Τηλεκοντρόλ(17/5) - Αποκλειστικό:Τι θα βγάλει το ΜΕGA την επόμενη χρονιά;

16
Πέμπτη σήμερα και το προ τελευταίο Τηλεκοντρόλ για φέτος είναι εδώ ολόφρεσκο και με αποκλειστικό ρεπορταζ.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ θέματα:Τι θα βγάλει το Mega του χρόνου;
-*- Τι θα γίνει με το Πρωινο Μου; Θα συνεχίσει όπως έχει;
-*- Ποιες σειρές πήραν πράσινο φώς;
-*-Θα βγει το Master Chef junior 2; Τι θα γίνει με το Just; Θα βγει του χρόνου;
-*- Τιέχει πάρει πρασινο φώς στο Mega;
-*- Θα υπάρχουν νέες σειρές στο Mega; Πότε θα βγουν και πόσες θα ειναι αυτες;
Ακόμα, στο στόχαστρο μας ο αναβρασμός για το Πρωινο ΑΝΤ1 -*- Καμπουράκης-Οικονομέας αλλά και Παπαδάκης μέχρι πότε; -*- Τι παιζει με το Πρωινό ΑΝΤ1 SUMMER; -*- Πρωινη καθημερινή εκπομπή στον Alpha του χρόνου; -*- Η πολιτική Τατιάνα Στεφανιδου  -*- ΤΗANKS.... Μελέτη

Αναβρασμός επικρατεί στο τηλεοπτικό τοπίο, και ειδικά στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 με το Πρωινό για του χρόνου,
ήδη αρχίζει να συζητείται και μάλιστα πολύ έντονα.
Ξέρετε, όταν έχω κάτι στα χέρια μου και είναι έγκυρο το βγάζω με την μια (χωρίς να υπολογίσω κανέναν).
Μην (κάντε κλικ στο διαβάστε περισσότερα για συνέχεια )...
πιστεύετε τίποτα από αυτά που ακούγονται για το Πρωινό ΑΝΤ1 και ειδικά τα ονόματα που ακούγονται. Οι Αντεννικοι δεν ξέρουν ακόμα τι θα κάνουν με το Πρωινό τους. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχουν πρωινό και μάλιστα όπως είναι τώρα (σας το αποκάλυψε άλλωστε εδώ και αρκετό καιρό πρώτο το TvNea ).

Δεν θα πάει διακοπές έτσι όπως πάνε τα πράγματα και η πολιτική επικαιρότητα το πρωινό δίδυμο του Mega Καμπουράκης-Οικονομέας. Μαζί με αυτούς και στον ΑΝΤ1 σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο αντί για το Πρωινό ΑΝΤ1 SUMMER να μείνει ο Παπαδάκης τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Ιουλίου σε μια ζώνη 7-11 (μετά θα βγει η καλοκαιρινή εκπομπή «μάλλον»).


Πέρα από το παραπάνω ενδεχόμενο στον ΑΝΤ1 κάνουν σχέδια για την SUMMER εκπομπή τους.
Όπως μας είπε μάλιστα άνθρωπος του καναλιού «αν βγει» η εκπομπή και το τονίζω το «αν βγει» (μιας και μας το τόνισε και ο ίδιος) την παρουσίαση θέλουν να αναλάβει άνθρωπος που να κατέχει πολύ καλά την ενημέρωση. Χμμμμ λέτε να δούμε τον Χατζινηκολαου;; Φυσικά και αστειεύομαι...


Η μια χαζομάρα μετά την άλλη.
Είναι ποτέ δυνατόν να αλλάζεις ώρα την καθημερινή σου σειρά και από τις 7 να την βάζεις στις 5;
Ναι ναι, στον ΑΝΤ1 γίνονται κι αυτά. Το παράξενο δεν είναι για την ώρα, αλλά γιατί αποφασίστηκε να γίνει τώρα, όταν ήδη έχει αποφασιστεί ότι η σειρά Είναι Στιγμές ρίχνει αυλαία σε 3 εβδομάδες από τώρα.


Αν περιμένετε πρωινό από τον Alpha μάλλον έχετε αυταπάτες. Με την καμιά δεν παίζει να δούμε πρωινό πρόγραμμα από το κανάλι. Η εκπομπή που θα βγει με παρουσιαστή τον Μάνεση, θα βγει αποκλειστικά και μονό για τις νέες εκλογές που θα γίνουν στις 17/6. Μια εβδομάδα μετά τις εκλογές η εκπομπή θα σταματήσει.

Τις βγαίνει η πολιτική επικαιρότητα της Τατι μας.
Μήπως ήρθε η ώρα να επιστρέψει σε δελτίο ειδήσεων λέω εγώ τώρα.
Όχι τίποτα άλλο, θα γλιτώσουμε και από πολλά χαζορεπορτάζ του δελτίου του STAR.


Κι ένα ευχαριστώ εγώ προσωπικά θα το πω. Και φυσικά πάει στην Μεσημεριανή Μελέτη όπου μας ανέφερε αλλά και μας έδειξε Live από την συχνότητα του Star. Για εμάς αυτό είναι η απόδειξη ότι μας υπολογίζουν μας εμπιστεύονται αλλά και μας αγαπάνε, παρά τα όσα αρνητικά γράψαμε. Φυσικά γράψαμε και θετικά εε..;;;
Θα το πω κι ας ακουστεί κάπως…, μου λείπει πολύ η Πρωινή Μελέτη… Ίσως έχω μπουχτίσει από όλους αυτούς τους «παπάρες» που βγαίνουν στις πρωινές εκπομπές για να μας πείσουν ότι το κόμμα τους έχει δίκιο.

Το TvNea σήμερα μέσα από την στήλη Τηλεκοντρόλ θα σας αποκαλύψει το πλάνο του τηλεοπτικού σταθμού ΜEGA για του χρόνου.

Πάμε στα Πρωινά: Κανονικά θα βγει και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά το Πρωινό του Mega με Καμπουράκη-Οικονομέα στις 7 με 10.

10 με 13:00 : Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που φτάνουν στο TvNea από έγκυρες πηγές του Mega, θέλουν να βγάλουν κανονικά και το Πρωινό μου με μία όμως προϋπόθεση. Να βγει με χαμηλότερο μπάτζετ από αυτό που είχε φέτος.

Καθημερινές σειρές:
Πράσινο φως έχουν πάρει τόσο τα Κλεμμένα Όνειρα όσο και οι Βασιλιάδες .
Τα Κλεμμένα όνειρα σύμφωνα με το προγραμματισμό του καναλιού, θα παίξουν ολόκληρη την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.
Κανονικά θα βγουν και οι Βασιλιάδες, ευελπιστώντας οι άνθρωποι του καναλιού να ξεπεραστούν τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν.


Ποιες εβδομαδιαίες σειρές συνεχίζουν του χρόνου στο Mega;
Μια σειρά που αγαπήθηκε πάρα πολύ είναι και το Πίσω στο Σπίτι, οπου και θα βγει κανονικά  την επόμενη τηλεοπτική χρονιά στην ίδια ημέρα και ώρα.
Η Κλινική περίπτωση είναι ακόμα μια σειρά όπου αν και δεν πήρε το πράσινο φώς «ακόμα» , γίνονται κάποιες συζητήσεις. Οι άνθρωποι του καναλιού κατά πάσα πιθανότητα θα την εντάξουν στο πρόγραμμα τους.
Αν και φήμες και διαφορά δημοσιεύματα (μέσα σε αυτά κι εμείς...) ήθελαν το Κάψε το σενάριο να μην βγαίνει του χρόνου, στο Mega το θεωρούν σαν κάτι διαφορετικό και ίσως τελικά δώσουν το πράσινο φως (υπο σκέψη).

Κανονικά ,σύμφωνα με τα πρώτα πλάνα θα βγει και το Master Chef 2 με την Μαίρη Συνατσάκη απο τον Οκτώβριο.
Στα πλάνα του Mega συνεχίζουν τόσο οι Κηπουροί του Mega όσο και οι Γλυκές Αλχημίες.

Δεν θα βγει του χρόνου το Master Chef junior 2 παρά τα διαφορά δημοσιεύματα που βγήκαν.

Στο πάγο θα είναι και του χρόνου το JUST THE 2 OF US καθώς το κόστος του SHOW είναι απαγορευτικό και τα πρώτα πλάνα του καναλιού δείχνουν πως δεν θα πάρει το πράσινο φώς.

Όσο για νέες σειρές εκεί τα πράγματα είναι δύσκολα. Σύμφωνα πάντα με έγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες του TvNea υπάρχουν 2 νέες σειρές που μελετάει το κανάλι αλλά αν δοθεί πράσινο φως θα είναι για να βγει στο Β μισό (κι αυτό με ερωτηματικό).

Αλλά 2 Τουρκικά έχει στα χέρια του το Mega που θα βγουν κατα πάσα πιθανότητα την επόμενη χρονιά. Κανονικά θα συνεχίσει και το καλοκαίρι ο Μοιραίος Έρωτας στις 7μμ. Στην Prime Time δεν αναμένεται να βγει κάτι νέο.

Για σχόλια παρατηρήσεις, 
προτάσεις στο email μου tvnea@hotmail.com
  Γ.Π.

Δημοσίευση σχολίου

16Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πολυ καλη η στηλη σου για αλλη μια φορα.Τελεια που θα συνεχιστει το Πισω στο Σπιτι.Απ'τις πιο αξιολογες και επικαιρες σειρες φετος.Ξερετε σε ποιες που εχει στα χερια του ο αντ1 σκεφτεται να δωσει το πρασινο φως για να γυριστουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EUXARISTOUME POLU TV NEA GIA THN ENHMERWSH POU MAS EKANES GIA THN EPOMENH XRONIA TOU MEGA, OPWS KATALABAINW POLU LIGA PRAGMATA THA DOUME APO TO MEGA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελεος, σκεφτονται να κρατισουν το Καψε το σεναριο; Ε δεν πανε καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γενικα,το προγραμματου mega θα ειναι οπως το φετινο,οπως μας λετε.Δηλαδη,δεν θα υρπαξει κανενα αλλο καινουργιο τηλεοπτικο προγραμμα στο mega εκτος απ'το Master chef 2 του χρονου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 6:27 μ.μ.
    Nαι ειναι όπως τα λες. Να πω ακομα πως το τηλεπαιχνιδι του Ουγγαρέζουν μαλλον θα παιξει για λίγα επεισοδια και την επόμνεη χρονια (απο αυτα που εχουν ηδη κάνει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα κρατησουν το σεναριο τελεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 6:35 μ.μ
    Ετσι κι αλλιως το τηλεπαιχνιδι του Ουγγαρεζου εχει αρχισει ηδη και κουραζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. To tourkiko pou exei o ANT1 gia to kalokairi pote tha ksekinisei? Prosopiki mou apopsi oso to dynaton grigoretero, mias kai gnorizoume apo tora apo to ti tha apoteleitai to kalokairino prime tou MEGA... E den nomizw na dwsei protimisi to stin xiliosti konserba tou Peninta Peninta, tou Para Pente kai tous Tesseris kai oxi sto tourkiko tou ANT1...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα βαζουν τωρα για να φτασουν μεχρι σεπτεμβρη οποτε και θα βαλουν επαναληψη το πισω στο σπιτι και την κλινικη περιπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. na rotiso kati ta klemmena oneira tha rixoun avlaia tin paraskevi 1 iouniou i tin kyriaki 3 iouniou me tiletainia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ ωραία και πλούσια στήλη σου!Συμφωνώ με όλα και ειδικά αυτό με την Τατιάνα.Σήμερα άφησε την πολιτική και άρχισε πάλι τα γνωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η καλύτερη στήλη του TV NEA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ta Klemmena teleionoyn 1 Iouniou kai oi Basiliades 8 Iouniou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το ΤΟυρκικο του ΑΝΤ1 ξεκινα 18 Ιουνίου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Kalytera na to baloun 11 Iouniou gia duo logous...
    proton oso pio noris to ksekinisei, toso pio eukola tha xtypisei ton antagonismo (poios o logos na xanei xrono) kai deyteron, h deytera 18 Iouniou, h epomeni twn eklogwn, tha einai mia politiki imera poy den tha dwsei to epithimito apotelesma, opws egine kai perysi me tin premiera tou Ezel...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΤΟ MEGA ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΘΑ ΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ . ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΣΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ .ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ... ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΝΑΛΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΒΙΤΣΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !