Ποιοι πέρασαν και ποιοι κόπηκαν στο πρώτο Live;

Λευτέρης Προβιάς
0
Χθες πραγματοποιήθηκε το πρώτο Live του The voice, που έσπασε τα μηχανάκια τηλεθέασης και συνέτριψε όλους τους αντιπάλους του! Στο διαγωνιστικό κομμάτι του show, χθες διαγωνίστηκαν 16 άτομα, 4 από κάθε ομάδα, και οι μισοί από αυτούς είδαν την πόρτα της εξόδου.


Από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου συνεχίζουν στο 3ο Live ο Άλεξ Οικονόμου, με απόφαση του κοινού, ενώ ο ίδιος ο coach επέλεξε να σώσει το Λευτέρη Κιντάτο στέλνοντας σπίτι τους το Δημήτρη Τικτόπουλου και την Εβελίνα Νικόλιζα.

Πρώτη στην ψηφοφορία κοινού από την ομάδα της Μελίας Ασλανίδου ήταν η Αίμιλη Χαραλάμπους. Ανάμεσα στην Ιφιγένεια Άτκινσον, τη Μαίρη Δούτση και την Αγγλική Ζήκα το εισιτήριο για το 3ο Live η Μελίνα Ασλανίδου το έδωσε στην πρώτη.

Στην ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη ο αγαπημένος του κοινού ήταν ο Γιούρι Μελικώφ ενώ ο Άρης Καμπανός και η Βιολέτα Νταγκαλού αποχώρησαν από το show γιατί ο Stαvento αποφάσισε να σώσει το Παναγιώτη Βιτζιλαίο!

Τελευταία ομάδα ήταν αυτή της Δέσποινας Βανδή . Το κοινό ψήφισε την Κατερίνα Λιόλιου ενώ η coach ανάμεσα στην Ελλενη Γεραγίδη, το Βασίλη Αξιώτη και τον Δημήτρη Φουρναράκη επέλεξε τον τελευταίο να συνεχίσει την πορεία του show!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !