ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ της ΜΑΡΙΑΣ ΝΙΚΟΛΤΣΙΟΥ στο TVNEA!

Λευτέρης Προβιάς
0
Εδώ και χρόνια η Μαρία Νικόλτσιου τρέχει στην κούρσα της ενημέρωσης και φαίνεται να τα καταφέρνει. Η δημοσιογράφος του Alpha, που φροντίζει καθημερινά για τη μεσημεριανή μας ενημέρωση, αλλά και το ραδιόφωνο του σταθμού Άλφα 989 μιλάει αποκλειστικά στο Tvnea για την καριέρα και την οικογένειά της, τις εκλογές και τα τηλεοπτικά δρώμενα.


-Τα τελευταία χρόνια σας βλέπουμε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Alpha. Φέτος μαζί με την τηλεόραση σας ακούμε και στο ραδιόφωνο. Ποιο σας αρέσει πιο πολύ; 
-Καθημερινά παρουσιάζω το μεσημεριανό δελτίο του Άλφα στις 12 και αμέσως μετά στις 14.00 το κεντρικό ραδιοφωνικό μαγκαζίνο του Αλφα989. Αγαπώ και τα δύο μέσα. Το καθένα έχει τη δική του μαγεία αλλά και τις δικές του προκλήσεις και ιδιαιτερότητες.

-Σας είδαμε το βράδυ της Πέμπτης στο τιμόνι μιας πολιτικής εκπομπής με αφορμή της εκλογές.
-Πάντα στο πλαίσιο των εκλογών οι παρουσιαστές ειδήσεων καλούνται να αναλάβουν πολιτικές εκπομπές προκειμένου να παρουσιαστούν οι θέσεις και οι απόψεις των υποψηφίων όλων των κομμάτων.

-Ποια είναι η ονειρική σας συνεργασία; 
-Ανήκω στους τυχερούς που κατά καιρούς έχω συνεργαστεί με πολλούς καλούς συναδέλφους. Δε θα ήθελα να ξεχωρίσω και να αδικήσω κάποιον. Αλλά καθώς πλέον έχει φύγει πλέον από το χώρο της τηλεόρασης, να πω ότι θυμάμαι με πολύ αγάπη τη Ρένα Γκούμα, που κάναμε μαζί πρωινή εκπομπή στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας . Εξαιρετική συνεργασία έχω όλα αυτά τα χρόνια με την Έφη Αλεβίζου, καλή φίλη και συνάδελφο, ειδικά σε αυτή τη φάση που εγώ έχω δυο παιδιά και η ίδια είναι έγκυος. 


-Αν μπορούσατε να μιλήσετε στη μικρή Μαρία που ονειρευόταν να γίνει δημοσιογράφος τι θα της λέγατε; 
-Θα γίνεις …θα γίνεις ….

-Ποια στιγμή της καριέρας σας έχει αποτυπωθεί στη μνήμη σας, είτε θετικά είτε αρνητικά; 
-Τα πρώτα χρόνια στο ραδιόφωνο του τότε ΣΚΑΙ. Μια υπέροχη αποστολή στην Τήλο. Κάναμε τότε έναν ραδιο-μαραθώνιο για τη συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να χτιστεί ένα σχολείο στο νησί. Όμορφα χρόνια, και από τις ποιο όμορφες στιγμές στη δουλειά.

-Τι μήνυμα πιστεύετε θα δώσει ο κόσμος μέσω της κάλπης; Ποιο πιστεύετε ότι θα είναι το αποτέλεσμα των Ευροεκλογών; 
-Θα ήθελα να είναι ένα μήνυμα συμμετοχής , καθώς μόνο όταν ο κόσμος συμμετέχει σε αυτά που τον αφορούν, μπορεί να κάνει τη ζωή του καλύτερη.

-Πως βλέπετε την κατάσταση της Ελλάδας; Πλησιάζει η άσπρη μέρα για τη χώρα; 
-Θα έρθει, μόνο εάν τη φέρουμε όλοι μαζί.. 

-Γυναίκα, παρουσιάστρια, δημοσιογράφος, νοικοκυρά, σύζυγος και μητέρα. Πόσο εξουθενωτική είναι η μέρα της Μαρίας Νικόλτσιου; Πως τα προλαβαίνει όλα;
-Θεωρώ ότι όλα είναι θέμα οργάνωσης και ιεράρχησης προτεραιοτήτων. Εάν βάλεις πρόγραμμα όλα γίνονται. Και όταν το βράδυ τα παιδιά σου σε αποζημιώσουν με ένα γλυκό φιλί, φεύγει η κούραση.

-Βρίσκετε χρόνο για τον εαυτό σας; Πως τον αξιοποιείτε;
-Ότι χρόνος μένει πάει αποκλειστικά στην οικογένεια και τα παιδιά. Δεν μου λείπει ο χρόνος για έμενα, χρόνο για να βλέπω περισσότερο τα παιδιά θα ήθελα. 

-Ποιο θεωρείτε ότι είναι το μεγαλύτερό σας ελάττωμα; 
-Το έκοψα !! Δηλώνω 7 μήνες … χωρίς τσιγάρο! 

-Είχατε δηλώσει πως δεν αποκλείεται να κάνετε ένα τρίτο παιδί. Πως βλέπετε τώρα αυτή την πιθανότητα; 
-Μακρινή…αλλά όχι απίθανη ! Τα παιδιά είναι ευτυχία δεν έχω κλείσει μέσα μου αυτό το θέμα. Από την άλλη ήδη η ζωή μου είναι αρκετά πιεσμένη και με δυσκολία προλαβαίνω να περνάω ποιοτικό χρόνο με τα δυο μικρά μου. 

-Ποιο τηλεοπτικό πρόσωπο ξεχωρίζετε; 
-Η Ελένη Μενεγάκη. Θεωρώ πως αποτελεί ένα μοναδικό τηλεοπτικό πρόσωπο. Είναι πανέμορφη όχι όμως απόμακρη, κάθε γυναίκα μπορεί να ταυτιστεί μαζί της. Εξελίσσεται πολύ γοητευτικά με το πέρασμα των χρόνων.

-Ποια προγράμματα κέντρισαν φέτος το ενδιαφέρον σας και ποια σας πέρασαν αδιάφορα;
-Σπάνια βλέπω οτιδήποτε άλλο εκτός από ειδήσεις. Απολαμβάνω όμως τη «Μουρμουρα». Ξεκαρδιστικοί διάλογοι και απολαυστικές ερμηνείες. 

-Ένα θέμα που απασχόλησε και συνεχίζει να απασχολεί τον κόσμο τις τελευταίες μέρες είναι η νίκη της drag queen, Conchita Wurst από την Αυστρία, στη Eurovision. Πως σας φάνηκε αυτό το γεγονός; 
-Ειλικρινά δεν το παρακολούθησα, έχω να δω τη Eurovision από τη εποχή της Παπαρίζου , κυρίως λόγω έλλειψης χρόνου.

Ευχαριστώ πολύ τη Μαρία Νικόλτσιου για αυτή τη συνέντευξη!

Λευτέρης Προβιάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !