακάθεκτα Αλέξανδρε!
    ΝΤΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !