Μάθετε όλα όσα έγιναν στο χθεσινό press junket του The Voice!

Λευτέρης Προβιάς
0
Χθες πραγματοποιήθηκε το πρώτο press junket στην Ελλάδα. Ο ΑΝΤ1 οργάνωσε αυτή την εκδήλωση με αφορμή την έναρξη των live του The Voice σε λιγότερο από δύο εβδομάδες.
Εκεί είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τους 4 coaches, Αντώνη Ρέμο, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου και Μιχάλη Stavento καθώς και με τον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα και τον V-reporter Θέμη Γεωργαντά.

Οι τέσσερις κριτές εξέφρασαν τη χαρά τους που είπαν το "ναι" στην πρόταση του Γιάννη Λάτσιου και δηλώνουν πως η συμμετοχή τους στο The Voice είναι σαν μία δεύτερη πενθήμερη εκδρομή.

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως αυτοπροτάθηκε στο Γιάννη Λάτσιο για την παρουσίαση του μουσικού show. Ο λόγος που επέλεξε το συγκεκριμένο show σύμφωνα με τα λεγόμενά του είναι το γεγονός πως πρόκειται για ένα συγκεκριμένο format και αυτό τον περιορίζει, κάνοντας την παρουσίασή του πρόκληση για τον παρουσιαστή. Μάλιστα δήλωσε πως το The Voice, θεωρώντας "Το Πρωινό" τον τηλεοπτικό του γάμου, είναι η ερωμένη του και για αυτό το χαίρεται, περνάει όμορφα και δεν του σπαταλά πολλή φαιά ουσία!

Ο Μιχάλης Stavento αποκάλυψε πως φοβάται την υπερβολική δημοσιότητα και να βρίσκεται μπροστά στις κάμερες. Δε φοβάται όμως κανέναν από τους υπόλοιπους coaches, θεωρώντας πως θα έπρεπε αυτοί να τον φοβούνται καθώς ο ίδιος θεωρεί πως έχει "τη φωνή" στην ομάδα του που θα τον οδηγήσει στη νίκη. Μίλησε όμως και για τη συνεργασία του με τον Δήμο Αναστασιάδη με τον οποίο, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, μάλωναν συνέχεια. Τα κριτήρια της επιλογής του Δήμου Αναστασιάδη από το Μιχάλη υπήρξαν οι μουσικές του γνώσεις και εμπειρία καθώς και το γεγονός πως έχει περάσει από μουσικό reallity και επομένως καταλαβαίνει καλύτερα την ψυχολογία των παιχτών του. Θεωρεί, τέλος, ότι μέσω του The Voice βάζει ένα λιθαράκι, όπως ο ίδιος δήλωσε, στην καριέρα αυτών των παιδιών.

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για τη χαρά της που στην επιτροπή μαζί της βρίσκεται ο Αντώνης Ρέμος
με τον οποίο γνωρίζονται από τα πρώτα βήματα της καριέρας τους. Τόνισε πως οι 4 coaches δεν απαρτίζουν μια κριτική επιτροπή αλλά πρόκειται για 4 ανθρώπους που κουβαλάνε γνώσεις και εμπειρίες και καλούνται σε όλη τη διάρκεια του show να τις μεταδώσουν στους διαγωνιζόμενους για να βελτιωθούν. Δεν είναι στο show για να τους δείξουν το δρόμο της επιτυχίας αλλά για να τους βοηθήσουν να τον βρουν μόνοι τους. Η επιλογή του Δημήτρη Κοντόπουλου ως βοηθού της για τα Battles έγινε λόγω της μεγάλης του καριέρας και των γνώσεών του και γνωρίζοντας πως αυτός θα μπορούσε να είναι αντικειμενικός απέναντι στους διαγωνιζόμενους.

Η Μελίνα Ασλανίδου δήλωσε πως στην αρχή του The Voice ήταν αρκετά μαζεμένη αλλά στη συνέχεια ένιωσε ασφάλεια και εμπιστεύθηκε τόσο τον εαυτό της όσο και την παραγωγή και λύθηκε. Μίλησε για την ψυχοφθόρα διαδικασία των Battles καθώς coach και διαγωνιζόμενοι γνωρίζονται και δένονται μεταξύ τους, ενώ αποκάλυψε πως πολλές φορές οι διαγωνιζόμενοι είναι πιο ψύχραιμοι από τους coach. Οι φωνές που άκουσαν ξεπέρασαν τις προσδοκίες της και θεωρεί πως πολλοί από τους καλλιτέχνες που άκουσε πληρούν τις προδιαγραφές για καριέρα στο εξωτερικό. Τόνισε ότι τα παιδιά που συμμετείχαν είναι παιδιά με ποιότητα, ευγένεια και ήθος ενώ τέλος παραδέχθηκε πως είναι πολύ χαρούμενη που οι φόβοι της δεν ήταν αρκετοί για να αποτρέψουν τη συμμετοχή της.

Ο Αντώνης Ρέμος είπε πως στο The Voice δείχνει τον πραγματικό του εαυτό και για αυτό δείχνει τόσο άνετος. Θεωρεί ότι με το show περνάμε από την εποχή της εικόνας στην εποχή της φωνής και αυτή είναι η πραγματική επιτυχία του The Voice. Δήλωσε πως ο άσχημος χαρακτήρας που μπορεί να έχει κάποιος παίχτης δεν τον επηρεάζει αρνητικά εφόσον πάνω στη σκηνή είναι άψογος όμως θα απέφευγε μια συνεργασία μαζί του. Το "βαρύ πυροβολικό" του show παραδέχθηκε πως πολλοί από τους διαγωνιζόμενους τον επέλεξαν επειδή είναι ο περισσότερο αναγνωρίσιμος αλλά δεν απολογείται γι'αυτό. Ενώ δεν κρύβει πως  Μιχάλης έχει προκαλέσει τον πιο μεγάλο ντόρο και για αυτό τον θεωρεί το μεγάλο του εχθρό.

Στη θέση του V-reporter θα δούμε στα επόμενα επεισόδια τον Θέμη Γεωργαντά. Ο ρόλος του είναι να καταγράφει όλα όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια του show τόσο στα Blind Auditions όσο και στα Battles και στα Live. Στο site του ΑΝΤ1 έχει δημιουργηθεί μια ειδική σελίδα για τον V-reporter που ανεβάζει από την αρχή του show πολλά βίντεο καθημερινά με όλους τους διαγωνιζόμενους αλλά και με συνεντεύξεις και πλάκες των coaches και του Θέμη Γεωργαντά. Αυτή τη στιγμή κατασκευάζεται το V-room όπου θα βρίσκεται στα Live ο V-reporter και θα έχει συνεντεύξεις, εκπλήξεις καθώς και ειδήσεις για το show και την ψηφοφορία. Ο Θέμης Γεωργαντάς έχει αποκτήσει σχέσεις με τους διαγωνιζόμενους και έχει έρθει πιο κοντά μαζί τους καθώς προσπαθούσε να τους παρηγορήσει όταν τα νέα δεν ήταν καλά.

Τα Live του The Voice ξεκινούν στις 28 Μαρτίου και θα προβάλλονται κάθε Παρασκευή στις 21:15 μέχρι την Παρασκευή 9 Μαΐου που θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !