Τραγικό τέλος για την Προδοσία

Λευτέρης Προβιάς
1
Tραγικό τέλος για το δεύτερο κύκλο επεισοδίων της σειράς "Προδοσία" στο Star!

Στο νοσοκομείο ο Εκρέμ απειλεί την Μπερίν και ο Χακάν επεμβαίνει με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του Εκρέμ, που πέφτει σε κώμα. Η Τζεμιλέ κερδίζει τη δίκη και επιστρέφει στην εταιρία αλλά ο Κενάν έχει κλέψει όλα τα λεφτά της εταιρίας και ετοιμάζεται να διαφύγει στο εξωτερικό. Μετά τον τραυματισμό του Εκρέμ, η Καρολίν ανησυχεί για το μέλλον της.
Την ίδια ώρα ο Μετέ ονειρεύεται το μέλλον του με τη Νιχάλ, ενώ ο Αλί μαθαίνει για τα σχέδια του Κενάν και ετοιμάζεται να πάρει εκδίκηση αλλά πριν εφαρμόσει το σχέδιό του προσκαλεί σε δείπνο την οικογένειά του
Είναι ένα αποχαιρετιστήριο δείπνο. Στο μεταξύ, ο Χακάν συλλαμβάνεται για το φόνο του πατερά του και η Νιχάλ αποφασίζει να κάνει κάτι, που θα κάνει τον Μετέ δυστυχισμένο για ακόμα μία φορά.
Ο δε καπετάνιος Αλί παίρνει την εκδίκησή του από τον Κενάν αλλά αναγκάζεται να εξαφανιστεί. Η Αϊλίν το βράδυ πριν τη γέννηση του παιδιού της θέλει να το περάσει στο σπίτι με όλη της την οικογένεια στο πλευρό της.
Η Αϊλίν θα κάνει καισαρική λόγω προβλήματος υγείας που έχει.
Ο Αλί παίρνει τα μεσάνυχτα τηλέφωνο την Τζεμιλέ και της ζητάει να τον συναντήσει. Έτσι και γίνεται! Ο Αλί αφήνει ένα γράμμα στην Τζεμιλέ και δίνει τέλος στη ζωή του στη θάλασσα.
Όταν η Τζεμιλέ καταλαβαίνει τι πρόκειται να κάνει ο Αλί, είναι δυστυχώς αργά. Η Τζεμιλέ πηγαίνει στο νοσοκομείο, αφού η Αϊλίν ετοιμάζεται να μπει στο χειρουργείο για να φέρει στον κόσμο το παιδί της. Η Αιλίν φέρνει στον κόσμο την κόρη της, αλλά πεθαίνει! Δυο θανάτους θα ζήσει η οικογένεια.

Gossiptv

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΠΛΑΚΑ-ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΣΤΑΡ ΠΟΥ ΗΤΝΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΘΡΑΥΣΗ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΕΙΡΕΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΣΥΓΚΡΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !