Με το ''Τηλεκοντρόλ" στο χέρι (17/11/11)

4
Πέμπτη σήμερα και πιάνουμε το Τηλεκοντρόλ στο χέρι για να ξεκινήσουμε το καθιερωμένο ΖΑΠινγκ στα τηλεοπτικά μας κανάλια .Τι μας κίνησε την περιέργεια, και τι ξένισε;

Κάνουμε  ΖΑΠινγκ στις 2 νέες σειρές του Mega ,Πίσω στο σπίτι-Με λένε Βαγγέλη.
Πώς μας φάνηκε το 2ο  Live του Dancing On Ice ;
Σχολιάζουμε τον Τρυφωνάκο... την σπόντα Παπαδάκη στην Μενεγάκη για το επίδομα, αλλά και την εκπομπή Πρωινή Μελέτη που βγάζει  "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ" πληροφορίες .

2 νέες σειρές είδαμε αυτή την εβδομάδα από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Πάμε μαζί να τις σχολιάσουμε και να δούμε τι μας άρεσε και τι όχι.

@Πίσω στο σπίτι: Ήταν μια από τις σειρές που περίμενα πως και πως. Μια σειρά πολύ επίκαιρη καθώς μιλάει για την κρίση που όλοι λίγο πολύ βιώνουμε. Πως μου φάνηκε; Δεν θα έλεγα ότι τρελάθηκα και πολύ. Το ξεκίνημα ήταν άνευρο και δυστυχώς δίχως....κάντε κλικ στο διαβάστε περισσότερα για συνέχεια ή "εδώ"
 αίσθηση του χιούμορ, με ατάκες που δεν σε έκαναν να γελάσεις.
Στα του καστ τώρα τα πράγματα είναι παρά πολύ δύσκολα. Είδα αταίριαστους ρόλους και δυστυχώς πολύ κακούς ηθοποιούς. Ένας από τους αταίριαστους ρόλους είναι και ο Αθερίδης δίπλα στην Μαρία Καβογιάννη (ο Αθερίδης μοιάζει για σύζυγος ή γιος της, με το συμπάθειο)... (Darwin στο πήρα γιατί με καλύπτεις)). Όσο για το υπόλοιπο καστ τα λόγια είναι περιττά, ένα σας λέω μόνο… Τότσικας. Κρίμα πάντως που δεν είδαμε τον  Χαϊκάλη στην σειρά, καθώς δεν ξέρω αν το ακούσατε…, ήταν να παίζει σ' αυτή τη σειρά στην θέση του Αθερίδη , αλλά βλέπεις τον πήραν για το 50-50 και τώρα έμεινε κρεμασμένος (όπως και όλο το καστ του σήριαλ)


@Με λένε Βαγγέλη: Ήταν μια από τις σειρές που ενώ περίμενα ότι θα είναι για κλάματα, όταν είδα το τρέιλερ μου έκανε πολύ καλή εντύπωση, κι όταν είδα το πρώτο επεισόδιο, είδα αυτό που περίμενα. O Χαραλαμππουλος κλέβει τις εντυπώσεις και σώζει το χάλια σενάριο και τις απαράδεκτες ερμηνείες…. Πάντως γέλασα… και γέλασα μόνο γιατί ήταν ο Χαραλαμπόπουλος.


@Κυριακή βράδυ και το δεύτερο Live του Dancing On Ice βγαίνει στον αέρα. Αν και βελτιωμένος αυτή την φορά ο φωτισμός, θα το ξαναπώ, η εικόνα που βγαίνει στην τηλεόραση μας είναι και πάλι σκοτεινή. Πολλά τα τεχνικά λάθη, κακός συντονισμός κοντρόλ με την παρουσιάστρια, αλλά και κακός συντονισμός κοντρόλ με την επιτροπή και τις βαθμολογίες.


@Και μιας και είμαι στο Dancing On Ice , οικειοθελείς αποχωρήσεις τέλος. Ευτυχώς δηλαδή, γιατί άρχιζα να τραβάω και τα κοντά μου μαλλιά … Τρυφωνας νούμερο 2 δεν υπάρχει…

@Μιας και είπα Τρύφωνας, ρε Τρυφωνάκο…. ψοφάς για κάμερα κι εσύ. Δεν άφησες τηλεπαιχνίδι για τηλεπαιχνίδι στον ΑΝΤ1. Μόνο στην εκπομπή Με το δεξί δεν έχεις πάει. Δεν πιστεύω να έχω δώσει καμία ιδέα τώρα.

@Την Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης μιλώντας με τον υπουργό υγείας Ανδρέα Λοβέρδο όσον αφορά το επίδομα που δίνεται στους τρίτεκνους. ."Θα βάλετε εισοδηματικά κριτήρια στα προνοιακά επιδόματα; ‘Η θα τα κόψετε ανάλογα με την κατηγορία;", είπε ο κ. Παπαδάκης απευθυνόμενος στον κ. Λοβέρδο."Αυτό που έκανα ήταν να το κόψω από τις οικογένειες με εισόδημα άνω των 55.000 ευρώ το χρόνο", απάντησε. "Την Μενεγάκη εννοείτε. Που την κάναμε φίρμα για το επίδομα για το τρίτο παιδί", έσπευσε να επισημάνει ο παρουσιαστής. Πάντως σήμερα έδωσε εξήγηση στο τι ήθελε να πει. «Επειδή παρεξηγήθηκα, είπα όχι ότι κάναμε φίρμα την Ελένη Μενεγάκη για το επίδομα των τριτέκνων. Η Ελένη Μενεγάκη ήταν φίρμα πολύ πριν κάνει το πρώτο της παιδί. ΤΟ ΘΕΜΑ εννοούσα ότι κάναμε φίρμα. Εννοούσα ότι το κάναμε πρώτο θέμα. Λες και θα έπρεπε να γίνει πρώτο θέμα η Ελένη η Μενεγάκη που είναι και φίλη μου, όταν ανακαλύψαμε ότι παίρνει επίδομα για το τρίτο της παιδί. Και βέβαια θα έπρεπε να είχαν μπει κάποια εισοδηματικά κριτήρια». Δεν θα σχολιάσω, είναι αυτονόητα τα συμπεράσματα..

@ Έπρεπε να το κάνει θέμα το Tv nea για να ξυπνήσει η εκπομπή Πρωινή Μελέτη. Αναφέρομαι στο αν είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα το Dancing On Ice που πρώτο σας αποκάλυψε (μιας και μας το ρωτούσε επίμονα ένας αναγνώστης) το Tv nea. Η ανάρτηση του Tv nea μπήκε 14 Νοε 2011 at 15:45 (http://tvnea.blogspot.com/2011/11/show-dancing-on-ic.html) και εντελώς τυχαία έγινε θέμα στην πρωινή εκπομπή την επόμενη ημέρα, φυσικά χωρίς να αναφέρουν που το είδαν. Βλέπεις η ξανθιά πανελίστρια (που αυτή την στιγμή μου διαφεύγει το όνομα) πρέπει να δικαιολογήσει και την δουλεία της…

Αυτά από εμένα, ραντεβού την επόμενη Πέμπτη .
Για σχόλια παρατηρήσεις ή
προτάσεις σε εμένα στο email μου tvnea@hotmail.com
 Τv nea ή αλλιώς Γ.Π.


Τv Nea:Ελα στην παρέα μας στο Facebook με ένα κλίκ εδώ

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. sumfwnw sxedon se ola, emena mou arese o kwstetsos re paidia giati eiste kakoimazi tou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SPRRY ALLA STO ME LENE BAGGELH EG DEN GELASA KATHOLOU,PERIMENA TON XARALAMPOPOULO POLU KALUTERO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έχεις δίκαιο για αυτο που λες για αταιριαστους ρόλου στο Πίσω στο σπίτι, ειδικα αυτο με τον Αθεριδη ειναι γεγονος, κριμα που δεν ειναι ο Χαικαλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kala ta eipe o papadakhs,auto eprepe na kanei kai h menegakh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !