Πέτρος Κωστόπουλος: ένας αποτυχημένος υπάλληλος.

0
Το προηγούμενο καλοκαίρι όλοι ξαφνιαστήκαμε απο την μεταγραφή των Λιάγκα - Σκορδά στον Αντ1, πιο πολύ απ' οτι φάνηκε ξαφνιάστηκε το mega. Ήταν μάλιστα τόσο κεραυνος εν αιθρία αυτή η μεταγράφη που το καλύτερο που μπόρεσε να κλείσει για το δικό του πρωινό ήταν ο Πέτρος Κωστόπούλος μετά της συζήγου Τζένης Μπαλατσινού.
Ένα ζευγάρι copy-paste των "φευγάτων" μάλλον γιατί τους έλειπαν πολύ. Αλλά ας μην σταθούμε σε όλο αυτό που αποφάσησαν , αποτυχημένα γκαραντί πια, οι μεγκα-λικοι. Ας εστιάσουμε στο τι είδαμε τελικά απο αυτό το νέο δίδυμο.
Η απάντηση είναι τίποτα καινούριο. Τίποτα ενδιαφέρον, ένα γενικό τίποτα. Ένας Πέτρος Κωστόπολους που ξαφνικά καλείται να το παίξει πρωινός τύπος με μια βαρβατήλα που τόσο πρωί δεν την αντέχει κανείς. Ένας άνρθωπος που μέχρι το πολύ πρόσφατο παρελθόν ήταν αφεντικό και ξαφνικά πρέπει να γίνει ένας υπάλληλος που θα φέρει εις πέρας ένα προϊόν που ακόμα και ο ίδιος ξέρει ότι δεν το χει. 
Γι αυτο ίσως και πήρε μαζί του την Τζένη. Μια γυναίκα ντίβα, χωρίς να είναι απαραίτητα κακό αυτο , δεν μπορεί καν να το παίξει σαν μέση Ελληνίδα (βλεπε Μενεγάκη , Σκορδά) , δεν έχει αυτό το κάτι που χρειάζεται για να κάνεις ένα πετυχημένο πρωινό.
Κλείνοντας λοιπόν θα λέγαμε οτι η επιλογή των δυο αυτών προσώπων ήταν τελικά λάθος , συνεχίσουν ή όχι το πρωινό δεν θα αλλάξουν και πολλά. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν , ναι μπορούν να δοκιμαστούν , μπορούν να κάνουν και λάθη αλλά καλό είναι να τα αντιλαμβάνονται γρήγορα και να προσπαθούν να τα διορθώσουν όσο είναι ακόμα νωρίς.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !