Τηλεκοντρόλ(26/4) -Λιάγκας-Μεσημεριανή Μελέτη-Ελένη και Γρηγόρης-Τι θα βγάλει ο ΑΝΤ1;

Ανώνυμος
16
Πέμπτη σήμερα, κι άλλο ένα Τηλεκοντρόλ είναι εδώ .
*ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Ποια προγράμματα θα δούμε και του χρόνου στον ΑΝΤ1;
*ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποια σειρά του Mega που δεν ειναι οι Βρικόλακες έχει στα χέρια του ο ΑΝΤ1; Ποιες είναι οι 4ης σειρές που έχει ο ΑΝΤ1 στα χέρια του;
*Τι θα γίνει με το Πρωινο ΑΝΤ1??
Στο σημερινό μας στόχαστρο: *Ο προστάτης των αδυνάτων  ΛιάγκαςΜεσημεριανή Μελέτη με μικρο αλλαγές * Η συνάντηση Ελένης με Γρηγόρη

Προστάτης των αδυνάτων (όχι φυσικά στα κιλά) εμφανίζεται ο super Γιώργος Λιαγκας υπερασπίζονταν έτσι
(κάντε κλικ στο διαβάστε περισσότερα για συνέχεια )...
το αντίπαλο πρωινό αλλά και την ζώνη στην οποία βρίσκεται, προσπαθώντας μάλιστα να μας πείσει ότι βλέπει αρκετά μεγάλο κοινό Tv εκείνη την ώρα. Αλήθεια αν ήταν δεύτερος θα έλεγε τα ιδία για το Πρωινο ΑΝΤ1 παρέα; Άλλωστε ξέρει καλά την τέχνη τις κολοτουμπας…, στο Star εργάστηκε.

Σιγά σιγά φτάνει στο τέλος η φετινή τηλεοπτική χρονιά κι αλλά προγράμματα παίρνουν πράσινο φως , αλλά περιμένουν να το πάρουν κι αλλά ήδη κόπηκαν. Μια από αυτές που θα δούμε και του χρόνου είναι και το Οικογένεια της Συμφοράς. Ναι, πολύ καλά ακούσατε η εκπομπή θα συνεχίσει και του χρόνου. Φυσικά δεν μιλάμε για 2 κύκλο αλλά για επεισόδια που ήδη έχουν γίνει και θα προβληθούν και του χρόνου.
Και μπορεί το Αμάρτημα να μην κάνει τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθεατής μιας κι έπεσε σε πολύ σκληρό ανταγωνισμό η σειρά θα συνεχίσει κι αυτή μέχρι και το Δεκέμβριο.

Τον Γρηγόρη είδαμε προχθές στην Ελένη και να σας πω την αμαρτία μου πρώτη φορά είδα με ευχαρίστηση την μεσημεριανή εκπομπή.
Δεν ξέρω γιατί αλλά νοιώθω πως Ελένη και Γρηγόρης αν έκαναν μια εκπομπή μαζί, θα χτυπούσαν σαρωτικά νούμερα..


Πάμε και σε ένα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ που σας έχουμε για το ποιες σειρές θα δούμε το χρόνου από τον ΑΝΤ1 μιας και το Mega με τα μέχρι τώρα σχέδια δεν θα βγάλει κάτι νέο στο Α μισό τουλάχιστον.
O Θοδωρής Πετρόπουλος επιστρέφει στον τόπο του ... ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ; Μπορεί η σειρά με προσωρινό τίτλο «ΑΓΑΠΗ» να κατατέθηκε στο Mega, όπως σας αποκαλύπτει το Tvnea η σειρά έχει κατατεθεί και στον ΑΝΤ1 και σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές η σειρά είναι προς έγκριση για του χρόνου. Άλλες 3 σειρές έχουν κατατεθεί και είναι υπό σοβαρή σκέψη στον ΑΝΤ1.
Είναι αυτή του Βασίλη Ρίσβα & Δήμητρας Σακαλή με Φιλλιπιδή, του Χάρη Ρώμα αλλά και αυτή με τους Βρικόλακες.

Μιας και είπα Star συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις η Μεσημεριανή Μελέτη. Για αυτό και προχώρησαν σε μικροαλλαγες.
Έτσι χθες είδαμε και γιατρό μέσα στην εκπομπή να μιλά για τις αισθητικές επεμβάσεις Ρινοπλατσικής. Άντε βρε και μαιευτήρες την επόμενη φορά.

Θα βγει το Πρωινό ΑΝΤ1 10 με 13:00;
Το TvNea σήμερα σας αποκαλύπτει αν θα υπάρχει αυτή η ζώνη και του χρόνου. Φέτος ήταν μια δύσκολη χρονιά για το Πρωινό ΑΝΤ1 10 με 13:00. Και μπορεί τα νούμερα να μην ήταν άσχημα, αν σκεφτεί κανείς ότι ήταν μόνο 2 τα ανταγωνιστικά προγράμματα, ε δεν το λες και τέλεια… Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του Tv Nea πρωινή εκπομπή θα υπάρχει στον ΑΝΤ1. Μάλιστα οι φήμες που κυκλοφορούν για πρωινό 7 -10 με Παπαδάκη και 10 με 11 Πατέρα –Μπαρμπαρίγου διαψεύδονται. Το κανάλι επιθυμεί να συνεχίσουν και οι 2 αλλά όχι σε μια εκπομπή 7 με 11, αλλά σε εκπομπή είτε 7-10 με 10 -13:00 είτε σε μια εκπομπή όπως και φέτος 7-13:00.

Αυτά τα λίγα σήμερα από έμενα , ραντεβού την επόμενη Πέμπτη.
Για σχόλια παρατηρήσεις, 
προτάσεις στο email μου tvnea@hotmail.com
  Γ.Π.

Δημοσίευση σχολίου

16Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. το ειναι στιγμες θα συνεχίσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Makari na bgoun oi brikolakes kai h seira tou Petropoulou. Monizw pws autes oi 2 tha skisoun kai epitelous tha dei ki autos o kahmenos o ant1 noumera.

    Nomizw pws h seira tou Petropoulou an bgei apo ton ant1 tha einai bomba

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άντε να αρχίσει και ο ant1 να δίνει λίγο έμφαση στη μυθοπλασία.το αμάρτημα της μητρός μου δεν νομίζω να συνεχιστεί,μ'αυτα τα νούμερα τηλεθέασης που κάνει αλλά η σειρά έπεσε θύμα του κακού προγραμματισμού του καναλιού πως γίνεται να επιβιώσει μια καινούργια σειρά απέναντι από αγώνες του champions league και απέναντι από μια δοκιμασμένη και επιτυχημένη καθημερινή σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΕΙΡΕΣ Ο ΑΝΤ1 ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕGA ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΣΤΟ ΑΜΙΣΟ.

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ 50 50 ΣΤΟΝ ΑΝΤ1?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν θα βγουν ολα τα επεισοδια φέτος για αυτο και θα βγει και του χρόνου.

    Οσο για το Είναι Στιγμές μαλλον οδευει προς το τέλος.. Την επόμενη εβδομάδα περισσοτερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η σειρα του Πετρόπουλου δεν έγινε στο Mega λόγω πανάκριβου budget και λόγω της απόφασης του δημιουργού να μην κάνει καμμία έκπτωση. Είναι σχεδόν διπλάσιο το κόστος της απο το budget που δίνει ο ΑΝΤ1 για τις επόμενες σειρές του. Σαφώς και θα είναι πολύ καλή δουλειά, αλλα το κόστος της είναι εντελώς απαγορευτικό για αυτή την εποχή και μιλάμε για ενα δημιουργό ο οποίος προτιμάει να μην την κάνει παρά να την βγάλει φτηνά.

    Οι Βρυκόλακες και η σειρα του Φιλιππίδη είναι των ιδίων σεναριογράφων. Δεν υπάρχει περίπτωση ο ΑΝΤ1 να δώσει ΔΥΟ δουλειές σε τέτοια εποχή στο ίδιο δίδυμο, τη στιγμή μάλιστα που έχουν υποβληθεί ΚΑΙ άλλες πολύ καλές προτάσεις γνωστών δημιουργών, οι οποίες απουσιάζουν απο το ρεπορταζ εδώ.

    Του Ρώμα όντως συζητιέται, αλλά η τεράστια αποτυχία του Dr. Ρούλη τους τρομάζει και είναι ανασταλτικός παράγοντας.

    Τέλος, το Αμάρτημα χτες έκανε 8%. Οποιαδήποτε σκέψη για συνέχιση του μετά τον Ιούνιο έχει πεθάνει πλέον οριστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 6:32 μ.μ
    Ναι έχεις δικιο. Η μια σειρα ειναι αυτη του Έξαρχου κι αλλη μια γνωστης σεναριογραφου που δεν θα σας πως ακομα τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργο, για το Αμάρτημα, επειδή τα τρία τελευταία επεισόδια πέφτουν τον Ιούνιο που δεν υπάρχει διαφήμιση, προφανώς σκεφτόντουσαν ΑΝ η σειρά περπατούσε, να έκαναν άλλα 5-6 και να το πήγαιναν μέχρι Δεκέμβριο. Η τραγική πορεία όμως της σειράς θα τους αναγκάσει να βγάλουν αυτα τα επεισόδια όπως όπως για να την ξεφορτωθούν ! Ο ανταγωνισμός δεν είναι δικαιολογία, τι περίμεναν, να παίζει μόνο του ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ε πές τι άλλα ονόματα παίζουν και τις πληροφορίες έχεις, να μάθουμε κι εμείς !!! Μη μας λές μόνο τα μισά :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν σκεφτούμε πως η εκπομπή του Σούλη και -συχνά-σε επανάληψη (!) χτύπαγε καλύτερα νούμερα από 8% απέναντι σε Ch.League-Λαζόπουλο, μάλλον το άλλοθι του ανταγωνισμού είναι επικοινωνιακό,ειδικά για ένα πρόγραμμα που έχει 'παρατηθεί' σαν promo,εν αντιθέσει με το σήριαλ που έλαβε γιγαντιαίο promo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Σουλης ουτε ημιτελικο ειχε απέναντι, ουτε του Βασιλιαδες με δθιπλο επεισοδιο.Πάντως την επόμενη εβδομάδα το Αμάρτημα θα ειναι επανάληψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν παύει να έπαιζε σε επανάληψη. Είχε τον Ολυμπιακό ή κάποιο άλλο αγώνα προημιτελικής φάσης απέναντι-που πάντα κάνει καλύτερα νούμερα από 20%(ο Ολυμπιακός άνω του 30%- και το Λαζόπουλο,που αποτελεί το απόλυτο μεγαθήριο της Αgb. Κάποια πράγματα δεν γίνεται να 'στρογγυλευτούν'. Αυτό δεν αναιρεί την ποιότητα της σειράς.Μακάρι να γινόταν πχ και ο 'Εξάντας' αντικείμενο τόσο καλής προώθησης, κι ας κάνει 4%,δεν παύει να είναι διαμάντι της tv. H ανταπόκριση του κοινού ωστόσο δεν γίνεται να 'στρογγυλευτεί'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. TO AMARTHMA EXEI KAI TA 2 O SOULH OMWS DEN EXEI 2 DUNATOUS ANTIPALOUS MAZI, MHN SUGKINETE 2 DIAFORETIKA PROIONTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το Είναι Στιγμές θα συνεχίσει μέχρι τα Χριστούγεννα. Τότε θα μάθουμε αν συνεχιστεί κι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. για το ειναι στιγμες,παιδια και εγω εχω ακουσει οτι θα παει μεχρι χριστουγεννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. δε θα βγει επαναληψη το αμαρτημα!κανονικα θα παιξει αφου βγηκε τρειλερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !