''Είσαι το ταίρι μου'' Ξανά...!!

Demetrios Sellas
2
Επιστρέφει το ''είσαι το ταίρι μου'' στις οθόνες του  mega !  Παρόλο που έχουν περάσει 14 χρόνια σχεδόν από την πρώτη προβολή του, έχει παιχτεί άπειρες φορές στο μεγάλο κανάλι κατά τη διάρκεια της μεσημεριανής & της απογευματινής ζώνης! Φέτος όμως το καλοκαίρι,  η επανάληψη της δημοφιλούς σειράς  θα παιχτεί σε prime time ζώνη! Έτσι λοιπόν από την επόμενη δευτέρα 30/6 και κάθε βράδυ στις 21.15 το είσαι το ταίρι μου  ξαναχτυπά στην τηλεόραση με τους ήρωες που λατρέψαμε και άφησαν ιστορία .

Σενάριο Λευτέρης Παπαπέτρου, Σκηνοθεσία Αντώνης Αγγελόπουλος,
Παίζουν : Κατερίνα λέχου, Αλέκος Συσσοβίτης, Βίκυ Σταυροπούλου,Βασίλης Χαραλαμποπουλος, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Άρης Σερβετάλλης, Αλέξης Γεωργούλης, Υβόννη Μαλτέζου, Γεράσιμος Γεννατάς, Δημήτρης Καμπεριδης, Βίκυ Βανίτα,Βασίλης Ανδρεόπουλος, Σοφία Βογιατζακη, Θεοδώρα Βουτσά.

Υπόθεση:
Στην Αυστραλία γνωρίζονται η Στέλλα  και η Βίκυ , Ελληνίδες της διασποράς. Η μία έχει μεγάλο πρόβλημα με την εμφάνισή της και προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει άντρα. Η δεύτερη έχει όσα θα ήθελε μια γυναίκα, αλλά θα ήθελε πολύ ένας άντρας να την αγαπήσει γι' αυτό που είναι και όχι για την εξωτερική εμφάνιση και το σώμα της.
Και οι δύο ερωτεύονται τον Νίκο , γόνο πλούσιας Ελληνικής οικογένειας. Την καρδιά του όμως την κερδίζει η Βίκυ ενώ η Στέλλα κρατάει τα συναισθήματά της κρυφά. Παράλληλα όμως η τελευταία φλερτάρει διαδικτυακά με τον Γρηγόρη, έναν νεαρό από την Αθήνα.
Όλα όμως ανατρέπονται όταν οι δύο φίλες ταξιδεύουν μαζί στην Ελλάδα, η μεν Βίκυ για να γνωρίσει τα μελλοντικά πεθερικά της και να κάνει τις ετοιμασίες για τον γάμο, η δε Στέλλα για να γνωρίσει από κοντά τον Γρηγόρη. Πάνω στο αεροπλάνο, η Βίκυ σκαρώνει ένα σχέδιο. Θα αλλάξει θέσεις με τη Στέλλα. Δηλαδή, θα αλλάξει κρυφά τις ταυτότητες και τις αποσκευές τους και η αληθινή Στέλλα θα εμφανιστεί στους γονείς του Νίκου ως η μελλοντική νύφη τους και εκείνη θα γνωρίσει τον Γρηγόρη ως Στέλλα. Όταν φτάνουν στην Ελλάδα, η Βίκυ θέτει το σχέδιό της σε εφαρμογή.
Η Βίκυ συναντά τον Γρηγόρη ο οποίος θα την ερωτευτεί τρελά ως Στέλλα. Η Στέλλα πάλι παρά τη θέλησή της, αλλά χωρίς να μπορεί να κάνει αλλιώς, μένει με τα πεθερικά της Βίκυς που την φιλοξενούν στη βίλα τους. Εκεί όμως μερικά μέλη της οικογένειας θα δυσανασχετίσουν με το γούστο του Νίκου, αφού όσα άκουγαν για τη νύφη τους δεν έχουν προφανώς καμία σχέση με την πραγματικότητα. Παράλληλα όμως, εκεί, η Στέλλα αναπτύσσει σχέση μίσους και αγάπης με τον επαναστάτη μικρότερο αδελφό του Νίκου, τον Σωτήρη.

Επιμέλεια/Παρουσίαση Για το TvNea : Δημήτρης Σελλάς

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. κακα τα ψεματα οι καλες σειρες στις επανηληψεις φαινονται.Εγω το εισαι το ταιρι μου και το παρα πεντε δεν εχω βαρεθει να τα βλεπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τετοιες σειρες πιστευω οτι δεν προκειτε να ξαναδουμε, γι αυτο ακομη και στις επαναληψεις σαρωνουν μετα απο τοσα χρονια και δεν προκειτε να τις βαρεθουμε ποτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !