«Φράηντεϊζ», 28 Iανουαρίου 2011

15
Και μια έκπληξη στο τέλος

Κόντρα μεγατόνων με παράπλευρες απώλειες... χορευτικό ή μουσικό τάλεντ σόου? Βλέπουν σημάδια παιδικής πορνογραφίας σε αμερικανική σειρά, ποια είναι που παίζει? Τέλος στο HULU.COM: Ποιο το μέλλον της μεγαλύτερης βιβλιοθήκης σειρών στο internet. Τι έγινε στο American Idol την Πέμπτη? Βρέθηκε ήδη ο νικητής του δέκατου κύκλου - δείτε βίντεο! 

Τέλος στο HULU?
Δύσκολες ώρες περνάει η ψηφιακή βιβλιοθήκη ταινιών και σειρών «HULU.com», καθώς όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Wall Street Journal , δύο μέτοχοι της εταιρίας αναμένεται να αποχωρήσουν εντός του επόμενου διαστήματος, λόγω ασυμφωνίας στα οικονομικά! Πρόκειται για τα δύο δίκτυα ABC και FOX που αναμένεται να πάρουν μαζί τους και όλα τα βίντεο και όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους συνδρομητές και επισκέπτες της σελίδας.
Το Hulu θεωρήθηκε από πολλούς μία σπουδαία καινοτομία, καθώς συγκέντρωνε –σε απλή γλώσσα- όλες τις WEBTV των μεγαλύτερων δικτύων της Αμερικής σε μία σελίδα. Επισκέπτες από την Αμερική και τον Καναδά μπορούσαν να παρακολουθήσουν δωρεάν τα πιο πρόσφατα επεισόδια σειρών, αλλά και εσωτερικές παραγωγές ταινιών. Η χρηματοδότηση της υπηρεσίας αντλούνταν από διαφημίσεις που διαμοιράζονταν ανάλογα με τα εκάστοτε κλικ και την εμπορικότητα των σειρών. Από εμπορικής άποψης τα δίκτυα τώρα, έκριναν πως η υπηρεσία δεν είναι κερδοφόρα. Το δίκτυο FOX μάλιστα αναμένεται να κλειδώσει και την δωρεάν εταιρική WEB TV, καθώς … περισσότερα βγάζεις με συνδρομή και διαφημίσεις μαζί, παρά μόνο με διαφημίσεις.
Το μέλλον του HULU είναι αβέβαιο, η εφημερίδα τονίζει πως σχεδιάζεται η μετατροπή του σε καλωδιακή συνδρομητική υπηρεσία.

Μποϊκοτάρουν το MTV!
Σύλλογοι γονέων και δασκάλων σε όλη την Αμερική καλούν τους τηλεθεατές να μποϊκοτάρουν το αμερικάνικο MTV, αλλά και τις εταιρίες που διαφημίζονται μέσα σε αυτό!! Αφορμή είναι η τηλεοπτική σειρά από την Βρετανία με τίτλο «Skins» που απέκτησε πρόσφατα αμερικάνικη μεταφορά και μεταδίδεται μέσα από το μουσικό κανάλι. Οι εξοργισμένοι δάσκαλοι και γονείς μιλούν για σειρά που προάγει την παιδική πορνογραφία και είναι «μία επικίνδυνη σειρά». Ο συντηρητικός Parents Television Council (Σύλλογος τηλεθεατών γονέων) ζήτησε ένορκη δικαστική εξέταση του πρώτου επεισοδίου, καθώς οι σεξουαλικές σκηνές ερμηνεύονται από ανήλικους ηθοποιούς.   
Η σειρά εξιστορεί τις περιπέτειες νέων ηλικίας 16 έως 19 χρόνων που παρακολουθούν κάποιο φανταστικό γυμνάσιο και επικεντρώνεται σε θέματα σεξουαλικής φύσης, ναρκωτικών, αλκοόλ, φιλίας και τις σχέσεις εφήβων και γονέων. Στην Βρετανία η σειρά έχει βραβευτεί δύο φορές με βραβείο BAFTA, ενώ αρκετά σχολεία το χρησιμοποιούν –με έγκριση του Υπουργείου Παιδείας- ως μέσω διαπαιδαγώγησης.
Το μποϊκοτάζ στην Αμερική πάντως, έφερε ήδη τις πρώτες αποχωρήσεις. Γνωστές εταιρίες ζήτησαν να μην μεταδοθούν οι διαφημίσεις των προϊόντων τους κατά την διάρκεια προβολής της σειράς, το μέλλον της οποίας κρίνεται αβέβαιο.

Το «American Idol» έφαγε το «Live To Dance»
Πάνω που ιθύνοντες του CBS πίστευαν πως βρήκαν ένα καλό και εμπορικό προϊόν, ήρθε το «American Idol» και τα διέλυσε όλα. Πάνω από 60% λιγότερους τηλεθεατές σε σχέση με την πρεμιέρα έχει πλέον το «Live To Dance», στην κριτική επιτροπή του οποίου κάθεται η γνωστή κριτής Paula Abdul που έγινε γνωστή μέσα από το «American Idol». «Το μουσικό τάλεντ σόου έφαγε το χορευτικό» γράφουν χαρακτηριστικά οι τηλεοπτικές στήλες στην Αμερική που δεν βλέπουν μόνο πρόβλημα στα νούμερα… αλλά κυρίως πρόβλημα στο περιεχόμενο. Μάλιστα το νέο δίπολο που έχει δημιουργηθεί σε twitter και facebook είναι: J.LO ή Paula Abdul?

13.000 στους δρόμους για το «American Idol» που βρέθηκε…
Ούτε ένας, ούτε δύο… δεκατρείς χιλιάδες άτομα βγήκαν στους δρόμους για να υποδεχθούν τους κριτές του «American Idol» στην πρωτεύουσα της πολιτείας Τενεσί, το Nashville. Δεκαεπτά χιλιάδες δηλώσεις συμμετοχής μόνο από μία πόλη και η παραγωγή προσπάθησε να τους βγάλει στους δρόμους. Αποτέλεσμα: μποτιλιάρισμα δίχως τέλος και μοναδικά πλάνα, τα οποία και μεταδόθηκαν στο τέταρτο επεισόδιο του δημοφιλούς μουσικού τάλεντ σόου που συγκέντρωσε το 24% του εμπορικού κοινού 18-49 στις τηλεοπτικές οθόνες. Τις εντυπώσεις έκλεψε ένα πρόσφατο νεαρό ζευγάρι που πήρε παρεούλα το εισιτήριο για το Hollywood, όπως και η συμπαθητική αφροαμερικανίδα Adrienne Beasley που υιοθετήθηκε στην ηλικία των δύο ετών από λευκούς υπερπροστατευτικούς γονείς και μάγεψε την επιτροπή με το τραγούδι που ερμήνευσε. Ωστόσο θέμα συζήτησης παντού, έχει γίνει η δεκαπεντάχρονη Lauren Alaina που όχι μόνο είναι ταλέντο, αλλά συγκίνησε κυρίως με τον σκοπό της εμφάνισης της. Η νεαρή κοπέλα ξεκίνησε το τραγούδι, προκειμένου να συγκεντρώνει χρήματα για την ξαδέρφη της Holly που έπασχε από καρκίνο και δεν μπορούσε να πληρώσει τις ακριβές εξετάσεις και νοσηλείες. Στο Youtube το βίντεο με την ακρόαση της χτύπησε κόκκινο, ενώ σελίδες μιλούν για το δέκατο «Idol» που βρέθηκε πριν καλά… καλά ξεκινήσουν τα ζωντανά.

Δείτε την συμπαθητική Lauren εδώ σε HD:
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Οι δέκα πιο εμπορικές ψυχαγωγικές εκπομπές και σειρές της εβδομάδας:
1 AMERICAN IDOL (Τετάρτη)         FOX        12.82 εκατ. τηλεθεατές
2  AMERICAN IDOL (Πέμπτη)           FOX        10.22 εκατ. τηλεθεατές
3  HAWAI 5-0                                      CBS        7.35 εκατ. τηλεθεατές
4  MODERN FAMILY                         ABC        6.06 εκατ. τηλεθεατές
5  TWO AND A HALF MEN               CBS        6.03 εκατ. τηλεθεατές
6  OFFICE                                            NBC       5.88 εκατ. τηλεθεατές
7  ΤΗΕ BIG BANG THEORY             CBS        5.55 εκατ. τηλεθεατές
8  NCIS                                               CBS        5.40 εκατ. τηλεθεατές
9  HOW I MET YOUR MOTHER      CBS        5.19 εκατ. τηλεθεατές
10 MIKE & MOLLY                          CBS        4.88 εκατ. τηλεθεατές


Κυριακή ΟΛΟκαίνουργιο DOMENICA! Sneak Peek

Δημοσίευση σχολίου

15Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλησπέρα παιδιά,
    σε εκατομμύρια τηλεθεατές το εμπορικό κοινό 18-49.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. h agaphmenh mou sthlh giati to bgalate arga shmera?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. hello ανώνυμε, 9.27:
    μία ίωση και μία βόλτα στα επείγοντα το καθυστέρησαν. Sorry :) Κάλιο αργά παρά ποτέ! :b

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο Mister Sandman κ απο εμένα.. ασε φίλε και εγώ άρρωστος ειμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re paidia tous tu sto x giati tous kratane akoma? afou sunexeia sto idio stilaki einai eleos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. teleio to eksofilo tou DOMENICAkai auth einai mia apo tis agaphmenes sthles, perastika k apo emena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστουμε παιδιά(9:47 μ.μ.,9:47 μ.μ.), κατα την γνωμη μου αν και ασχετο με την αναρτηση οι ΤU πρεπει να βγουν σήμερα, εχει πολύ δίκαιο ο 9:48 μ.μ. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Tv nea poll
    Ποιος θα είναι ο νικητής του Big Brother;
    Γιάννης Φ. 48.9% 1024
    Ηλίας 23% 481
    Αντώνης 19.9% 416
    Εβελίνα 8.2% 171
    total votes: 2092

    paei bghke o giannh sta sigoura

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδιά δεν πιστεύω ότι ο ΑΝΤ1 στην ζώνη 7-8 βάζει την Μανωλίδου γιατί έχει σκοπό να ξεπεράσει τα ''Μυστικά της Εδέμ''.... Προσπαθεί ίσως να κάνει αξιοπρεπή νούμερα τηλεθέασης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. me anatrixiase o aleksandros tou x mprabo tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγχαρητήρια για την καταπληκτική στήλη. Την περίμενα πως και πως. Είδα τη Lauren Alaina και είναι εκπληκτική! Όσο για το show "skins" παρά τις κακές κριτικές, θα το δω, για να δω τι παίζει σε αυτή τη σειρά με τα ποικιλόμορφα σχόλια. Περιμένουμε με ανυπομονησία την άλλη Παρασκευή για το επόμενο Φράηντειζ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. paidia ypsila pososta seimhwnei kai to Criminal minds!!!!
    Edw anaferei ta pososta kai ta epeisodia antoistixa.
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Criminal_Minds_episodes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι 2 πρώτες season του Βρετανικού Skin είναι άπαιχτα..!!
    Η Αμερικάνικη version δεν την έχω δει αλλά λένε ότι είναι μια βλακεία και μισή...

    Πάντως δεν περίμενα διαφωρετική αντιμετώπιση από τους Αμερικανούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !