Πότε θα δούμε τα MAD VMA στην ΤV;

Demetrios Sellas
2
Προχθές το βράδυ, όσοι τυχεροί βρέθηκαν στο ΣΕΦ, απόλαυσαν ζωντανά μια βραδιά γεμάτη λάμψη, τραγούδι, χορό και όλη την εγχώρια σόουμπίζ, στην σκηνή των ενδέκατων MAD VMA, που έχει γίνει πλέον θεσμός. 


Ωστόσο, για όλους όσοι δεν είχαν τη δυνατότητα να βρεθούν εκεί και να ζήσουν από κοντά αυτή την εμπειρία, το Mad, όπως κάθε χρόνο, έχει φροντίσει σε συνεργασία με τον Αντ1, να προβάλλει  τη βραδιά τηλεοπτικά και μάλιστα πολύ σύντομα. Έτσι τα βραβεία Mad, θα τα δούμε την επόμενη Τετάρτη 2 Ιουλίου.

Zappit.gr

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ημουν ενας απο τους τυχερους που βρεθηκαν στο σεφ...ημουν στην αρενα περιμενοντας 2 ωρες για να μπουμε μεσα, οταν ανοιξαν οι πορτες απλα ποδοπατηθηκαμε, 2 κοριτσια λιποθυμησαν, μετα περιμεναμε 3 ωρες μεχρι να ξεκινησει το "σοου", τα δρομολογια των ΜΜΜ τελειωναν στις 12:30 ενω τα βραβεια στις 2, μετα τις 12 το σταδιο αδειαζε συνεχως (οχι οτι ηταν και γεματο), τα βραβεια ηταν αρκετα κουραστικά και φλυαρα και περιμενω πως και πως να δω πως αυτη η ανοργανωσια θα βγει στον ΑΝΤ1 ως υπερπαραγωγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φετος τα μουσικα βραβεια ηταν μια σκετη αποτυχια, και μερικα ντουετα ηταν χαλια... και στην αρενα ηταν ενα χαος με μερικα παιδια να τσακωνονται για ενα εισητηριο που εδωσε ο διευθυντης απο την air fast... και ξεχασανε να δωσουν ενα βραβειο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !