ΒΟΜΒΑ! Κόβεται το «Αγιάζι του Έρωτα»

42
ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΔΩ 
ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ- ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

Από την ερχόμενη εβδομάδα το κανάλι της Κάντζας βγάζει εκτός τις ιστορίες της Νέρμιν και του Μεχμέτ και τοποθετεί επί καθημερινής βάσεως την «έκπληξη της χρονιάς» τις … «Οικογενειακές Ιστορίες» και στην Primetime. To Αγιάζι του Έρωτα δεν πέτυχε τον στόχο του κι έτσι βγαίνει εκτός, τρεις μόλις εβδομάδες μετά την πρεμιέρα του.  

Οι υπεύθυνοι έκριναν πως τα μονοψήφια ποσοστά στο εμπορικό κοινό που σημείωνε η τουρκική δραματική σειρά δεν  ....

βγάζει πουθενά κι έτσι την κόβουν, πριν καλά – καλά στεγνώσει η μελάνη του δελτίου τύπου για την πρεμιέρα.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του tvnea, ο ALPHA αναμένεται να μετακομίσει σε περίπτωση επιτυχίας στην βραδινή ζώνη τις «Οικογενειακές Ιστορίες» … μία για πάντα στην Primetime και να τοποθετήσει την γερμανική σειρά «Λένα – Έρωτας της Ζωής μου» στην οποία πρωταγωνιστεί κι ο Κώστας Σόμμερ στην καθημερινή daytime. Τα δικαιώματα έχουν αποκτηθεί, όπως αναφέρει και η εταιρία διανομής και την οποία είδηση διαβάζεις ΠΡΩΤΑ εδώ.

Για τους παραπάνω λόγους την επόμενη εβδομάδα οι «Οικογενειακές Ιστορίες» παίζουν -δοκιμαστικά- σε επανάληψη τα απογεύματα, ενώ με νέο επεισόδιο στις 23.00 θα προσπαθήσουν να επιτύχουν την καθιέρωση τους στην Primetime. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στέλεχος σε τηλεφωνική επικοινωνία: «Η οικονομική κρίση έχει ανατρέψει όλους τους σχεδιασμούς για την τρέχουσα τηλεοπτική περίοδο. Θεωρούμε πως οι Οικογενειακές Ιστορίες θα βρουν το κοινό τους και στην βραδινή ζώνη». 

Μένει να δούμε εάν η εκπομπή scripted-reality θα καταφέρει να αποσπάσει την προσοχή από τους φανατικούς οπαδούς του Ράδιο Αρβύλα ή εάν θα επιστρέψει στην απογευματινή ζώνη.
Είδωμεν... 

Διάβασε ακόμα
«Φράηντεϊζ», 28 Iανουαρίου 2011

Δημοσίευση σχολίου

42Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. στενοχωρηθηκα παροτι δεν το παρακολουθω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κίνηση η οποία αποδεικνύει πως τα ποσοστά που βάζει το tv nea με τους μέσους όρους των καναλιών δεν αφορούν καθόλου τους Γερμανούς και τον Alpha. Κι ότι αυτό που λέει για τα εμπορικά κοινά το εννοεί αφού στο μέσο όρο έκανε 18 και 20 ενώ νεανικά μονοψήφια.

    ΑΣΧΕΤΟ:
    Στην Κύπρο, στο Σίγμα το πείραμα prime time Οικογενειακές Ιστορίες έπιασε :)- όχι πως είναι δείγμα αλλά λέμε τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωχ ο καημενος ο νικολακης θα αυτοκτονησει μετα απο αυτο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Exei xasei tin mpala o ALPHA... Spamodikes kinisis pou mono se kako tha tou bgoun...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λυπάμαι αυτούς που έβλεπαν το τούρκικο..... Κανένας σεβασμός!!! Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να βλέπεις μια σειρά και να σου τη κόβουν ειδικά όταν δεν γνωρίζεις τη γλώσσα για να τη παρακολουθήσεις από το ίντερνετ. Το χουν κάνει και παλιότερα με ένα σωρό λατινοαμερικάνικες σειρές που είχαν φτάσει στο σημείο να δείχνουν 150 επεισόδια και να τις κόβουν 30 επεισόδια πριν το τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΝ ALPHA ΠΟΥ ΔΕ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ!!!

    ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΕ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΟΒΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕ???

    ΑΣ ΤΗΝ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 9-11 Μ.Μ ΚΑΙ ΘΑ ΧΤΥΠΟΥΣΕ 30% ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ!!!

    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σόρι,αλλά το τούρκικο σίγουρ αέκανε υψηλότερα νούμερα από άλλα προγράμματα που κάνουν συλλογη από 4αρια και παρόλα αυτά θα τα δούμε και του χρόνου.. Τι τηλεθέαση περίμεναν να πιάσει το τούρκικο στις 11 το βράδι και πολλές φορές στις 12?Ας το έβαζαν το μεσημερι, και να μείωναν λίγο το μεσημεριανάδικο, που παίζει 3 ωρες Μπιγκ Μπράδερ. Όσο για το Γερμανικό σίριαλ, είδαμε και το Κόμπρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΛΟΡΕΝΤΖΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ Η ΩΡΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗ ΣΕΙΡΑ. ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑΝ ΣΤΙΣ 10.45 ΑΛΛΟΤΕ ΣΤΙΣ 11 ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΣΤΙΣ 12 !!! ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΛΕΝΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ (ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ Η ΣΕΙΡΑ Η ΟΧΙ) ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΝΕΚΤΗ Π.Χ 5 Ή ΕΣΤΩ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΣΜΕΤ). ΤΕΛΟΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΦΑ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ. ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΗΛΕΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Η ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ta νευρα μου,δεν θα κλαιει μονο το νικολακη θα κλαινε και αλλοι.Την αλλη φορα εμεινα μεχρι της μια.Δεν παν καλα εκει.Αληθεια ειναι τελικα για τον αλφα μετραει το 15-44, για αυτο το πανω στην ωρα κουνιουνται τελευταια τοσο πολυ.Ελπιζω οτι θα τους βρισουν πολλοι και θα αλλαξουν γνωμη.Σαν υποθεση ειναι πιο ωραιο και απο το κισμετ.Ισως φταιει η ωρα, φταιει το καναλι που πρεπει να κανει διπλη προσπαθεια για να αρεσει στα μηχανακια.Να φταινε οι φατσες των ηθοποιων?? δεν ξερω, παρολο που ειναι αρχη ακομη, ειναι δυνατη ιστορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. EΛΕΟΣ...ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ? ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΟΠ 10 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 8Η ΘΕΣΗ...ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΜΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΒΑΖΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 12 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ 17%...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. nai alla re paidia ta neanika pou endiaferoun ton alpha itan panta polu xamila 7-8% egw protimw tis oikogeneiakes istories vrady.padws to tourkiko mporoun na to valoun ta mesimeria tou savvatokyriakou pou vazoun kati xazes pallies tainies.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κανενας σεβασμος στον τηλεθεατη...αντι να το εβαζαν μεσημερι 5-7 και να δουν εκει τι θα επιανε το χαντακωσαν σε μια ωρα full ανταγωνισμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. an to evazan 5-7 opws lete den tha ekane tpt tha epaize apo ta asimenia feggaria pou exoun to koino tous.kai deftero tourkiko ekeini tin wra einai ypervoli.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 8a mporousan na metaferoun aplos tis oikogeniakes istories stiw 23:00 kai na valoun to agiazi stis 18:00.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΡΑΤΤΕΙ ΑΡΙΣΤΑ Ο ALPHA. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ. ΜΙΑ ΚΑΚΙΣΤΗ ΜΟΔΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ TV, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ. ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤ1-STAR-MEGA ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. ΑΠΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΚΟΒΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ Κ ΒΑΖΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ; "ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΩ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για να δουμε με τι θα παιζει απεναντι στις οικογενειακες ιστοριες εκτος απο το ραδιο αρβυλα!
    δευτερα με πρετεντερη,οποτε κατι θα τσιμπαει,τριτη μετα τον λαζο θα παει πολυ καλα,τεταρτη το μεγκα εχει την επαναληψη του μαστερ σεφ οποτε παλι θα παει αρκετα καλα,πεμπτη μηδαμινος ανταγωισμος και απο αντ1 και απο μεγκα οποτε και αυτη τη μερα θα παει καλα!παρασκευη δεν θα παιζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Siga na min kataferei afto to skoupidi na apospasei to koino tou radio arvyla.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλυτερα να κοβονται σειρες (αν και πιστευω οτι μπορει να την κρατησουν για το καλοκαιρι) παρα εκπομπες που δουλευουν τοσα ατομα και τους αφηνουν στα κρυα του λουτρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 2:51 μ.μ.
    βρε ανθρωπε μου διαβασες καλα τι εγραψα????/ειπα εγω οτι θα αποσπασει το κοινο του ραδιο αρβυλα????????ισα,ισα,απλα ειπα οτι θα κανει σχετικα καλα νουμερα γιατι στο μεγκα δεν εχιε ουσιστικα τιποτα μετα τις 11 πλεον!
    αμαν πια ορισμενοι τοση φανατιλα που δεν μπορυν να διαβασουν αυτα που γραφουμε!!!ελεος ξεστραβωθειτε επθιτελους!!!!!!!!
    στην τελικη το ραδιο αρβυλα δεν κανει ουτε τα νουμερα του λαζοπουλου ουτε αυτα που κανει η ζωη της αλλης ενα 30% κανει το υπολοιπο 70% δηλαδη δεν θα δει κατι αλλο?
    το σκουπιδι του αλφα επαιζε απεναντι και απο αλλα σκουπιδια βλτουρκικο,βλ.παττυ και τα πηγε μια χαρα ενα 15αρια θα το κανει στην prime time!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 1000 forew kalytera pou kpike to toyrkiko!!!!!!!!ekane k akti kalo o alpha!bravo!!!
    toulaxiston mporei oi oikogeniakes istories na min einai kalo programma alla sigoura dinei douleia se pollous antrhpous pou to exoun anagi kiolas mias k den einai onomata gnosta pou outos i allo exoun kanei akriera k exoyn kapoia lefta!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ας εβαζε τις οικογενειακες ιστοριες στη θεση του big brother που τελειωνει και οχι να εκοβε το τουρκικο!
    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τι να τους πω...?
    Ευχαριστούμε στον αλφα που δεν σεβαστηκε το 18% του κοινού του.Άξιοι.Δεν ξαναβλέπω ΑΛΦΑ...ΤΕΛΟΣ.κατι πρεπει να κανουμε ρε γαμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το να κοπεί μια ξένη σειρά είναι καλο για να γίνει και κατι καινούργιο.
    Έστω και οικογενειακές ιστορίες...
    Σε καθημερινή βάση.
    Μπορεί να είναι ξένο κονσεπτ αλλά μην ξεχνάμε ότι δουλεύουν Έλληνες τεχνικοί και σκηνοθέτες.
    Με τόση ανεργία στο χώρο της τηλεόρασης και της διαφήμισης,ας γίνεται κατι,και ας είναι και χαμηλής καλιτεχνικης ποιότητας προγραμμα.
    Άλλωστε δεν ευθύνονται αυτοί που δουλεύουν σε κατι τέτοιο...
    Μακάρι να γινόντουσαν καλες παραγωγές με καλα σενάρια,και να υπήρχε χωρος και για τετοια ειδη προγραματος
    Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος θα έκρινε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Όσο για τουρκικά...
    Θα χορτασετε του ΧΡΟΝΟΥ και απο το <> κανάλι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 5:56 μ.μ.
    egw xesthka gia auta pou mou les.to tourkiko einai poli axio apo autes tis xazes ekpompes pou les....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Oπως και να εχει ο αλφα δεν σεβαστηκε τους χιλιαδες τηλεθεατες που το εκαναν. το δεστε τους ειναι βλακεια και κανει μονοψηφια, οι οικογενειακες ιστοριες ειναι χαλια απο υποκριτικης; αποψεως και απο concept.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. και ξεκολλατε πια με τον ρατσισμο απεναντι στα τουρκικα. το atv, το δευτερο πιο μεγαλο καναλι της τουρκιας αγορασε το νησι και τα μυστικα της εδεμ για να τα προβαλλει απο Μαρτιο Απριλιο. το μη μου λες αντιο εχει παιξει ηδη στην τουρκια.δεν αγοραζουμε μονο εμεις τουρκικα αλλα και αυτοι ελληνικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΒΟΜΒΑΑΑΑΑ?

    ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ?

    ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΛΥΣΤΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ALPHA ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ... ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ (1260 ΦΟΡΕΣ) ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗ ΣΕΙΡΑ....

    ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. apo tin arxi fanike oraio ergo alla to xantakosane pou to valane stis 11 to vradu...poios perimene na to dei xeimoniatika tetoia ora? ston ant1 itan xazi pou to eixa 2ores to apogeuma? as to valoun se sosti ora kai min pezoun me tra neura mas.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. h seira den kovetai! aplws tote oloklhrwnetai o prwtos kyklos pou apoteleitai apo 23 epeisodia! mhn grafete oti na nai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Quote:
    Thanos! says:
    29 Ιανουαρίου 2011 8:00 μ.μ.

    h seira den kovetai! aplws tote oloklhrwnetai o prwtos kyklos pou apoteleitai apo 23 epeisodia! mhn grafete oti na nai!


    Δε νομίζω ότι έχουν ήδη παιχτεί 23 90λεπτα επεισόδια (δηλαδή 46 μισά, όπως τα έδειχνε ο alpha) ώστε να ισχύει αυτό που λες. Προφανώς το κόβουν γιατί το έβαζαν άκυρες ώρες. Για όσους λένε ότι οι "Οικογενειακές ιστορίες" αξίζουν, απορώ με τη νοημοσύνη τους. Είναι άλλο ένα από τα πολλά σκουπίδια του alpha με σούπερ-ατάλαντους ηθοποιούς που αξίζουν να μένουν άνεργοι (τόσοι άνθρωποι ήταν καλοί στη δουλειά τους και απολύθηκαν λόγω περικοπών, αυτούς γιατί να τους λυπηθώ;). Όπως άνεργοι αξίζουν να μείνουν ΟΛΟΙ όσοι βρίσκονται μπροστά από τις κάμερες στον Alpha. Είναι σκουπίδια και παράγουν σκουπίδια, δουλεύοντας για ένα γερμανικό κανάλι, που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του πραγματικού μας εχθρού (που δεν είναι η Τουρκία, όπως πολλοί κολλημένοι νομίζουν). Ας αγοράσει κατευθείαν όλα τα γερμανικά προγράμματα και να τα παίζει αμεταγλώττιστα, για να συνηθίζουμε σιγά-σιγά τη γλώσσα του νέου αφεντικού. ΒΡΕ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Η σειρά αυτή παρουσίαζε και την "άλλη" πλευρά της Τουρκίας, τη φτώχεια. Μπορούσε κανείς, για πρώτη φορά σε τουρκικό σήριαλ, να δει τις άθλιες συνθήκες στις οποίες ζει το 99% του πληθυσμού εκεί (μήπως και μεις ως χώρα οδεύουμε σε τέτοιες εφιαλτικές καταστάσεις στέρησης και φτώχειας)? Επίσης, πρόβαλε τον αγώνα (τουλάχιστον την αρχή του) ενός φτωχού νέου ενάντια στα συμφέροντα και τη διαπλοκή.
    ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗ ΣΕΙΡΑ???
    ΕΕΕΕ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ειναι προφανες γιατι το εκοψαν...Οι τουρκοι ειναι για τους γερμανους οτι και οι ελληνες, οι αμοιροι μετραναστες που κατεκλυσαν την χωρα τους..Οι περισσοτεροι μεταναστες στη γερμανια ειναι ελληνες και τουρκοι και μαλιστα(επειδη εχω συγγενεις εκει οι τουρκοι και οι ελληνες δουλευουν μαζι και εχουν αναπτυσσει φιλιες). ο αλφα το ξανσκεφτηκε και αποφασισε να προωθησει τα δικα του προιοντα και οχι τα προιοντα των χωρων που μεταναστευουν στη γερμανια δηλαδη της ελλαδας και της τουρκιας. Πρωτα σταματησαν να παραγουν ελληνικες σειρες και τωρα εκοψαν και την τουρκικη αν πηγαινε καλα..και μας βαζουν τη γερμανικη. θα τη δουμε να ειναι σιγουροι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. απαραδεκτο το καναλι.......... σιγα τισ οικογενειακεσ ιστοριεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Οι άνθρωποι είναι το λιγότερο αστείοι και ερασιτέχνες στον Alpha.Η μεταχείριση που είχε το σήριαλ, ήταν αστεία. Ποτέ δεν ήξερες τι ώρα θα προβληθεί, άλλαζαν οι ώρες ανάλογα την ημέρα, το πρόβαλλαν 3 μέρες συνεχόμενες, σε διαφορετικές ώρες! Ούτε επαρχιακό κανάλι της πλάκας δεν τα κάνει αυτά. Και καλά, το σήριαλ ήταν σχετικά χαμηλού επιπέδου με αίσθηση παλιών ταινιών του Ξανθόπουλου, αλλά ΄με τη γελειότητα, το Οικογενειακές Ιστορίες πιστεύουν ότι μπορούν να σταθούν στην PrimeTime πανελλήνιας εμβέλειας?
    Τους χρειάζεται μια καταγγελία στο ραδιοτηλεοπτικό για αυτό το σκουπίδι που προβάλλουν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. PRAGMATI,OI GERMANOI EINAI RATSISTES,SIGA MH BLEPOUN ME KALO MATI TIS SXESEIS ELLADAS - TOURKIAS POU BRISKONTE SE KALO EPIPEDO GENIKA,E,KAI TI ALLO NA KANOUN ,NA MHN TO XALASOUN????????NTROPH OMWS KAI STON ALPHA POU XEPOULH8HKE S AUTOUS,AFOU LOIPON TOUS EKANAN AFENTIKA,AS TA LOUSTOUN TWRA,TO ACI HAYAT EINAI MIA XARA ERGO,ALLA FTAINE KI AUTOI POU OI DIKOI MAS H8OPOIOI EINAI XWRIS DOULEIA,TWRA PIA OI GERMANARADES G.... NE KAI DERNOUNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. AS ELPISOUME OTI O ALPHA 8A SEBASTEI TA 8ELW TOU KOINOU TOU KAI 8A EPANAFEREI TO ACI HAYAT ,ENNOEITAI XWRIS PETSOKOMENA EPISODEIA,ALLIWS XANETAI TO NOHMA,KAI GIA TO 8EO,SE STANDAR MERES KAI WRES METADOSHS ,KI OXI NA XENUXTAME KAI NA PSAXNOMASTE TSABA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ETSI RE,GIA NA BOUME STO ROU8OUNI TWN GERMANWN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΚΟΨΑΝΕ ΤΟ ΑΓΙΑΖΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΕΧΕΙ 59 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΙΑΜΙΣΗΣ ΩΡΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ. ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΔΕΙΑΖΑΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ, ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΧΕ(ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΥ).ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ. Ο ΕΝΤΕΡ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗ ΝΕΡΜΙΝ ΚΑΙ Ο ΜΕΧΜΕΤ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΦΙΛΙΖ (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ). ΑΝ ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΤΟ ΑLPHA, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΩΣΤΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΞΑΓΡΥΠΝΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΥΓ:ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΗΤΕΣ,ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ;ΜΟΝΤΕΛΑ ΟΠΩΣ Η ΣΚΑΤΟΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ Η ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΟΠΩΣ Η ΚΟΛΟΜΕΝΕΓΑΚΗ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ;ΕΠΙΣΗΣ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΥΟΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΟΙ ΗΘΠΟΙΟΙ ΟΧΙ.ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΥΧΙΕΣ ΕΞΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΑ.ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΟΥΣΙΑ!ΑΞΙΖΟΥΝ!ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ!ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ!ΑΓΑΠΗ!ΣΕΒΑΣΜΟ!ΕΚΤΙΜΗΣΗ!ΚΑΙ ΤΗΡΟΥΝ ΕΘΙΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. αυτες οι ιστοριες πως το λενε εχει παρει προστιμο απο το εσρ.και πως να μην παρει βεβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !