Πρόσωπα (26/2)

6
Πολύ πολύ καλησπέρα σας !

Από σήμερα και κάθε Παρασκευή θα έχετε την ευκαιρία να μαθαίνετε διάφορες πληροφορίες
και γεγονότα, τα οποία ίσως να γνωρίζετε ή ίσως και όχι για αγαπημένα πρόσωπα της Showbiz.

Κάθε εβδομάδα δηλαδή η συγκεκριμένη στήλη θα είναι αφιερωμένη σε μία καλλιτεχνική προσωπικότητα (από διάφορους χώρους) και στην πορεία της εως τώρα...

Το σημερινό μας αφιέρωμα αναφέρεται στην Μαρία Αραμπατζή.
Η Μαρία Αραμπατζή γεννήθηκε πριν μερικά χρόνια (το 1976 συγκεκριμένα) στις Σέρρες! Η Μαρία, η οποία έχει γενέθλια κάθε χρόνο στις 10 Οκτωβρίου, είναι κόρη του Αθανάσιου Αραμπατζή ο οποίος είναι δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού ΔΙΚΤΥΟ του Νομού Σερρών.

Αφού πέρασε τα μαθητικά της χρόνια στα βόρεια και αποφοίτησε από το 3ο λύκειο Σερρών, αποφάσισε να ασχοληθεί με την Νομική. Έτσι λοιπόν φοίτησε στην συμπρωτεύουσα Θεσσαλονίκη και ειδικότερα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Έπειτα από μερικά χρόνια σπουδών όμως και μετά την ολοκλήρωση της Νομικής σχολής, δεν δίστασε να δοκιμάσει τις αντοχές και την τύχη της στο χώρο της δημοσιογραφίας (γιατί σίγουρα κακά τα ψέματα χρειάζονται και τα δύο αυτά στοιχεία για κάποιον που ξεκινά την ενασχόληση του με το εν λόγω επάγγελμα). Τελειώνοντας τις σπουδές της στον χώρο της Δημοσιογραφίας και των ΜΜΕ ξεκίνησε δειλά δειλά την καριέρα της στον τηλεοπτικό σταθμό των Σερρών αρχικά ως αρχισυντάκτρια και στην συνέχεια ως παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής.

Λίγο αργότερα, εργάστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA περνώντας από διάφορες θέσεις: συντάκτρια, παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων και παρουσιάστρια ενημερωτικής εκπομπής, ενώ αμέσως μετά μετακόμισε προς Μαρούσι μεριά και στον ΑΝΤ1 όπου ανέλαβε την παρουσίαση δελτίων ειδήσεων του σταθμού.

Σε συνέντευξη της η ξανθιά δημοσιογράφος δηλώνει πως θυμάται ακόμη το πρώτο δελτίο ειδήσεων που παρουσίασε στον ALPHA, και χαρακτηριστικά είπε: "Ενιωθα ότι θα μου κοβόταν η αναπνοή. Ήταν ένα δύσκολο δελτίο, μόνο τίτλοι, χωρίς βίντεο, άρα και χωρίς περιθώριο ανάσας". Σε ακόμη δυσκολότερη θέση βρέθηκε την παραμονή των εκλογών, όταν δεν υπήρχε κανένα απολύτως βίντεο & καμιά ζωντανή σύνδεση: "Ηταν τα δύο πιο εφιαλτικά λεπτά της ζωής μου. Θυμάμαι μόνο τη φωνή του σκηνοθέτη να λέει ότι απογειωνόμαστε... χωρίς φτερά!". Όσο για τις φιλοδοξίες της εκείνη την περίοδο, έδωσε μία κατά την γνώμη μου εξαιρετικά σωστή και έγκυρη απάντηση: "Κάθε παρουσιαστής θέλει το κεντρικό (δελτίο), αλλά δικός μου στόχος είναι να εκφωνώ κάθε δελτίο που μου δίνεται σαν να είναι το κεντρικό".

Ουσιαστικά το τηλεοπτικό κοινό άρχισε να γνωρίζει την Μαρία στην εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης "Νηστικό Αρκούδι", όπου είχε και την επιμέλεια.
Εκεί παρουσίαζε καθημερινά την συγκεκριμένη εκπομπή μαγειρικής με μεγάλη επιτυχία για περισσότερο από δύο χρόνια. Την τελευταία σεζόν συμπαρουσιαστής της ήταν ο Δημήτρης Σταρόβας..

Την τηλεοπτική χρονιά που διανύουμε η γοητευτική παρουσιάστρια μας συντροφεύει κάθε πρωί μέσα από την εκπομπή "Ομορφος κόσμος το πρωί" μαζί με τους Ν.Παπαδάκη, Δ.Ουγγαρέζο, Κ.Καινούριου και Δ.Νομικού.

Στο ζωντανό μάλιστα 10:00 - 13:00 πρόγραμμα του καναλιού αρχικά είχε εγκαταλειφθεί από τα μεγάλα στελέχη η ιδέα να υπάρξει και πέμπτο πρόσωπο στην ομάδα. Τα δοκιμαστικά όμως της νεαρής δημοσιογράφου έπεισαν τους συντελεστές του σταθμού να την εντάξουν στον ανανεωμένο ''Ομορφο κόσμο το πρωί'', που έπειτα από 6 χρόνια με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, θέλησε να κάνει μία διαφορετική και πιο νεανική προσέγγιση κοινού..

Σε πολύ πρόσφατη συνέντευξη της η Σερραία παρουσιάστρια σχετικά με την προσωπική της ζωή, είπε: "Αυτή την περίοδο είμαι μόνη μου. Είμαι σε μια φάση που η δουλειά μου καταλαμβάνει το 100% του χρόνου μου". Στην ερώτηση της συναδέλφου αν είναι έτοιμη για ένα νέο έρωτα, απαντά: " Όσες φορές είχα πει ότι ήμουν (έτοιμη) τελικά δεν ήμουν και όποτε είχα πει το αντίθετο μου ερχόταν κάτι ουρανοκατέβατο. Είμαι ένας άνθρωπος δοτικός και έχω μεγάλα αποθέματα αγάπης για να δώσω". Κλείνοντας, σε ερώτηση για το ποιόν από τους πέντε του "Ομορφου κόσμου" συμβουλεύεται για τα αισθηματικά της είπε: “Συμβουλές θα ζητήσω από το Δημήτρη και το Νίκο για να δω την αντρική ματιά πάνω στο θέμα που με απασχολεί. Τη Δούκισσα τη βλέπω σαν τη μικρή μου αδερφή.”

Τέλος, η Μαρία Αραμπατζή, όπως και οι περισσότεροι από εμάς άλλωστε, έχει ορισμένες ιδιαιτερότητες, παραξενιές, προτιμήσεις.. όπως θέλετε πείτε το. Δηλαδή:

  • Αρχικά, έχει μεγάλη μανία με την καθαριότητα.
  • Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα παπούτσια και στις τσάντες.
  • Έπειτα, δεν μπορεί να κοιμηθεί παραπάνω από τις 7 το πρωί, ακόμη και όταν δεν έχει δουλειά.
  • Ξέρει απ' έξω ολόκληρες ατάκες παλιών ελληνικών ταινιών, καθώς τις λατρεύει!
  • Και, έχει φυλαγμένα σε κούτες τα παλιά της σχολικά βιβλία.

Αυτή ήταν σύντομα και αρκετά περιεκτικά θέλω να πιστεύω (ώστε να μην μου πλήξετε, κουραστείτε, βαρεθείτε και φύγετε!) η πορεία της Μαρίας Αραμπατζή εώς τώρα.

Προσωπικά θεωρώ ότι είναι μία εξαιρετικά καλή δημοσιογράφος και μία ιδιαίτερη παρουσιάστρια που έχει πολλά πράγματα να μας δείξει τα επόμενα χρόνια..
Εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε τα επερχόμενα επαγγελματικά της βήματα.



Ακολουθεί ένα μικρό βίντεο αφιερωμένο στο σημερινό μας "Πρόσωπο": Μαρία Αραμπατζή



Και στο Youtube:
(http://www.youtube.com/watch?v=8sPcGPtSNxY)

Και ναι, αυτή ήταν η νέα μου στήλη "Πρόσωπα" που κάθε Παρασκευή θα σας παρουσιάζω εδώ στο Tvnea.

* Την επόμενη εβδομάδα τα "Πρόσωπα" θα είναι αφιερωμένα σε μία δυναμική προσωπικότητα της τηλεόρασης, η οποία εμφανίζεται καθημερινά κάπως εκκεντρική & άκρως καυστική αλλά παραμένει πάντα αυθεντική και κυρίως αληθινή..

Σας ευχαριστώ πολύ για την ανάγνωση σας, καλό Σαββατοκύριακο και... να είστε πάντα ο εαυτός σας!

Αλέξανδρος Κούρτης

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Arketa kalo!sixaritiria!tvnea krata autin tn stili einai pl kalo, . . Gnwmi m einai to menou t prime time kai ta noumera na min einai s morfi anartìsis en einai wraio, .
    . Kalo tha itan n iparxoun deksia i aristera monima
    U.g to mwv dn m aresei. ,
    . Dokimase kati se gkri aspro mavro. ,
    Tha nai pl kalitero

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλή ανάρτηση!Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απλά βαρετό και περιττό.
    όχι άλλες "αγιογραφίες"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. egw pali to therw polu kalo mprabo se autous pou to skefthkan, pragmatika to blog exei ginei ton teleutaio mhna polu kalo kai me aksiologous anthrwpous kathos telika bgainou oi perissoteres eidhseis apo auto to blog. Sunexiste etsi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ''Έχοντας βάλει την προσωπική της σφραγίδα στο επιτυχημένο real life πρόγραμμα, η Σίσσυ Χρηστίδου θα υποδεχτεί τους νέους αγρότες που θα αναζητήσουν τον αληθινό έρωτα και? ετοιμάζει τις βαλίτσες της για να μας ταξιδέψει στα πιο υπέροχα μέρη της Ελλάδας. Η παρουσιάστρια που κέρδισε την αγάπη των τηλεθεατών και κατάφερε να «ξεκλειδώσει» τις καρδιές των αγροτών με την αμεσότητα και τη ζεστή προσωπικότητά της, θα γίνει ξανά ο συνδετικός κρίκος αληθινών ιστοριών αγάπης. Ο «Αγρότης Μόνος Ψάχνει», με παρουσιάστρια τη Σίσσυ Χρηστίδου, θα μας καθηλώσει και πάλι με νέες συγκινήσεις και νέους έρωτες. Αν ζεις κι εσύ στην ελληνική ύπαιθρο, ασχολείσαι με τη γεωργία, την κτηνοτροφία, τη μελισσοκομία, την αλιεία και επιθυμείς να βρεις την γυναίκα που θα μοιραστεί μαζί σου το όνειρο μιας διαφορετικής ζωής κοντά στη φύση, δήλωσε τώρα συμμετοχή στο «Αγρότης Μόνος Ψάχνει» τηλεφωνώντας στο 212 212 5152 ή μπαίνοντας στο site: www.agrotismonos.gr''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !