Τηλε-κοντρόλ(23/2)-DWTS3/ Ταλέντο4/ Λάτσιος/ Μενεγάκη /Σκορδά/ Δέστε τους/Ευαγγελάτος

9
Ναι πολύ καλά καταλάβατε. Είναι Πέμπτη και το φρέσκο Τηλεκοντρόλ είναι εδώ. Στο σημερινό στόχαστρο μας είναι:* Η Ελένη Μενεγάκη και οι δηλώσεις περι κουτσομπολιού στην μεσημεριανή ζώνη. * Η Σκορδά και το σκληρό πρωινό που προσφέρουν. * Το Δέστε τους και κατα πόσο μας αρέσει.
Τηλεοτπικές ειδήσεις+κριτικές
*ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Ποιά 2 ακόμα ονόματα θα ειναι στο DWTS 3; (κάνε κλικ εδώ)
*Θα είναι η επιτροπή που είπε η Πρωινή Μελέτη στο Ταλέντο 4; (ποιοι προορίζονται στην πραγματικότητα για την θέση της κριτικής επιτροπής;)
*Είδηση Βόμβα:Ολη η αλήθεια για τον Γ. Λάτσιο (επιστρέφει απο την άδεια του ή όχι; κλικ εδώ)
*Σχεδον επίσημο:Τι παίζει με τα BAGΚSTAGE του DWTS 3. Αποκαλύπτουμε το όνομα!
*Πότε κάνει πρεμιέρα ο Νίκος Ευαγγελάτος στον Σκαι;

Με την Ελένη Μενεγάκη τα έβαλαν όλοι αυτοί που θεοποίησαν τον κίτρινο τύπο. Και μπορεί ναι μεν ένα μεσημεριανό να είναι αξιοπρεπές κι όχι κίτρινο, υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις. Ναι, συμφωνώ απόλυτα με αυτά που είπε η Μενεγάκη για την κουτσομπολίστικη πλευρά της μεσημεριανής ζώνης. Δυστυχώς δεν είναι μόνο η μεσημεριανή. Και μπορεί όπως είπα και πριν (κάντε κλικ στο διαβάστε περισσότερα για συνέχεια )... 
μερικοί να το κάνουν με αξιοπρέπεια και σεβάσμο (όπως αυτοί στο Πρωινό ΑΝΤ1) άλλοι όμως όχι (όπως Πρωινή Μελέτη και φυσικά βεβαίως βεβαίως το Πρωινό μου).

Θίχτηκε η κυρία Σκορδά με τον όρο κουτσομπολιού που έδωσε η κυρία Μενεγάκη στις μεσημεριανές εκπομπές. Γιατί άραγε; Μήπως δεν έχουμε μάτια για να δούμε; Αλήθεια υπάρχει κάποιος τηλεθεατής που βλέπει Πρωινό μου και δεν το θεωρεί σκληρό μεσημεριανό στην πρωινή ζώνη; Αλλά ξέχασα, τώρα είστε στο Mega, που το Mega έχει επίπεδο και ποιότητα….(που όντως την έχει, αλλά σε άλλα προγράμματα) Μιας και είμαι στο Πρωινό μου, οι ρόλοι στην εκπομπή είναι φανεροί. Εννοείται ότι τα σάλια σκουπίζονται καθημερινά... (όχι τίποτα άλλο, αλλά είναι και πολλά).

Μου αρέσει πολύ η τρελοπαρέα του Δέστε τους. Και μπορεί διάφοροι παρουσιαστές και ηθοποιοί να λένε διάφορα, τα παιδιά του Alpha σκίζουν και το αξίζουν. Ίσως να είναι μια από τις εκπομπές που δεν σε προκαλεί άγχος. Κάτι σαν αντικαταθλιπτικό ένα πράγμα.. Μια μικρή συμβουλή, μην μείνετε στάσιμοι, εξελίξτε την εκπομπή γιατί ο τηλεθεατής εύκολα πατάει το κουμπί. Το ξέρει πολύ καλά αυτό η Τατιάνα Στεφανίδου…

Μπορεί η εκπομπή Πρωινή Μελέτη να μετέφερε δήθεν αποκλειστικό ρεπορτάζ για την Ματθίλδη Μαγγίρα στο Ελλάδα έχεις ταλέντο στην θέση της Μανωλίδου , τα πράγματα δεν είναι όμως έτσι. Αυτή την στιγμή αναζητείτε το 3ο-3η που θα καθίσει διπλά στην Μανωλίδου και τον Περρη. Δεν είναι ο Γιώργος Θεοφάνους αλλα ουτε η Ματθίλδη Μαγγίρα.


Πολλές είναι οι φήμες που έχουν σκάσει τον τελευταίο καιρό και αφορούν τον Γιάννη Λάτσιο και τον ΑΝΤ1. Το γεγονός ότι ο Γιάννης Λάτσιος δεν έχει υπογράψει ακόμα το συμβόλαιό του και ότι έχει πάρει άδεια ενώ τρέχουν πολλά νέα προγράμματα, κάνει αρκετούς να πιστεύουν ότι θα μείνει εκτός ΑΝΤ1. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι. Ο Γιάννης Λάτσιος σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στο Tv nea χθες και σήμερα ήταν στο γραφείο του παρά την άδεια που έχει (όπου λήγει στις αρχές της άλλης εβδομάδας) έκανε κάποια ραντεβού και για το DWTS αλλά και το Ταλέντο. Πάντως σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο Γιάννης Λάτσιος και οι υπεύθυνοι του σταθμού έχουν επέλθει σε συμφωνία ώστε να συνεχίσει να είναι στο δυναμικό του καναλιού.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Άλλα 2 ονόματα φίλοι μου θα μάθετε αποκλειστικά από το Tv nea και την στήλη Τηλεκοντρόλ για το DWTS 3. Έτσι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tv nea ο Στέλιος Διονυσίου και ο Παύλος Ευαγγελόπουλος εκτός μεγάλου απροόπτου θα είναι στο show.
Διαβάστε ακόμη τα αλλα 9  ονόματα που είναι ένα βημα πριν τα live του DWTS3 κανοντας κλικ εδώ.

Μιας και είμαι στο DWTS 3 σας έχω και το πρόσωπο που θα είναι στα BAGΚSTAGE. Ε ναι λοιπόν θα είναι ο Γιώργος Λιανός . Κι αυτό που σας μεταφέρω είναι σχεδόν επίσημο. Λίγο υπερβολικό θα έλεγα μιας και φέτος τον είδαμε σε πολλά προγράμματα του καναλιού του Αμαρουσίου, αλλά μάλλον οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 πιστεύουν στα νέα πρόσωπα η καλύτερα επενδύουν στα νέα πρόσωπα.

Πρεμιέρα θα έχει ο Νίκος Ευαγγελάτος την επόμενη Πέμπτη.Η εκπομπής  θα έχει τον τίτλο "ΣΚΑΪ στις 8" και θα ξεκινήσει να προβάλλεται από την Πέμπτη 1 Μαρτίου στις 19:45.
Ειδήσεις με άποψη και γνώμες με βαρύτητα...επικαιρότητα και ανάλυση για τη νέα εποχή...με το Νίκο Ευαγγελάτο.

Καλέ κυρία.. υπάρχει τρόπος επικοινωνίας μαζί μου. Με ένα email στο tvnea@hotmail.com θα σας λυθεί η απορία για την κριτική που σας άσκησα…. Μην ενοχλείτε τσάμπα ανθρώπους της Tv ή εργαζόμενους σε αυτήν. Το Tv nea ναι μεν είναι ένα από τα γνωστότερα Blogs/Site του είδους του, δεν κρύβονται όμως εργαζόμενοι σε αυτό όσο παράξενο κι αν σας ακούγεται αυτό. Ξέρω ότι υπάρχουν παράπονα…(κι εγώ έχω άλλωστε) υπάρχει όμως τρόπος επικοινωνίας μαζί μου ( tvnea@hotmail.com ).

Αυτά από εμένα, ραντεβού την επόμενη Πέμπτη...

Για σχόλια παρατηρήσεις,
προτάσεις στο email μου tvnea@hotmail.com
 Τv nea ή αλλιώς Γ.Π.

Τv Nea:Ελα στην παρέα μας στο Facebook με ένα κλίκ εδώ

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. pesta epitelous... sumfwnw apoluta mazi sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασε ρε Σκορδα τωρα, ακομα και στο mega κουτσομπολιο κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. re pedia i Skorda pige kai eiperaspistike afto pou ekane tosa xronia opos tha kanene oloi, diladi an eseis eisastan stin astinomia 20xr kai meta pigenate kapou allou kai katigorousan tin astinomia dn tha tin iperaspizate? bebai i Menegaki dn to eipe etsi opos to katalavan oloi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα σχόλιο για το Λιανό...Είναι όντως υπερβολή...Δεν νομίζω ότι δικαιολογείται τόση στήριξη...Υπάρχουν και άλλα νέα πρόσωπα για να στηρίξει ο ant1...Μόνο ο Λιανός δηλαδή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ σωστά τα λες!
    Κατά τη γνώμη μου η Μενεγάκη έχει εξελίξει πάρα πολύ την εκπομπή της φέτος και την έχει σοβαρέψει ως προς τη θεματολογία!Το Δέστε τους όντως είναι το αντικαταθλιπτικό μου καθημερινά και όντως πρέπει να μην επαναπαυτούν!
    Δεν έχεις θίξει ένα άλλο θέμα που παρατήρησα εγώ!Ότι το STAR έχει ξεκινήσει πολύ ύπουλο πόλεμο προς το Δέστε τους και τον Μουτσινά μέσω του Made In Star!Δες βίντεο Πετρούλας να τα χώνει στον Μουτσινά για την κριτική του!Βίντεο όπου σχολιάζουν το κλάμα της Μπεκατώρου για τα ρούχα!Και άλλα!Και δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο το STAR!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 7:04 μ.μ.
    Nai ok alla oloi exoume matia kai blepoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οτι και να πει η οτι καταλαβατε ολοι,δεν εχει σημασια,η Ελενη πατηθηκε, ισοπεδωθηκε,ξεφτιλιστηκε οσο καμια αλλη απο τα μεσημεριανα.Οποτε οτι και να τους συρει εχει καλη δικαιολογια.Την αλαζονια ομως που της καταλογισε η Λασπα που την ειδε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έλεος με το Λιανό! Είναι σε καθημερινή εκπομπή, θα τον κάψουνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !