Τηλεκοντρόλ(15/3)- Μίλα/Alpha/Λιανός/Eurovision/DWTS3/(UPD:Ευαγγελάτος)

Ανώνυμος
6
Πέμπτη σήμερα κι άλλο ένα Τηλεκοντρόλ είναι εδώ. Στο σημερινό μας στόχαστρο:*Η συνάντηση Στεφανιδου με τον Μουρατίδη- *Η νεα εκπομπή Παρέμβαση του Alpha- *Δεν θα γλιτώσουμε από αυτούς;- *Eurovision :Σχολιάζουμε τις εμφανίσεις και τα λάθη στην βραδιά του τελικού-
-**Στον Alpha τον περιμέναμε αλλού τελικά θα τον δούμε. Ποιος είναι αυτός;** 
 -** Υπάρχει  «Plan B» για το DWTS3 στην θέση της Ζέτας;Ποια είναι η υποψήφια; ** 
-** Σε ποια θέση είναι η Ελλάδα στα στοιχήματα για την Eurovision 2012; ** 
UPDATE: Τι αλλαγές θα γίνουν στην εκπομπή του Ευαγγελάτου;Τι ώρα θα παίζει;
Στην Τατι μας είδαμε χθες τον Νίκο Μουρατίδη. Όχι, δεν έπεσε μαλλιοτράβηγμα , ίσα ίσα μαζεύαμε σάλια . Μεγάλη η κολοτουμπα της Τατι μας για να τονώσει  τα νούμερα του «ΜΙΛΑ», την ίδια κολοτουμπα έκανε και ο  Νίκος Μουρατίδης. Βλέπεις είδε ότι και η Μενεγάκη το έκανε με διαφόρους-διάφορες αυτό και έκανε μεγάλα νούμερα.
Πάντως (κάντε κλικ στο διαβάστε περισσότερα για συνέχεια )...


ο Μουρατίδης δεν τις χαρίστηκε και πέταξε την ερώτηση για την Βοσσου.


Η Παρέμβαση αποτελεί μία νέα ενημερωτική εκπομπή του ALPHA για τη νέα αυτή εποχή. Την Τετάρτη που μας πέρασε η εκπομπή έκανε πρεμιέρα με τη Γιάννα Παπαδάκου . Ναι καλέ, αλήθεια σας λέω υπάρχει νέα εκπομπή στον Alpha και μάλιστα στην prime time. Αν και σε λάθος ημέρα και ώρα, κάλιο αργά παρά ποτέ. Άντε παιδιά τώρα να βάλουμε και καμιά εκπομπή και τα πρωινά 7-13.


Μπορεί τον Ουγγαρέζο να τον τρώμε καθημερινά στην μάπα, δεν ισχύει πλέον όμως και με τον Γιώργο Λιάνο. Δεν θα είναι τελικά στα παρασκήνια του DWTS3. Δόξα σοιιιιιι…..Όχι τίποτα άλλο, αλλά τσάμπα θα καιγόταν ο άνθρωπος. Πάλι καλά που μερικοί ξέρουν να λένε και όχι, και δεν είναι φαταούλες.


Πάμε τώρα στην Eurovision. Και θα πάρω ένα ένα τις συμμετοχές και θα αφήσω στην άκρη το τηλεοπτικό show που (ΔΕΝ) είδαμε.

Πρώτη στη σκηνή βγαίνει η Ντόρα! Ένα από τα καλά υποψήφια τραγούδια που στην σκηνή είπα «αχ θεέ μου τι πατάτα είναι αυτή».Σκηνικά αλλά και γενικά το τραγούδι ήταν λάθος στημένο. Οκ είπαμε ρε παιδιά Playback αλλά μέσα στο δυνατό Ελληνικό σημείο του τραγουδιού υπήρχε και μια αντρική φωνή. Στην σκηνή φυσικά είδαμε μόνο κοπέλες. Τόσο δύσκολο τους ήταν να βάλουν 2 γυναίκες 2 άντρες;

2η στην σκηνή βγαίνουν οι Cassiopeia και μπορώ να πως ότι μου άρεσε.
Ναι είναι αλήθεια μπορεί σαν δεύτερη επιλογή μέχρι πριν να είχα την Ντορα, στην βραδιά για την επιλογή οι Cassiopeia ήταν η δεύτερη μου επιλογή.
Πολύ καλό το στήσιμο στα τραπέζια..., ε συγνώμη στην σκηνή.
Το τραγούδι τίποτα το ιδιαίτερο.

3η στην σκηνή ανέβηκαν οι Velvet Fire.
Τι καρακιτσαριο ήταν αυτό ρε παιδιά.
Τι να πω ρε παιδί μου, τόσο λίγη φαντασία έχουν;
Αν και το τραγούδι αρκετά νεανικό βγήκε λίγο χαζό στον αέρα.
4η στην σκηνή η Ελευθερία Ελευθερίου!
Το τραγούδι ξεχώρισε από την αρχή .
Λίγο πολύ όλοι μας το περιμέναμε ότι θα βγει και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά.
Το τραγούδι ήταν το μόνο σωστά στημένο.
Είμαι σίγουρος ότι την εβδόμη θέση θα την έχουμε με τα τσαρούχια.

Στον Alpha τον περιμέναμε αλλού τελικά πάει.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού KONTRA CHANNEL ομαχητικός Δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης, αναλαμβάνει από την Δευτέρα 19 Μαρτίου το Κεντρικό Δελτίο του KONTRA CHANNEL που μεταδίδεται από τις 21:00 έως τις 22:00, μετά την αποχώρηση του Τέρενς Κουίκ, ο οποίος αναλαμβάνει Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» του Παναγιώτη Καμμένου. Ο σταθμός μας ευχαριστεί τον Τέρενς Κουίκ για την έως τώρα πολύτιμη συμβολή του και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια του Αντιμνημονιακού του αγώνα, που ξεκίνησε από το KONTRA CHANNEL.

Υπάρχει  «Plan B» για το DWTS3 στην θέση της Ζέτας;Ποια ειναι η υποψηφια;
Μπορεί διάφοροι να λένε διαφορά, τα πράγματα όμως είναι τελείως διαφορετικά. Αναφέρομαι στο DWTS3 και την παρουσίαση αυτού του προγράμματος που μέχρι και αυτή την στιγμή που μιλάμε δεν έχει υπογράψει η Ζετα Μακρυπουλια. Το ότι δεν έχει υπογράψει δεν σημαίνει ότι υπάρχει και «Plan B», η τουλάχιστον έτσι λένε στελέχη του ΑΝΤ1.Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στο Tv Nea δεν υπάρχει περίπτωση η Ζετα Μακρυπουλια να μην είναι η παρουσιάστρια του show.

UPDATE
Οι αλλαγές για τον Νικο Ευαγγελάτο μετά την πρώτη κρυάδα που έφαγαν ξεκινάνε από την Δευτέρα 19/3. Η εκπομπή ΣΚΑΪ στις 8 αλλάζει ώρα ,αρα και ονομασία.Η νέα ονομασία τις εκπομπής θα είναι ΣΚΑΪ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και η εκπομπή θα παίζει στις 7μμ απέναντι από το Δελτίο του Alpha άλλα και τα μεγαθήρια του MEGA-ANT1 προσπαθώντας να κερδίσει το κοινό που θέλει να δει ειδήσεις .
Σε ποια θέση ειναι η Ελλάδα στα στοιχήματα για την Eurovision 2012;
Αν και πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα, ήδη η Ελληνική συμμέτοχη μας για την φετινή  Eurovision με το τραγούδι Aphrodisiac που ερμηνεύει η Ελευθερία Ελευθερίου είναι μέσα στην 10δα. Συγκεκριμένα το τραγούδι που μόλις μπήκε στα στοίχημα είναι στην 7η θέση.
Νικητής διοργάνωσηςΣουηδία 6.50
Ρωσία11.00
Δανία 13.00
Σερβία15.00
Ιρλανδία 15.00
Ηνωμένο Βασίλειο15.00
Ελλάδα21.00
Ιταλία 21.00
Νορβηγία 21.00
Τουρκία21.00
Ισπανία 26.00
Ισλανδία26.00
Γερμανία 34.00
Κύπρος41.00
Εσθονία 41.00
Αζερμπαϊτζάν51.00
Ρουμανία 51.00
Ουκρανία51.00
Σλοβενία 81.00
Φινλανδία81.00
Αυστρία 81.00
Ουγγαρία81.00
Ισραήλ 81.00
Ολλανδία81.00
Βοσνία-Ερζεγοβίνη 81.00
Κροατία81.00
Σλοβακία 81.00
Γαλλία101.00
Λετονία 101.00
Ελβετία101.00
Μολδαβία 101.00
Λευκορωσία101.00
Πορτογαλία 101.00
Λιθουανία126.00
Βέλγιο 126.00
Βουλγαρία126.00
Γεωργία 151.00
Σαν Μαρίνο151.00
Αλβανία 151.00
Π.Γ.Δ.Μ.201.00
Μαυροβούνιο 201.00

Αυτά από εμένα, ραντεβού την επόμενη Πέμπτη...

Για σχόλια παρατηρήσεις,
προτάσεις στο email μου tvnea@hotmail.com
  Γ.Π.

Τv Nea:Ελα στην παρέα μας στο Facebook με ένα κλίκ εδώ






Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. sumfwnw sxedon se ola, polu kala ta paei h eleutheria to tragoudi mou aresei polu, nomizw tha skisei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AKOMA DNE KSEKINHSE KAI TON ALLAZOUN WRA, EM TI NOMIZE OTI THA SKISEI ME THN MIA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενδιαφεροντα θεματα!
    Παμε να δουμε τις αποψεις μου επι αυτων:
    1- Ταιριαζει γαντι της Τατιανας αυτη η μορφη των συνεντευξεων. Της προτεινω ομως, μετα το τελος της season ή να μεινει εκτος για ενα διαστημα (να ηρεμησουμε κι εμεις..) ή ν'αλλαξει αρδην την κατευθυνση της καριερας της, η οποια με μαθηματικη ακριβεια βαινει προς.. παγοβουνο!

    2- Ειδα την Παρεμβαση. Μαζι μ'αυτην, ειδα και τον Μπενι! Αφου η τηλεοραση εμεινε στη θεση της, αυτο σημαινει οτι δεν τον πηρα και πολυ σοβαρα! Ο ανθρωπος συνεχιζει το "δουλεμα" κακονικοτατα. Στα φαουλ της εκπομπης, οχι τοσο οι ερωτησεις του κοσμου (που δεν απαντηθηκαν) οσο η ερωτηση ενος μικρου παιδιου, πανω στην οποια πατησε ο Μπενι (τυχαιο; δε νομιζω) για να γινει φιλολαικος! Οσο για την κ.Παπαδακου, δεν πιεσε, δεν ηταν ευστοχη, ειχε αγχος.

    3-Δεν συμφωνω με το σχολιο για Ουγγαρεζο. Η σαββατιατικη εκπομπη του ταιριαζει, ειναι ευχαριστος και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δεν ειδαμε τον μονιμο τηλεπαιχνιδα Αρναουτογλου σε ενα ακομη mega-παιχνιδο...! Το ιδιο ισχυει και για τον Λιανο. Ποιον ενοχλησε το παιδι και δεν εχει δικαιωμα παρουσιας στην tv;

    4-Για eurovision: διαβασες τη σκεψη μου. Ακριβως τα ιδια θα εγραφα. Οσο για την ΕΡΤ, μπραβο για την εξοδο απ'τα μουχλιασμενα studio ή τις πανακριβες δεξιωσεις στο "ΑΡΕΝΑ". Απ΄την αλλη, ολεθριο λαθος η προβολη του τελικου Δευτερα (δυνατη μερα για MEGA-ANT1) αντι Κυριακης, αλλα και το "πεταμα" στην φτωχη-ανυπαρκτη στο control ΕΤ1. Τεχνικα λαθη, παρουσιαστες αντιτηλεοπτικοι και πολυ - παρα πολυ ΚΡΥΟ ΧΙΟΥΜΟΡ!

    5-Μην παρακαλαει και πολυ ο ΑΝΤ1 την "καβαλημενη" Ζετα. Υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες...!

    6-Το Σουηδικο κομματι ειναι απλα ΜΟΝΑΔΙΚΟ! Το'χω λατρεψει! Καλη επιτυχια στην Ελευθερια!!!
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άκρως αρνητική τηλεθέαση, έκανε η εκπομπή «Παρέμβαση»(6,3% στο σύνολο & 3,7% στο 15-44)!Πάντως, την επόμενη Τετάρτη, δε θα προβληθεί η «Παρέμβαση»!Ξέρουμε το λόγο?Γιατί κάθε εκπομπή του skai, πρέπει να αρχίζει από το "ΣΚΑΪ"?Όλες οι εκπομπές του ΣΚΑΙ, έχουν στον τίτλο τους, το όνομα του καναλιού!«Καλημέρα ΣΚΑΪ», «ΣΚΑΪ Goal», «ΣΚΑΪ Τώρα», «ΣΚΑΪ Life», «Η Δίκη στον ΣΚΑΪ»Είρθε & η εκπομπή του Ευαγγελάτου για να ολοκληρώσει το "παζλ"!«ΣΚΑΪ με τον Νίκο Ευαγγελάτο»!Καταντάει πολύ κουραστικό!Οι αριθμοί δίπλα στις χώρες, τι σημαίνουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγγνωμη αλλα Τατι και Μουρατιδης ηταν μεσα στην ιντριγκα σχεδον ολο το διωρο.Η Μενεγακη ετσι και αλλιως περιπου τα ιδια νουμερα κανει,με τον Σεφερλη εκανε 29% οπως ακριβως τα κανει και καποιες μερες και χωρις τον Σεφερλη(29% εκανε και την Παρασκευη που μας περασε).Δεν εχει σημασια ποιον καλεις αλλα τι τον ρωτας
    Η Τατι ομως ανεβηκε πανω απο τρεις μοναδες κατι που η Στεφανιδου εχει να τα δει μηνες.
    Υ.Γ ο Σεφερλης ηταν περιπου μια ωρα σε τριωρο προγραμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. to pws xarika pou den tha einai o lianos sto dANcing(paraskinia) den perigrafetai. teleiaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !