Όλα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου για τη συναυλία του The Voice, Μια Χώρα, Μια Φωνή!

Λευτέρης Προβιάς
0
Στο Electra Palace πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 12:30 η συνέντευξη Τύπου για τη συναυλία που θα γίνει στις 3 Ιουλίου 2014 στο ΟΑΚΑ, "Μια Χώρα, Μια Φωνή". Χορηγός επικοινωνίας της συναυλίας είναι και το TVNEA!
Οι 4 coaches βρέθηκαν ξανά μετά από πολύ καιρό μαζί και ήταν εξαιρετικά ευδιάθετοι και ενθουσιασμένοι για την συναυλία που έρχεται. Στη συνέντευξη Τύπου μίλησε μεταξύ άλλων ο Στρατής Λιαρέλης, ο Κώστας Δήμτσας, γενικός διευθυντής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών "Αποστολή", σε συνεργασία με την οποία ο ΑΝΤ1 διοργανώνει τη συναυλία, και οι 4 coaches που θα χαρίσουν τη φωνή τους το βράδυ της 3ης Ιουλίου για να μαζευτούν χρήματα για τους σκοπούς της "Αποστολής".

Η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία συντόνισε τη συζήτηση αποκάλυψε πως οι 4 κριτές δεν θα συμβάλουν στο σκοπό μόνο με τη συναυλία. Η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα Ασλανίδου έχουν πάει και έχουν μαγειρέψει για το συσσίτιο, ο Αντώνης Ρέμος ζωγράφισε με τα παιδιά και ο Μιχάλης Κουϊνέλλης τους τραγούδησε, όπως μας αποκάλυψε ο Κώστας Δήμτσας.

Ο Σρατής Λιαρέλης αποκάλυψε πως η ιδέα για αυτή τη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία ήταν του Αντώνη Ρέμου και του Θοδωρή Κυριακού. Επιπλέον, μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο οργανώθηκε αυτή η μεγάλη συναυλία.

Ο Διευθυντής της "Αποστολής" είπε πως τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν για να αγοραστούν τρόφιμα, γάλα και εμβόλια για ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Η Δέσποινα Βανδή, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης των Stavento μίλησαν για τη χαρά τους που συμμετέχουν σε αυτή τη διοργάνωση. Ευχαρίστησαν τους ανθρώπους που έχουν ήδη προμηθευτεί το εισιτήριό τους και ιδιαίτερα τον Αντώνη Ρέμο για αυτή την ιδέα.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Ρέμος, μίλησε για πολλά προβλήματα και εμπόδια που έβρισκε καθημερινά τους τελευταίους μήνες καθώς οργάνωνε μαζί με τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 τη συναυλία και ευχαρίστησε τους υπόλοιπους coaches που τον βοήθησαν να βρουν λύση σε αυτά τα προβλήματα. Αποκάλυψε πως 500 άτομα που εργάστηκαν και συνεχίζουν να εργάζονται για τη συναυλία, δουλεύουν εντελώς αφιλοκερδώς.

Πρόθεση όλων στον ΑΝΤ1 ήταν να τραγουδήσουν στη συναυλία και κάποια από τα παιδιά που έλαβαν μέρος στο The Voice, όμως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει λόγω αντιρρήσεων της δισκογραφικής εταιρίας που τους έχει αναλάβει. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Στρατής Λιαρέλης, ο λόγος για τον οποίο οι διαγωνιζόμενοι δεν θα τραγουδήσουν είναι το γεγονός πως θα γινόταν αφιλοκερδώς.

Τέλος, η Κατερίνα Γκαγκάκη στη συνέχεια ευχαρίστησε τις εταιρίες που συνέβαλαν στην διοργάνωση και ιδιαίτερα το Δήμο Αμμαρουσίου και το ΟΑΚΑ.

Η τιμή του εισιτηρίου βρίσκεται στα 7€ αν το αγοράσετε πριν από τη συναυλία, ενώ στα ταμεία θα κοστίσει 10€. Όλοι οι συντελεστές τόνισαν την τεράστια σημασία που έχει ακόμα και το τελευταίο ερώ. Μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας στα καταστήματα Public, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, SEVEN SPOTS και IANOS και ηλεκτρονικά, στο viva.gr.

Μετά από συνεννόηση, ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε τη λειτουργία των ΜΜΜ, ηλεκτρικού και λεωφορείων, για όσο χρειαστεί μετά το τέλος της συναυλίας, προκειμένου οι θεατές να μην επιβαρυνθούν οικονομικά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !