Ποιό είναι επιτέλους το κορίτσι που διαφημίζει το pretty bra; [ΦΩΤΟ]

0

Η Αλεξάνδρα Βουρβουτσιώτου, το μοντέλο, που οι περισσότεροι ασχοληθήκαμε μαζί της λόγω της τεσσάρων λεπτών διαφήμισης του Pretty Bra...

πριν από έξι χρόνια συμμετείχε στα καλλιστεία του Ant1. Την ίδια χρονιά διαγωνιζόμενες ήταν η Δούκισσα Νομικού, αλλά και η Αντωνία Καλλιμούκου.

Τα γυρίσματα του pretty bra έγιναν τον Νοέμβριο και μετά έφυγε. Ούτε και η ίδια πιστεύει ότι η διαφήμιση κάνει τόσο θόρυβο

Η Αλεξάνδρα που ήταν καλεσμένη της εκπομπής “Όλα Μπάχαλο”, είπε ότι μετά την πολυσυζητημένη διαφήμιση έφυγε για οικογενειακούς λόγους στο Λίβανο: “απλά μου μετέφεραν οι γονείς μου, ότι γίνεται χαμός”, σχολίασε. Γεννήθηκε στην περιοχή Σουρωτή της Θεσσαλονίκης. Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία. Ζει πλέον μακριά από το σπίτι της, μαζί με τον σύντροφό της. Πρόκειται για τον Γιώργο Jabbour, έναν Ελληνολιβανέζο οδοντίατρο, ο οποίος ασχολείται παράλληλα και με το modeling. Περνάει αρκετό καιρό στο Λίβανο, μια χώρα που της αρέσει πολύ και μοιάζει, όπως λέει με την χώρα μας. Τα γυρίσματα του pretty bra έγιναν τον Νοέμβριο και μετά έφυγε. Ούτε και η ίδια πιστεύει ότι η διαφήμιση κάνει τόσο θόρυβο.


Όσον αφορά στο πρόσωπο των ημερών, Αντωνία Καλλιμούκου, με την οποία συμμετείχαν μαζί στα Καλλιστεία του Ant1 το 2007, είπε ότι είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνάει τώρα και ότι αν ήταν στη θέση της δεν θα μπορούσε να το αφήσει να περάσει έτσι.




Όσον αφορά στο σχόλιο του Θέμου Αναστασιάδη για την Αντωνία Καλλιμούκου, είπε ότι είναι το τελευταίο θύμα της ανώνυμης ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας.

Στη συνέχεια της εκπομπής ο Θέμος Αναστασιάδης πρόσθεσε: “Εγώ δεν έχω πειστεί. Ο καθένας ρωτάει… Κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου. Αν και είχαμε υποχρεώση να υπερασπιστούμε την Αντωνία, πες πως εγώ δεν πείθομαι. Πάω στο κλασικό: και αν είναι…”. Τότε ο Βαγγέλης Περρής είπε: “αν ήταν αλήθεια, θα υπήρχαν στοιχεία. Δεν υπάρχει τέτοια σύλληψη. Απευθύνθηκαν όλοι στις βουλγαρικές αρχές και δεν υπήρξε καμία σύλληψη. Όχι για την Καλλιμούκου, αλλά για καμία τέτοια γυναίκα”.

Η Δούκισσα Νομικού σχολίασε: “για μια γυναίκα αυτό είναι πραγματικά ρετσινιά. Μπορεί να σε τρελάνει. Αν ξαφνικά αρχίζεις και διαβάζεις παντού το όνομά σου, ακούς σούσουρα, ενώ δεν έχεις κάνει τίποτα… Επειδή η Αντωνία είχε το τσαγανό να βγει και να το πει αυτό, πιστεύω πως λίγα κορίτσια θα είχαν τη λεβεντιά και το σθένος και το θάρρος να βγουν και να πουν, νομίζω πως αυτό την έσωσε και έπεισε πως τελικά δεν ήταν η Αντωνία”.


πηγή-sfinaki

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !