Το τελευταίο ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ με αποκλειστικές ειδήσεις!

21
Καλησπέρα φίλοι μου. Το τελευταίο Τηλεκοντρόλ είναι πλέον γεγονός. Πάμε να δούμε τι βάλαμε στο σημερινό στόχαστρο.
 *-* Οι κινήσεις πανικού σε ΜEGA και ΑΝΤ1 για τα Τούρκικα στην prime time του καλοκαιριού *-* Η Τατιάνα και τα σοκαρίστηκα θέματα  *-* Θα μείνει τελικά στο Star η Στεφανιδου;
        ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
*-* Ποια Τουρκική σειρά θα δούμε το καλοκαίρι στον Alpha (δεν εννοώ το Desperate Housewives στην τουρκική version)
*-* Θα δούμε το Desperate Housewives στην τουρκική version από τον ALPHA; 
 *-*Θα μπει στην μάχη με τα Τουρκικά και το STAR; Αν ναι ποια σειρά θα είναι; Τι θα έχει το καλοκαίρι το Star στην prime time του; 
-Το αποχαιρετιστήριο του TvNea για φέτος

Πράσινο φώς πήρε η Τατιάνα και για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά. Το star ευελπιστεί ότι την επόμενη χρονιά θα κουράσει το Δέστε τους και η Τατι σαν ΟΠΡΑ θα μπορέσει να κερδίσει νούμερα. Η εκπομπή θα έχει(κάντε κλικ στο διαβάστε περισσότερα για συνέχεια )...
και θέματα επικαιρότητας(πολιτικά –οικονομικά).(Δ.Τ - Ολοκληρώθηκε και τυπικά με την υπογραφή συμβολαίου, η συνέχιση της συνεργασίας του Star με την Τατιάνα Στεφανίδου.Το συμβόλαιο είναι για 1 χρόνο και λήγει στις 30 Αυγούστου 2013.Τον Σεπτέμβρη η εκπομπή θα ακολουθήσει τη δομή, που αγάπησε και περιμένει το τηλεοπτικό κοινό από την Τατιάνα. Θα είναι δηλαδή infotainment. Το είδος, που επανέφερε από την αρχή του 2012 και οι τηλεθεατές της «ξαναβρήκαν» την εκπομπή, που ήθελαν να βλέπουν με την Τατιάνα.Ο φετινός κύκλος θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 6/7.)

Δεν θα βγάλει τελικά το Desperate Housewives στην τουρκική version ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που φτάνουν στο TvNea. Ο τηλεοπτικός σταθμός όμως δεν θα μείνει εκτός Τούρκικου προγράμματος. Έτσι όπως σας αποκαλύπτει το TvNea θα δούμε Τουρκική σειρά. Αυτή η σειρά όμως δεν θα είναι κάποια νέα αλλά το Λάλε, έρωτας στην Κωνσταντινούπολη, οπού σκοπεύει να την ξεκινήσει από την αρχή κατά πασα πιθανότητα στην prime time.

Από την άλλη όσοι περιμένετε να δείτε Τουρκική σειρά στο STAR θα περιμένετε μάλλον πολύΜάλιστα πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν το STAR να έχει κλείσει Τούρκικο και αν την προβάλει στην Prime Time. Το TvNea σε επικοινωνία που είχε με την Λολα Νταϊφά διαψεύδει τα δημοσιεύματα λέγοντας μας αποκλείστικά πως: «Είχαμε πει ότι μας κάνανε προτάσεις για δύο τούρκικα σίριαλ. Δεν το συζητήσαμε καθόλου και τώρα που, από ό,τι φαίνεται, όλα τα κανάλια στις εννιά θα παίζουν τούρκικα, εμείς θα συνεχίσουμε με χολιγουντιανές παραγωγές.»

Όλα για την τηλεθεαση. Αυτό σκέφτεται η Τατιάνα Στεφανιδου καθώς η φετινή τηλεοπτική χρονιά ήταν η χειρότερη εδώ και πολλά χρόνια. Και μιας και τα νούμερα δεν είναι ικανοποιητικά αποφάσισε να βγάλει ένα σοκαριστικο θέμα απογευματιατικα με τα παιδιά στην τηλεόραση. Φυσικά μιλάω για την Ελένη την τραγουδίστρια που παραμορφώθηκε από πλαστικές. Μπορεί να ακούγεται κάπως ρατσιστικό αλλά και μόνο στο θέαμα αυτού έμεινα άναυδος. Υπάρχει και ένα όριο κύρια Στεφανιδου. Δεν τα βγάζουμε όλα για την τηλεθεατή. Από το Αξίζει να το δεις μέχρι και πριν λιγες ημέρες πίστευα πως ναι, η Τατι έχει αλλάξει, όμως τα νούμερα αναγκάζουν τους Tv stars σε πισωγυρίσματα.

Τούρκικος αναβρασμός επικρατεί τόσο στο Mega όσο και στον ΑΝΤ1. Κίνηση ματ-αλλά και κίνηση πανικού- δείχνει να έχει κάνει ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, βγάζοντας τελικά Τούρκικη σειρά την ώρα που το κανάλι μέχρι πριν λίγες ημέρες έλεγε πως δεν θα βγει τίποτα νεότερο. Μάλλον είδαν ότι οι τηλεθεατές περιμένουν το ASI στον ΑΝΤ1. Πάντως η σειρά Σιλα σκοπεύει καθαρά στο γυναικείο κοινό μιας και ο λόγος που μπήκε είναι για να μην πάει στον ΑΝΤ1 αυτό το κοινό. Από την άλλη ο ΑΝΤ1 κάνοντας κι αυτός κίνηση ματ αλλά και κίνηση πανικού, ξεκινά την σειρά νωρίτερα δηλαδή στις 6/6 στις 21:00 θέλοντας να προλάβει το κοινό αλλά και τις επαναλήψεις που θα παίξουν το ΣΚ μέχρι την πρεμιέρα του ΣΙΛΑ.

Και κάπου εδώ θα πρέπει να κλείσω και εγώ και η στήλη μου στο TvNea. Ένα TvNea που φέτος εκτινάχθηκε τόσο σε θέσεις όσο και σε κλικ.Το TvNea ήταν στον αέρα 3,5 χρονιά. 3,5χρονια γεμάτο ευτυχία με παρά πολλά αποκλειστικά, με αναγνώστες και TvStars να υποκλίνονται (βαριά λέξη αυτή) στο πάθος μας για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση. Σας ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδία μας.
Αυτό μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε και θα συνεχίσουμε κανονικότατα, με αλλαγές βεβαία, όπως άλλωστε σας έχει συνηθίσει το TvNea. Ανανεωμένη σελίδα, ανανεωμένες στήλες αλλα και ανανεωμένοι συντάκτες (για αυτό το τελευταίο θα τα πούμε και κατά την διάρκεια του καλοκαιριού). Το TvNea αλλάζει, και θα αλλάξει ριζικά.
Έτσι από τις 16 Αυγούστου θα γνωρίσετε το νέο ύφος του TvNea τους νέους συντάκτες του, (τους παλιούς φυσικά τους ξέρετε) αλλά και τις νέες στήλες, ενώ θα συνεχίσουμε κανονικά και το καλοκαίρι με ροή αναρτήσεων.
Μέχρι τότε να είστε συντονισμένοι μαζί μας και το καλοκαίρι για την καλύτερη τηλεοπτική και όχι μόνο παρέα.

ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ Τελος.
Για σχόλια παρατηρήσεις, 
προτάσεις στο email μου tvnea@hotmail.com
  Γ.Π.

Δημοσίευση σχολίου

21Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλησπερα και μέχρι τον Αύγουστο θα παραμείνει κλειστό το tvnea?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία η στήλη σου όπως πάντα. Δεν κατάλαβα όμως τι εννοείς αλλάζει ύφος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 6:02 μ.μ
    Οχι βρε, συνεχιζουμε κανονικα και το καλοκαιρι.Δεν θα κανουμε την χάρη σε μερικους που θέλουν το TvNea κλειστό.

    Συνεχιζουμε ανανεωμενοι σε όλα... Θα δειτε συντομα μερικες απο τις αλλαγες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητηρια για τη δουλεια σας ολα τα χρονια.Πολλη ωραια η σημερινη στηλη!Το καλοκαιρι θα παραμεινει κλειστο το tvnea ή απλως δεν θα υπαρχουν οι στηλες και εμεις θα μπορουμε να ενημερωνομαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι όμως το ύφος θα αλλάξει θα γίνει πιο πολιτικό να το πω και έτσι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το TV NEA, είναι το ΝΟ 1 τηλεοπτικό & όχι μόνο blog!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ολο το Καλοκαίρι, τα 3 μεγαλύτερα κανάλια της Ελλάδας, θα παίζουν τούρκικα!Τι κατάντια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 6:16 μ.μ.
    Και μαλιστα δυο τουρκικα το καθενα(Ant1:Starfish-Asi,Mega:Sila-Μοιραιος ερωτας,Αλφα:Λαλε,ερωτας στην Κων/πολη,Ρωτα την αγαπη).Πιο κατω δεν εχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 6:11 μ.μ
    Οχι βεβαια...ολα στην ωρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. giati re niko se xalasan wra ta tourkika?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 6:22 μ.μ.
    Εχεις απόλυτο δίκιο!Δεν έχω κάτι με τα τούρκικα, τα βλέπω κιόλας, αλλά κάτι ελληνικό δεν παίζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. kalokairi einai, edw den bgazoun ton xeimwna ellhniko ropagma tha bgaloun to kalokairi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.... ΜΑΛΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΛΕΣ ΝΕΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΔΕΝ ΥΠΗΧΡΑΝ (ΑΝ ΕΞΕΡΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ) ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΙΜΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΑΡΑ ΣΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΦΟΡΕΣ (ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αρε γιωργο μας τρομαξες ποιος θα καλυπτει τη τιτανομαχια των τουρκικων:ρκαυτο καλοκαιρι νομιζω οτι το καλοκαιρι θα χει περισσοτερο ενδιαφερον απ οτι ολοκληρη η κανονικη σεζον:ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. giorgo tha sinexisei tou xronou to tilekontrol?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. σχετικα με τη τατιανα,την συγκεκριμενη την καλει απο το 2009,καθε σεζον...αγαπαμε το tvnea,και το θελουμε να παιζει δυνατα,και το καλοκαιρι!ειδικα για εμας που δε θα παμε διακοπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. σιγα μην κουραση του χρονου το δεστε τους,θα ηθελε το σταρ αλλα............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 9:20 μ.μ.
    Έχεις δίκιο!Που λεφτά για διακοπές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δείτε το Σταρ που θα έχει σειρές και ταινίες από την Αμερική.ΤΟ Mega το βράδυ θα το βάζει μία ώρα το Τούρκικο μετά θα έχει ελληνικές επαναλήψεις.Εγώ πάλι θα το ρίξω στις ξένες σειρές στο internet αν έχουμε και από αυτό,ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρεοκοπήσουμε.Πάντως μακάρι ο Αντ1 να βάλει το Glee αν και το έχω δει,σιγά μην περίμενα τα ελληνικά κανάλια,αν το έβαζε θα το έβλεπα ξανά,το ίδιο και με την 4 σεζόν του True Blood.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. καλυτερα ειναι τα τουρκικα αφου στα ελληνικα παντου βλεπεις ξεκολα που συμπεριφερονται λες και παιζουν σε τσοντες ενω στα τουρκικα υπαρχει και μια αξιοπρεπεια.βαρεθηκα να βλεπω συνεχεια σε ολα τα εργα γυμνες και γυμνες υπαρχει και ενα οριο.ισως αυτος να ειναι ενας λογος που προτιμαμε τα τουρκικα γιατι οχι μονο εχουν σεναριο αλλα δεν γδυνονται για την τηλεθεαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !