Είναι οριστικό:Το ¨Όνειρο Ήταν¨ το νέο lead in του δελτίου ειδήσεων του Mega!

9
Στην τελική ευθεία βρίσκεται ο σχεδιασμός του προγράμματος του Mega για τον οποίο ευθύνεται το
επιτελείο του καναλιού με επικεφαλής το νέο διευθυντή του Λοΐζο Ξενόπουλο.

Λίγο πριν την τελική έγκρισή του, το πρώτο νέο στοιχείο είναι η οριστική αλλαγή του Lead in του δελτίου ειδήσεων που θα γίνει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με την προβολή της σειράς «Ονειρο ήταν» η οποία προβάλλεται από το Mega Κύπρου. Το σενάριο υπογράφει ο Κώστας Βαζάκας και πρωταγωνιστούν οι Παναγιώτης Μπουγιούρης και Δανάη Σκιάδη.

Αυτή η εξέλιξη αλλάζει τα πλάνα που ήθελαν τα «Κλεμμένα όνειρα» του Δημήτρη Αρβανίτη να παίρνουν τη συγκεκριμένη θέση. Η σειρά προς το παρόν προγραμματίζεται για αργότερα.

tovima.gr

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Απίστευτο. Χάνει που χάνει την πρωτιά με διαφορά το Όνειρο ηταν στην Κύπρο που εχει απέναντι το Μπρούσκο εδώ θα κάνει μεγαλύτερα νούμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια διαφορά ρε συ Γι΄ρωγο?? Μέχρι το Γενάρη ήταν καθαρά πρώτο,και πλέον χάνει με 2-4 μονάδες.Και μιλάμε για Κύπρο,που χάριζε στο Βαλς μεγάλα ποσοστά,ενώ εδώ...
    Ας μην κάνουμε προβλέψεις,γιατί συνήθως βλέπουμε πως καταλήγουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η σειρά αυτή δεν κόπηκε στη Κύπρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή παρακολουθώ τα νούμερα του "Ονείρου", πρώτο ήταν μόνο κάποιες εβδομάδες τον Οκτώβριο, μετά σταθερά μέχρι και σήμερα το Μπρούσκο κρατά τα πρωτία, απλώς κάποιες φορές η διαφορά είναι στις 3-5 μονάδες, κάποιες άλλες πάνω από 6-7... Τα 20αρια και 25αρια που κάνει το Όνειρο στην Κύπρο, σε αντίθεση με τα 25αρια και 30αρια του Μπρούσκο δεν αποτυπώνουν και τεράστια δυναμική

    Δες και εδώ
    http://www.agbcyprus.com/public/telebarometer/top25CMS.php

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το μπρουσκο θα συνεχισει το απογευμα του χρονου ή παει για βραδυ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η σειρά δεν κόπηκε. Κάνει λάθος DARWIN η σειρά πέρα απο την αρχή δεν ήταν πρώτη. Αυτή την στιγμή που μιλάμε η διαφορά πολλές φορές ξεπερνά τις 10 μονάδες..
    Αν το Βάλς darwin σε προκαλούσε γέλιο όπως έχεις πει πολλές φορές, με αυτήν θα γελάσεις ακόμα περισσότερο (αν με καταλαβαίνεις...).
    Η σειρά δεν παίζει να κάνει τα νούμερα που κάνουν οι επαναλήψεις του MEGA αυτή την στιγμή. Λογικά θα μπει αυτό μιας και τα Κλεμμένα Όνειρα θα μπουν τον Ιανουάριο στο πρόγραμμα του καναλιού.

    Eirini Maskini
    Απόγευμα. Το βράδυ στις 21:15 ο ΑΝΤ1 θα έχει νέα καθημερινή κωμική σειρά.Περισσότερα για αυτή την σειρά πολύ σύντομα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 7.39
    Poly lathos to 'xoun parei sto MEGA... Prota tha eprepe na baloun ta Klemmena stis 19:00 akolothoumeno apo to Oneiro stis 18:00 kai afou teleionan ta 110 epeisodia na empaine i kypriaki seira stis 19:00... Me ayti ti logiki kai ta Klemmena tha xtypisoun mikroteres tiletheaseis ap' oti an ksekinousan Septembrio mias kai to Mprousko tha exei sygkentrosei to koino tou kai to Oneiro tha "kaei" me ton skliro antagonismo twn 7, enw tha eixe tin eukairia na paixei se zoni mikroterou antagonismou kai na apoktisei megalytero koino... Logika etsi tha ginei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απλά για ακόμη μια χρονιά το Mega δεν μπορεί να περιοριστεί με επαναλήψεις σε όλη την απογευματινή του ζώνη.Δυστυχώς όμως για το μεγάλο κανάλι το Μπρούσκο έχει απίστευτο κοινό,ενώ το Star έχει στρώσει τους δικούς του τηλεθεατές.Δύσκολα το Mega θα κάνει καλά νούμερα.Επίσης αποτυχημένη κίνηση η μεγάλη παύση που θα έχουν τα Κλεμμένα Όνειρα.Θα έρθουν ξανά μετά από 6 μήνες και θα έχει χαθεί το ενδιαφέρον.Έτσι και οι βασιλιάδες από 50% πήγαν στο 25%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το Μπρούσκο έχει το κοινό του πια κι αν και το τελευταίο επεισόδιο τελειώσει με αγωνία φαντάζομαι όλοι αυτοί θα θέλουν να δουν και τη συνέχεια.Για την κυπριακή σειρά τώρα δεν έχω ιδέα αν είναι καλή ή όχι ούτε καν την υπόθεση δεν ξέρω άρα δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι αλλά θεωρώ λάθος την απόφαση για τα Κλεμμένα όνειρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !