Τηλεκοντρόλ(19/4) -Μελέτη/Διαμαντάκου /Είναι Στιγμές/Σκορδά/Χρηστίδου/κ.α..

Ανώνυμος
5
Πέμπτη σήμερα, κι άλλο ένα Τηλεκοντρόλ είναι εδώ μετά από τις διακοπές του Πάσχα.Στο σημερινό μας στόχαστρο:*Η Μεσημεριανή Μελέτη *Το θάψιμο της Διαμαντάκου *Τι θα γίνει τελικά με το Είναι Στιγμές; *Η Φ.Σκορδά επιστρέφει στα παλιά; *Θα δούμε την Σίσσυ Χρηστίδου αλλου΄ *Τι παίζει με την πολιτική εκπομπή του ΑΝΤ1;Θα την παρουσιάσει άλλο πρόσωπο;
*Ποια εκπομπή του MEGΑ που κάνει μεγάλα νούμερα πάει προς κόψιμο;
ΔΕΙΤΕ αναλυτικά τα 15' σε σύνολο και νεανικά κοινά στην μεσημεριανή ζώνη 1 με 4 σε όλα τα κανάλια
UPDATE:Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Ζωζώ Ζάρπα
Πρεμιέρα είχε την Τρίτη η Ε. Μελέτη στην μεσημεριανή ζώνη κι όπως φάνηκε από τα νούμερα ήταν μια καλή κίνηση. Και μπορεί να έπρεπε να διακοπεί μια νέα εκπομπή που δεν πρόλαβε να την συνηθίσει ο κόσμος, η Μεσημεριανή Μελέτη ίσος ήταν η μοναδική λύση για ανεβασμένα νούμερα άλλα και για καλό lead in στην Τατιάνα Στεφανιδου. Τώρα το πώς μας φάνηκε η εκπομπή;(κάντε κλικ στο διαβάστε περισσότερα για συνέχεια )...
Η εκπομπή μας άρεσε και μάλιστα πάρα πολύ. Αν και ξεκίνησαν λίγο μαγκωμένα (σαν ψαράκια )που κανονικά δεν θα έπρεπε αφού η μόνη αλλαγή είναι η ώρα, στην συνέχεια βρήκαν τους ρυθμούς τους. Η εκπομπή βρήκε την ώρα που θα έπρεπε να είχε (και δεν το λέω σαν αρνητικό) αφού σε αυτή την ζώνη έλλειπε το πραγματικό life style η κουτσομπολιό η όπως αλλιώς το λέτε…

Καλέ Πόπη τι έφαγες το ΠΑΣΧΑ-τα άντερα σου-; Κριτική στην νέα σειρά του ΑΝΤ1 το Αμάρτημα της Μητρός μου έκανε η κυρά Διαμαντακού κι όχι μονό την έκρινε την έθαψε και πολύ βαθιά. Οκ είπαμε να δικαιολογούμε τον μισθό μας και να γράφουμε και καμιά μπαρούφα μπας και ακουστούμε, αλλά με λίγη αντικειμενικότητα. Το Αμάρτημα της Μητρός μου είναι μια από τις ελάχιστες σειρές με αξία, ανώτερο κατά πολύ από φετινές σειρές που χτυπάνε 40νταρια. Δυστυχώς όμως τα νούμερα είναι κάτι παραπάνω από χαμηλά, μιας κι έπεσε σε κρίσιμους αγώνες, αλλά και σε ένα φοβισμένο mega που έβαλε τους Βασιλιάδες 2πλο επεισόδιο.


Όπως πρώτο σας είπε το Tvnea σύντομα
θα ξεκινήσουν τα guest στην
νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, Είναι Στιγμές.
Όσο για τον αν θα συνεχίσει του χρόνου
στον ΑΝΤ1 δεν το ξέρουν ακόμα.
Πάντως αν συνεχίσει σε αυτά τα νεανικά σίγουρα όχι.

Προς μεσημεριανή ζώνη οδεύει πάλι η Φαιη Σκορδά.
Όχι δεν είναι κάτι επίσημο, αλλά κάτι που έφτασε στα αυτιά μας, και σας το μεταφέρουμε φυσικά με επιφύλαξη.
Ακόμα όμως ψάχνονται στο Mega, και δεν ψάχνονται μονό για το 10-1 αλλά και για το 7-10 που είναι απογοητευμένοι με τα νούμερα που έρχονται.

Μιας και είμαι στο Mega και στην ζώνη 7-10, κάτι παραπάνω από σίγουρο θεωρείται το κόψιμο του Mega Σαββατοκύριακου για του χρόνου.
Κι αυτό όχι γιατί δεν κάνει μεγάλα νούμερα –άλλωστε είναι πρώτο στην ώρα του-αλλά γιατί τα διαφημιστικά και ειδικά το Σ.Κ είναι ελάχιστα, μην σας πω ανύπαρχτα.
Περισσότερα θα έχουμε στο μέλλον μιας και όλα θα παίζουν μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Και μπορεί το Πρωινό ΑΝΤ1 παρέα σύμφωνα με έντονες φήμες που κυκλοφορούν να μην συνεχίζει του χρόνου οι άνθρωποι του καναλιού θέλουν την Σίσσυ Χρηστίδου στο δυναμικό του καναλιού δίνοντας την νέο πρόγραμμα στην PRIME TIME.
Για να δούμε…


Ετοιμάζεται και η νέα πολιτική εκπομπή του ΑΝΤ1.
Παρουσιάστρια φυσικά
θα είναι η Μαρία Χουκλη που ειδικά φέτος
ο ΑΝΤ1 είναι κάτι παραπάνω
από ικανοποιημένος με τα νούμερα
που φέρνει στο δελτίο.

UPDATE:Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Ζωζώ Ζάρπα
Η γνωστή ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου Ζωζώ Ζάρπα έφυγε σήμερα από τη Ζωή σε ηλικία 73 ετών μετά από καρδιακό επεισόδιο.Η Ζωζώ Ζάρπα πήρε μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές παραγωγές με τελευταία αυτή του ΑΝΤ1 «Δόκτωρ Ρούλης»
Η ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς για το θάνατο της Ζωζώς Ζάρπα
"Αποχαιρετούμε σήμερα με μεγάλη θλίψη την Ζωζώ Ζάρπα, την αγαπημένη μας συντρόφισσα και φίλη. Σπουδαία ηθοποιός, πιστή και συνεπής αγωνίστρια της Αριστεράς, η Ζωζώ πάλεψε μέχρι το τέλος, δοσμένη στις δυο μεγάλες της αγάπης, την Αριστερά και το θέατρο. Θα τη θυμόμαστε πάντα."

ΔΕΙΤΕ αναλυτικά τα 15' σε σύνολο και νεανικά κοινά στην μεσημεριανή ζώνη 1 με 4 σε όλα τα κανάλια
Και μιας και σας υποσχέθηκα τα νούμερα στην μεσημεριανή ζώνη , σας παραθέτω την παρακάτω εικόνα, για να την δεις καθαρά θα πρέπει να κάνεις κλικ πάνω σε αυτή

To ΤvNea πλέον εκπέμπει και μέσο άλλης Ιστοσελίδας.
Μπες τώρα κι εσύ ευκολότερα στο www.tvnea.tk ή


Αυτά τα λίγα σήμερα από έμενα , ραντεβου την επόμνεη Πέμπτη.
Για σχόλια παρατηρήσεις, 
προτάσεις στο email μου tvnea@hotmail.com
  Γ.Π.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. euxaristoume gia ta nea pou mas prosfereis G.P, POLU KALH H STHLH SOU GIA ALLH MIA FORA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το "Είναι Στιγμές" κάνει καλά νούμερα στο γενικό σύνολο πάνω κάτω στο 20% μπορεί να το βλέπουν πολλοί άνω των 44 ετών δεν είναι ανάγκη να κοιτάζουν πάντα τα νεανικά κοινά, και την "Λάμψη" και την "Καλημέρα ζωή" περισσότερο Γιαγιάδες και Παππούδες την έβλεπαν.

    Εγώ άμα ήμουν ο Λάτσιος θα της έδινα το πράσινο φως για του χρόνου βάζοντας πριν από αυτή ένα τούρκικο η ένα τηλεπαιχνίδι για να παίρνει δυνατή πάσα.

    Μην ξεχνάτε πως η σειρά του ANT1 "Έρωτας" του 2005 έπαιρνε πάσα του 30% και πάνω από το Deal και πολλές φορές έπαιζε στα ίσα το "βέρα στο δεξί" του Mega και κάποιες φορές έβγαινε και πρώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nai mono poy ayto ginotan tin proti xronia toy Erota... Apo tin deyteri xronia h niki sto kathimerino tou MEGA itan kati parapanw apo ksekathari...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mas exete faei me to lead in.......apla to einai stigmes den aresei ......telossssssssssssssss......egv to vlepw ola oxi oi alloi.......pairnei polu kala lead in apto plaka kaneis,,,sta neanika kai ta rixnei kata polu........to sirialll den areseiiiii...telos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 7:21 μ.μ. συμφωνώ απόλυτα!Στην αρχή το έβλεπα φανατικά & ξαφνικά σταμάτησα να το βλέπω εδώ & καιρό!

    INFO: Έφυγε από τη ζωή, η ηθοποιός Ζωζώ Ζάρπα, σε ηλικία 73 χρονών!

    INFO: Και αύριο Παρασκευή 20/4 ξανά απεργούν οι δημοσιογράφοι & οι τεχνικοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !