Τηλεκοντρόλ(29/3)-Το αμάρτημα/Mega στήσιμο/Ελλάδα έχεις ταλέντο 4;/Για μία καλύτερη ζωή

Ανώνυμος
12
Πέμπτη σήμερα κι άλλο ένα Τηλεκοντρόλ είναι εδώ. Στο σημερινό μας στόχαστρο:Πως μας φάνηκε  «Το αμάρτημα της μητρός μου»; *Ποιο κανάλι στήνει τους τηλεθεατές του; * Τι μας άρεσε στο  Ελλάδα έχεις ταλέντο 4; * «Για μία καλύτερη ζωή» * Φοβούνται τα μεγάλα κανάλια;
*Σε ποιο κανάλι ετοιμάζουν νέα σατιρική εκπομπή;
UPDATE-Θα βγει 2 Απριλίου νέα Τουρκικη σειρα στον ΑΝΤ1;
**Κόβεται η εκπομπή του Σούλη Με το Δεξί??

Μπορεί διαφορά site και περιοδικά, να έλεγαν ότι η σειρά «Το αμάρτημα της μητρός μου» δεν θα βγει τα πράγματα όμως εξελίχτηκαν έτσι όπως πρώτο σας είπε το Tv Nea. Και μπορεί ο Αλέξανδρος Ρήγας να μην έβγαζε την σειρά τσακ μπαμ, καθώς ήθελε να βγει όχι απλά καλό το αποτέλεσμα, αλλά τέλειο…, μας (κάντε κλικ στο διαβάστε περισσότερα για συνέχεια )...
αποζημίωσε όμως από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Μια πιασάρικη ιστορία με ωραίους και ωραίες ηθοποιούς να πρωταγωνιστούν σε ένα σπαρταριστό σενάριο με πολλές ατάκες όπως μας συνηθίζει άλλωστε ο σεναριογράφος Αλέξανδρος Ρήγας. Αν και η κρίση χτυπάει κόκκινο η σειρά
δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απολύτως από άλλες που έγιναν στα καλά τηλεοπτικά χρονιά. Μια πάρα πολύ καλή σκηνοθεσία και μια τέλεια εικόνα που για να λεμέ και του στραβού το δίκαιο, χρονιά είχε ο ΑΝΤ1 να βγάλει… Πραγματικά εύχομαι να πάει καλά η σειρά, άλλωστε θα μου πεις, εδώ κάνει νούμερα το Με λένε Βαγγέλη…

Βασιλιάς στην τηλεθέαση το Mega αλλά και αχάριστος σε αυτούς που παρακολουθούν τα προγράμματα του.
Τον τελευταίο καιρό το συγκεκριμένο κανάλι έχει ξεφύγει κατά πολύ με τον προγραμματισμό του στην prime time στήνοντας τους τηλεθεατές ή καλύτερα εκβιάζοντας τους να μείνουν στο πρόγραμμα του με το ζόρι ξεκινώντας τους Βασιλιάδες όχι 10΄ουτε κάν 20’, αλλά 40 ολόκληρα λεπτά αργότερα. Είπαμε φιλτάτη μας αρέσει η σειρά Βασιλιάδες… μην μας κάνετε όμως να την μισήσουμε… Είναι πραγματική ξεφτίλα να βομβαρδίζεις με διαφημίσεις ένα πρόγραμμα σου ότι θα ξεκινήσεις στις 21:00 και να βγαίνει τελικά στις 21:40. Πάντως το TvNea από σήμερα θα είναι δω και θα τονίζει καθημερινά με αναρτήσεις την ώρα που θα βγαίνει το κάθε πρόγραμμα του.

Τι μας άρεσε στο  Ελλάδα έχεις ταλέντο 4;
Πρεμιέρα από την πρώτη οντισιόν του Ελλάδα έχεις ταλέντο 4 έγινε την περασμένη Κυριακή και τα είχε όλα. Ατάκες, ταλέντα, μη ταλέντα, για γελοία ταλέντα αλλά και κακίες... Η κριτική επιτροπή -αν και χωρίς Ηλία Ψινάκη- δίνει ρέστα.
Τις εντυπώσεις φυσικά κλέβει η Ευγενία Μανωλίδου που μάλλον έχει πάρει εργολαβία το show πετώντας συνεχώς ατάκες.Ο Βαγγέλης Περρής όπως πάντα με το ίδιο χιούμορ αν και πολύ συγκρατημένος... Ο νέος στην επιτροπή του Ταλέντου Χάρης Χριστόπουλος μπορώ να πω, πως επάξια πήρε την θέση του Ηλία Ψινάκη. Αν και πολύ αυστηρός, έλειπε από την συγκεκριμένη επιτροπή αφού ο Ψινάκης πετούσε χαρταετό περνώντας την κάθε κατακαημένη ή καλύτερα την κάθε τελειωμένη...Όσο για την παρουσίαση? Μάλλον ο Χρήστος Φερεντινος θα πρέπει να είναι τόσο αυθόρμητος και στο Πρωινό ΑΝΤ1..

«Για μία καλύτερη ζωή»
Μπορεί τα νούμερα που κάνει η εκπομπή «Για μία καλύτερη ζωή» με παρουσιάστρια την Δέσποινα Καμπούρη να μην είναι και τόσο μεγάλα, η εκπομπή όμως είναι μια από τις ελάχιστες που έχει κάτι να πει και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απολύτως ή καλύτερα έχει να ζηλέψει κάτι… το κανάλι μετάδοσης, γιατί αν ήταν σε κάποιο άλλο κανάλι σίγουρα θα χτυπούσε πολύ μεγαλύτερα νούμερα. Είναι γνωστή άλλωστε η χαζομάρα που κουβαλάμε εμείς οι τηλεθεατές και κολλάμε με τα κανάλια και όχι με τα προγράμματα…

Φοβούνται τα μεγάλα κανάλια;
Φυσικά και φοβούνται, εξού και τα διπλά επεισόδια που θα δείχνει το Mega κάθε Τετάρτη με τους Βασιλιάδες.
Εντύπωση μας προκαλεί πάντως αυτή η κίνηση, αφού η όποια επιτυχία του ενός ή του άλλου δεν πρόκειται να εκφραστεί σε αύξηση των διαφημιστικών μηνυμάτων!

Η σάτιρα επιστρέφει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ!
Έρχεται η «ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ», μια εκπομπή κακών προθέσεων και εκδικητικής νοοτροπίας. Λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές, η πολιτική και οι πολιτικοί θα υποφέρουν στα χέρια του Μάνου Βουλαρίνου και των συνεργατών του. Με αποκαλυπτικά βίντεο, αποκλειστικά ρεπορτάζ, επιθετικά γκάλοπ και διάθεση συγκρουσιακή, η «ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ» ξεκαθαρίζει τους λογαριασμούς του τηλεθεατή με τους 300 της Βουλής.
Μαζί μας στο στούντιο, γνωστές προσωπικότητες όπως Μπαράκ Ομπάμα, Βλαντιμήρ Πούτιν, Παναγιώτης Ψωμιάδης και Μάικλ Τζάκσον, δίνουν τον τόνο και τον πόνο των ημερών.
Κάθε βράδυ, από Δευτέρα ως Παρασκευή, από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, από μια δημιουργική ομάδα που έπαψε εδώ και καιρό να διατηρεί σώας τα φρένας και αγνοεί κάθε κανόνα καλής συμπεριφοράς και τηλεόρασης. Με τις υγείες σας.
Καθημερινά από Δευτέρα- Παρασκευή «Συντέλεια» στις 20.30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

UPDATE-Θα βγει 2 Απριλίου νέα Τουρκικη σειρα στον ΑΝΤ1;
Δεν θα δούμε τελικά νέο Τουρκικό από τον ΑΝΤ1 σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες που φτάνουν στο Tv Nea.
Όπως σας έχουμε πει ο προγραμματισμός του ΑΝΤ1 έλεγε ότι στις 2 Απριλίου θα μπει νέα Τουρκική σειρά στην απογευματινή ζώνη.
Τα πράγματα όμως άλλαξαν βλέποντας πως οι επαναλήψεις του το απόγευμα σε Wipe Out και Πλάκα Κάνει να κάνουν ίδια νεανικά κοινά..
Έτσι εκτός απροόπτου, νέα Τουρκική σειρά θα βγάλει από το καλοκαίρι...

**Κόβεται η εκπομπή του Σούλη?
Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσαν φήμες που ήθελαν την εκπομπή του Σπύρου Σούλη "Με το Δεξί" να ολοκληρώνει πρόωρα τον κύκλο της!
Ο γνωστός παρουσιαστής έβαλε τα πράγματα στη θέση τους μέσω twitter!!! 

Αυτά τα λίγα σήμερα από έμενα , επανέρχομαι δριμύτερος την επόμενη Πέμπτη φυσικά στο Tv Nea.
Για σχόλια παρατηρήσεις,
προτάσεις στο email μου tvnea@hotmail.com
  Γ.Π.

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. "Εντύπωση μας προκαλεί πάντως αυτή η κίνηση, αφού η όποια επιτυχία του ενός ή του άλλου δεν πρόκειται να εκφραστεί σε αύξηση των διαφημιστικών μηνυμάτων!"

    ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΙΚΑΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο tvnea πολύ σωστές οι απόψεις σου.

    Το αμάρτημα: super
    Οι βασιλιάδες: ωραία σειρά, αλλά με την ώρα μετάδοσης μας έχει ξενερώσει
    Ελλάδα έχεις Ταλέντο: αρκετά καλό
    Τούρκικο ant1: Έλεος!!!!! Όχι άλλο τούρκικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όποιος έχει ανταγωνιστικό προϊόν, λειτουργεί ανταγωνιστικά. Όποιος δεν έχει, κάνει ανταρτοπόλεμο. Πχ προσπαθεί να απαξιώσει και να συκοφαντήσει τα προγράμματα του αντιπάλου, αφού δεν έχει κάτι καλύτερο να ρίξει απέναντι. Απλά τα πράγματα. Μην περιμένετε αβρότητες και μεγαλοψυχίες από ανταγωνιστικές εταιρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το σφαλμα του μεγκα ποιο ειναι? ο αντ1 δηλαδη που παιζει 7 συνεχομενα χρονια το κωνσταντινου και ελενης και το το ακρως οικογενειακον ειναι καλος? εδω μιλαμε για ασταματητη επαναληψη των ιδιων και των ιδιων επεισοδιων! πριν μιλησουμε να σκεφτομαστε πρωτα λιγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα αυτο λεω κι εγώ, κανει ανταρτοπόλεμο.Πάντως πλάκα θα έχει να παιξει καμια μέρα επαναληψη το Αμαρτημα και το Mega να βάλει ξενη ταινια. Γιατι εδω που τα λέμε το Mega χαραμιζει ένα επεισοδιο παραπανω γιατι φοβαται την σειρα του Ρηγα. Μαλλον δεν θέλει ο τηλεθεατης να συνηθισει σειρες και στον ΑΝΤ1..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντως στις 18/4 το mega θα παίξει ξέη ταινία στις 22:00!Μπορεί να μην είναι & σίγουρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 8:30 μ.μ.
    Oxi apla einai h ebdomada pou tah stamathsoun oi Basiliades kai to programam tou mega gia Pasxa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και εγω ελπιζω ο αντ1 να βαλει το ταλεντο απεναντι απ το πισω στο σπιτι και τον βαγγελη, την επαναληψη του κων/νου και ελενης απεναντι απ τα κλεμμενα ονειρα,το ειναι στιγμες απεναντι απ το τουρκικο και το ραδιο αρβυλα απεναντι απ τους βασιλιαδες.αφου το βλεπουν τοσο ανταγωνιστικα και δεν θελουν να εχει θεση η μυθοπλασια σε αλλα καναλια καλο θα ηταν και ο αντ1 να κανει αυτος καποιες κινησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 8:45 μ.μ.
    Και στις 25/4, πάλι ξένη ταινία θα βάλει!Άλλωστε και στις 18/4 που είπα,έχει μόνο μία ώρα «Βασιλιάδες»!Δεν είπατε τίποτα για το 2,7 & 2,3% των «Sunshine girls»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. emena mou arese para poli to amartima foveres atakes.den mou arese poli to zevgos to prwtagwniston louizidou kai kyrios o antonopoulos.oso gia to mega kalos i kakos re paidia na antidrazei kai na valei tous vasiliades apenandi apo to serial giati me tin xeni tainia itan sa na afine to pedio eleftero

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΩΡΑΙΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΗ Η ΠΛΟΚΗ. ΠΟΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ, ΠΟΤΕ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑΝ, ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητο tvnea απορω. Ειστε με τα καλα σας για την εκπομπη της Καμπουρη?

    Κανονικα θα επρεπε να λεγεται "Για μια καλυτερη τοποθετηση προϊοντος" αφου μονο αυτο κανει. Κλινικες, βουτυρα που ειναι "καλα για την υγεια μας" ειναι η μονιμη επωδος και μπροστα σε ολα μια παρουσιαστρια τελειως εξω απο τα νερα της. Στο lifestyle εκανε καλη δουλεια αλλα στο καινουργιο ειδος απλα δεν το εχει η κοπελα.

    Ο κοσμος δεν τρωει κουτοχορτο και αυτες τις εκπομπες τις αφηνει εκει που τους πρεπει. Αν δεν γινει αλλαγη παρουσιαστριας και φυγουν οι πολλοι χορηγοι δεν το βλεπω να αλλαζει η κατασταση.

    Παντα φιλικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !