Πρωτοφανές ξέσπασμα Ελληνίδας τραγουδίστριας: "Συμμετείχα στην χειρότερη μορφή ψυχαγωγικού προγράμματος!"

1
«Δε το λέω απλά από σεβασμό στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λέει και έχω πάρα πολλούς λόγους. Δεν ξέρω αν η καριέρα μου θα είχε εκτοξευθεί, σίγουρα δε θα είχα την αντιμετώπιση που είχα μετά στη δουλεια. Το έχω ζήσει στο πετσί μου. Πέρασαν δέκα χρόνια για να υπογράψω ένα συμβόλαιο με μία δισκογραφική εταιρεία όπως είναι η MINOS EMI, και το σημαντικότερο δεν είναι ούτε το συμβόλαιο, ούτε τίποτα, είναι οι άνθρωποι που πιστεύουν σε εσένα για αυτό που είσαι και όχι για αυτό που θέλει η τηλεόραση να είσαι.

Υπάρχει άλλη βάση αλλά παραμένει παιχνίδι και είδα και κάποια στοιχεία παιχνιδιού που δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάει τους παίκτες. Αυτά τα προγράμματα φτιάχνονται από την τηλεόραση για την τηλεόραση. Δεν φτιάχνονται για να αναδείξουν νέες φωνές, για να αναδείξουν νέα ταλέντα. Η ένστασή μου με αυτά τα παιχνίδια, σε ένα από αυτά που συμμετείχα κι εγώ , που ήταν η χειρότερη μορφή ψυχαγωγικού προγράμματος, γιατί είχε και τον εγκλεισμό, και το στοιχείο δηλαδή του εγκλεισμού, που έβγαινες τρελός από εκεί μέσα, συν τον τρόπο ότι θέλαν να σε πείσουν ότι είσαι κάτι ενώ δεν είσαι τίποτα στην πραγματικότητα. Αυτός ήταν ο μεγαλύτερος μου αγώνας και ακόμα αγωνίζομαι και ξέρω ότι θα αγωνίζομαι μια ζωή για αυτό, αλλά επιμένω. Αυτό είναι το πιο μεγάλο στοίχημα και το πιο δύσκολο πράγμα που σου κάνει αυτό. Το να κάνεις καλλιτεχνικό ντεμπούτο από την τηλεόραση».

Η Ραλλία Χρηστίδου έδωσε συνέντευξη στο Μακεδονία TV και απάντησε στην πρόσφατη δήλωση του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αν δεν είχες πάει στο παιχνίδι το πιο πιθανό θα ήταν να μην σε γνώριζε κανείς σήμερα, ή ελάχιστοι.

    Εγώ θα έλεγα να αποβάλλεις το κόμπλεξ σου, σαν νεότερη κοπέλα που είσαι και να αφήσεις άλλους κομπλεξικούς του χώρου στον οποίο κινείσαι να ζούνε με τα δικά τους κόμπλεξ χωρίς να σου φορτώνουν όλη αυτή την κακία που έχει ο χώρος του δήθεν "ποιοτικού ψευτοκουλτουριάρικου" τραγουδιού.

    Ένα τέτοιο παιχνίδι σου δίνει μια εκκίνηση, από εκεί και πέρα πρέπει να έχεις και τα κότσια να κυνηγήσεις πράγματα, όπως συμβαίνει σε κάθε επάγγελμα και σε όποιον θέλει να ξεχωρίσει.

    Εγώ δε νομίζω ότι το πραγματικά μουσικόφιλο κοινό θυμάται περισσότερο τον εγκλεισμό σου από ότι την φωνή σου και τις εξαιρετικές ερμηνείες σου στο παιχνίδι. Οπότε στείλε στον διάολο τις απόψεις όλων αυτών των κομπλεξικών, τύπου Μαχαιρίτσα, και χτίσε την δική σου πορεία μακρυά από κόμπλεξ και τα λοιπά συναφή.

    Άλλωστε, όλοι γνωρίζουμε πόσο βρώμικοι είναι πολλοί από αυτούς που το παίζουν ηθικοί και με ποιους τρόπους δίνουν πολλές φορές βήμα σε νεότερους καλλιτέχνες.

    Προτίμησε λοιπόν να αποβάλλεις όλες αυτές τις αρνητικές σκέψεις, που αυτές είναι ουσιαστικά η αιτία που πήγες 10 χρόνια πίσω την δισκογραφική σου πορεία (αλήθεια...έστω και 10 χρόνια αργότερα, είσαι σίγουρη ότι χωρίς την συμμετοχή σου στο παιχνίδι θα είχες καλύτερη πορεία; Δεν το νομίζω... )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !