Τηλε-κοντρόλ (2/02/12)-Αλλαγές στον προγραμματισμός του ΑΝΤ1

16
Πέμπτη σήμερα, κρύο, πολλά χιόνια..., και μπορεί παρολίγον να είχα αποκλειστεί από τα χιόνια και να μην μπορώ να γράψω την σημερινή στήλη, είμαι όμως εδώ...Πάμε  να πιάσουμε μαζί το τηλεκοντρόλ και να κάνουμε το καθιερωμένο μας ΖΑΠινγκ: Σε ότι μας κίνησε την περιέργεια, σε ότι μας άρεσε και σε οτιδήποτε μας...ξένισε.Στο στόχαστρο μας σήμερα η  Ελένη Μενεγάκη και το μεσημεριανό που μας προσφέρει. Ναντια Μπουλε-Μαρία Μπεκατορου και οι πανελιστες. Περιμένετε  το  Master Chef 2; Και φυσικά η πρόταση "ΒΟΜΒΑ" (ΝΤΟΙΓΚ)  από την Ρουλα Κορομήλα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜMΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η ΕΔΩ

Μπορεί οι Γερμανοί να έφυγαν από τον Alpha και να άφησαν το κανάλι χωρίς πρόγραμμα, έκαναν όμως και κάτι θετικό όπου μάλλον τους βγήκε.
Ο λόγος για την εκπομπή που παρουσιάζει η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι. Η αλήθεια είναι πως
τα τελευταία χρόνια πέρα ότι βαριόμουν να δω την συγκεκριμένη εκπομπή δεν είχε να μου προσφέρει τίποτα απόλυτος.
Ναι, ομολογώ,μου
(κάντε κλικ στο διαβάστε περισσότερα για συνέχεια )...
αρέσει πολύ η Ελένη το μεσημέρι, νομίζω πως βρήκε την ώρα της. Η εκπομπή έχει γρήγορους ρυθμούς πολλές στήλες και μια Ελένη πιο άνετη.. Η Ελένη φέτος απέδειξε πως δεν είναι μια τελειωμένη παρουσιάστρια όπως ήθελαν μερικοί-μερικές.

Αλλαγές στον προγραμματισμός του έκανε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1.Να πούμε ότι το πρόγραμμα του καναλιού με τις αλλαγές ισχύουν από αυτή την εβδομάδα.

Δευτέρα 21:00 WIPE OUT(ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ)- 22:00 BLACK OUT
Τρίτη 21:00 GALILEO ΠΡΕΜΙΕΡΑ- 22:00 ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ
Τετάρτη  21:00 GALILEO- 22:00 ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΙ ΩΡΑΙΟΣ
 Πέμπτη 21:00 GALILEO- 22:00 FAB5 
24:00 Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο
 Παρασκευή 21:00 GALILEO- 22:00 LAUGH ATTACK 
24:00 Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο

Στην θέση του  GALILEO  το απόγευμα το EZEL όπου και θα παίζει 2ωρο.


Πολλοί είναι αυτοί(λέμε τώρα πολλοί…(συγκεκριμένη εκπομπή ή καλύτερα συγκεκριμένοι πανελιστες)) που θεωρούν την φετινή επιτυχία τις Νάντια Μπουλε συγκυριακή. Θεωρούν πώς το Black out είναι από μόνο του ένα δυνατό πρόγραμμα κι ότι τα νούμερα κατά κάποιον τρόπο δεν τα κάνει η παρουσιάστρια. Αντιθέτως βεβαία με το Master Chef junior θεωρούν ότι το πρόγραμμα κάνει επιτυχία λόγω Μαρίας Μπεκατορου. Μήπως τελικά ζηλεύουν την στηρίξει ενός μεγάλου καναλιού σε ένα νέο τηλεοπτικό πρόσωπο ενώ αυτοί περιφέρονται από πάνελ σε πάνελ;;;


Master Chef 2 περιμένετε το Φεβρουάριο στο Mega, δυστυχώς Master Chef 2 δεν θα το δείτε φέτος. Ο λόγος φυσικά η κρίση στην τηλεόραση οπού η κατάσταση στον όμιλο της Μεσογείων είναι απογοητευτική.
Σειρές, ναι, προς το παρόν βλέπουμε( και μάλιστα σαρώνουν σε νούμερα τηλεθεασης ) χρήμα στους εργαζομένους των σειρών «ΟΧΙ» .


Και θα σας πάω και στην κουφή πρόταση που αποκάλυψε η εκπομπή Πρωινή Μελέτη. Η πρόταση έρχεται από την Ρουλα Κορομήλα και έχει να κάνει με όλα τα κανάλια εθνικής εμβέλειας. Η εθνική μας παρουσιάστρια λοιπόν, σκέφτηκε ενα κυριακάτικο τηλεοπτικό υπερθέαμα(...), το οποίο θα προβάλλεται σε διακαναλική μετάδοση από τις 21:00 ως τις 00:00!
Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε, ποιος χαζός καναλαρχη θα πει o.k για το καπρίτσιο μερικών παρουσιαστριών που δεν θέλουν με τίποτα να καταλάβουν ότι υπάρχει και η τηλεόραση πίσω από τις κάμερες. Μέσα στα ονόματα που ακούστηκαν ότι σκέφτεται η παρουσιάστρια είναι και η Έλενα Παπαβασιλείου, βεβαίως βεβαίως. Οκ Ρουλά μου είπαμε στηρίζεις νέα πρόσωπα ..

Αυτά από εμένα, ραντεβού την επόμενη Πέμπτη...



Για σχόλια παρατηρήσεις  
προτάσεις σε εμένα στο email μου tvnea@hotmail.com
 Τv nea ή αλλιώς Γ.Π.

Τv Nea:Ελα στην παρέα μας στο Facebook με ένα κλίκ εδώ

Δημοσίευση σχολίου

16Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Tv nea poly wraia i stili sou gia akoma mia fora kai simfono apolyta me afta pou les gia tin menegaki kai tin mpoule !!! Kala ennoeite i roula kanei oti mporei gia na ksanavgei mprosta apo tis kameres giati apo oti fenete den antexi na einai piso apo aftes !!!

    Tv nea tha ithela na se rotiso kati ??? Pia onomata akougontai gia tin fetini eurovision gia tin ellada???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σχετικά με το μηνυμα σας για τον ΑΝΤ1 σε λιγο θα σας πω περισσοτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. polu kaluteros twra o programamtismos epitelous... to eleutheros ki wraiostetartes, oupiii

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ ΑΝΤ1...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. επιτέλους σωστός προγραμματισμός στον αντ1 ειδικά για το ελεύθερο κι ωραίο και χωρίς ανταγωνισμό από μέγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυριο θα εχει ελευθεροσ κι ωραιοσ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναί,θα παίξει κανονικά αύριο. Από δευτέρα ισχύουν οι αλλαγές που δημοσιεύσαμε στην στήλη Τηλεκοντρόλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εντάξει για τον Ελεύθερο & Ωραίο, επιτέλους, αλλά τώρα σοβαρά, το Galileo απέναντι απο τους Βασιλιάδες, το θεωρούν καποιοι εδώ ΣΩΣΤΟ προγραμματισμό ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γιατί όχι,και το πλάκα κανείς έκανε νούμερα απέναντι στην καθημερινή σειρά,δεν ακούγεται άσχημος ο προγραμματισμός,άλλωστε θα μπει και το ταλέντο και η σειρά του Ρήγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O ANT1 panta ksypna treis ebdomades argotera, me apotelesma na kaiei ta programmata tou... To oti to Eleytheros Kai Oraios paei tetarti sigoyra einai kalo, alla min perimenete 30aria... Ostoso na eyxithw kali epityxia kai kala mualia se opoia apofasi prokeitai na peroun sto mellon gia otidipote...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Elpizw o kosmos na mpei sto kopo na dei tis Tetartes ton Eleythero Kai Oraio, diaforetika tha apodeixthei peritrana oti o kosmos koitaei kanali kai oxi ekpompi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κι όμως ο ελεύθερος κι ωραίος μπορεί να κάνει και πάνω από 30 η σειρά είναι πολύ καλύτερη από αυτές που βλέπουμε φέτος άλλωστε από τετάρτη θα παίζει με ξένη ταινία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σχετικά με τις αλλαγές του ΑΝΤ1... Καλύτερα αργά, παρά ποτέ!Το «GALILEO» θα παίζει στην prime time τελικά?Ο «ΕZEL» θα παίζει 2ωρο εε?Καλύτρα!Διαφορετικά, θα βλέπαμε παραπάνω επεισόδια!Από 10/2 θα παίζει 17:00-19:00... Μέχρι να τελειώσει ο «MERLIN» δηλαδή!«Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ», σίγουρα θα κάνει καλή τηλεθέαση!Άλλωστε το αξίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτή ήταν, αρχικά η υπόθεση της σειράς? http://tvnea.blogspot.com/2011/12/blog-post_6911.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. fovamai ligo gia to galileo simfwna me ton neo programmatismo. prosopika den m'aresoun katholou oi vasiliades alla sto 50% aresoun. kali allagi gia ton eleuthero alla tora to thymithikan? oso gia to super ezel eprepe na to valoun apo 23/1 5-7 ki oxi na valoun tin aparadekti xiliopaigmeni epanalipsi. gia na doume loipon. kala noumera euxomai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !