Τηλεκοντρόλ: Πολλά τα ΟΧΙ στο JUST-Το VOICE ισοπέδωσε τα Όνειρα..-Θυμήθηκαν την ΔΡΟΥΖΑ.-ΚωτσόπουλοςVSΜουτσινάς- Άπατο το δελτίο του MEGA-EUROVISION(σχόλια)

6
Ήρθε η Τετάρτη, ήρθε και το καθιερωμένο Τηλεκοντρόλ. Πάμε να δούμε τι μας προβλημάτισε αυτή την εβδομάδα και τι αποκαλύψεις θα κάνουμε...

Μπορεί την Κυριακή να βγαίνει στον αέρα το YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR καθώς όλα είναι έτοιμα, στην αντίπερα όχθη τα πράγματα δυσκολεύουν, καθώς ακόμα εκκρεμούν πολλά ανοιχτά μέτωπα.
Ούτε η Δημήτριου έχει κλείσει, ούτε ο  Σεφερλής , αλλά ούτε η Ράνια Θρασκιά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA.
 Μάλιστα η κυρία Θρακιά αν και δέχτηκε στενό μαρκάρισμα από το MEGA , το σκεφτόταν σοβαρά και μάλλον καταλήγει στο ότι δεν θα είναι στο show καθώς με το μεταπτυχιακό δεν θα έχει πολύ χρόνο…
Βεβαία ακόμα δεν έχει δώσει την τελική απάντηση στο κανάλι….

Πολύ κοντά στο να δώσουν πράσινο φως στην σειρά Κλεμμένα όνειρα είναι το MEGA. Μάλιστα διατυμπανίζουν ότι η σειρά σαρώνει με την προσθήκη νέων ατόμων που μπήκαν στην ιστορία. Δεν τους πέρασε καθόλου βέβαια από το νου ότι η σειρά ξεκίνησε να κάνει μεγάλα νούμερα μετά το τέλος του Σουλεϊμάν που σημαίνει ότι πολύ απλά δεν έχει ανταγωνισμό… Βέβαια με το VOICE τα έχει βρει πολύ σκούρα.. εξου  και η 2η θέση στο σύνολο του κοινού στην κοινή τους ώρα μετάδοσης, για νεανικό ούτε λόγος βέβαια…
Σύνολο κοινού στον κοινό ανταγωνισμό.
   ΤΗΕ VOICE - Κλεμμένα όνειρα
21.30 28,1 25,7
21.45 29,9         32
22.00 37,1 27,4
22.15 34,5 28,5

Δεν μας έφταναν όλες οι άλλες ,επέστρεψε και η Δρουζα στην τηλεόραση μας. Βαρέθηκα και  μόνο από τον πρόλογο που έκανε. Ανούσια εκπομπή σε ένα κανάλι που με τον Μαλέλη αλλάζει  και αναζητά τα νεανικά κοινά, που στην ουσία αυτός είναι ο στόχος σε όλα τα κανάλια αυτή την στιγμή (όσο κι αν μερικοί θυμήθηκαν τώρα που είναι στην 2η θέση για το αντίθετο).

Είναι από τις λίγες φορές που συμπονώ τον κ. Κωστόπουλο. Δεν είναι η καλύτερη χρονιά του αλλά είναι κρίμα να βγαίνει ο Μουτσινας σαν επιτυχημένος και υποψήφιος για το πρωινό του MEGA του χρόνου… Μια Ζέτα κι ένας Μουτσινας δεν θα φέρουν πρωτιά...Δεν είναι τυχαίο βέβαια ότι η Ζετα όσες φορές πήγε καλεσμένη σε πρωινή εκπομπή πάντα έκανε τα χαμηλότερα νούμερα.

Αν και η αλήθεια είναι πως δεν τον πολυσυμπαθώ τον Λιάγκα, μπορώ να πω πως ήταν πολύ καλος στην παρουσίαση του THE VOICE –επιτέλους και πάνω στην σκηνή-. Αν κι έφαγε γερό κράξιμο στο twitter , εσείς πείτε ότι θέλετε…

Το φταίξιμο στο lead in το ρίχνουν οι άνθρωποι του MEGA για την χαμένη πρωτιά του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Εννοείται ότι τόσα χρόνια έλεγαν το αντίθετο. Νομίζω πως ήρθε η ώρα για ριζικές αλλαγές σε αυτό το δελτίο από logo-ήχο μέχρι και χρώματα.

Βγήκαν και τα υποψήφια τραγούδια για την φετινή EUROVISION και νομίζω πως ήδη έχει ξεχωρίσει ένα τραγούδι και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά. Φυσικά μιλάω για το Rise Up - Freaky Fortune feat. Riskykidd . Απογοητεύτηκα με το τραγούδι του Μαρτάκη και κυρίως με τον στίχο  καθώς ο ήχος τους είναι αρκετά καλός. Sorry Κώστα αλλά το τραγούδι αν πάρει την πρωτιά στον ελληνικό τελικό θα είναι γιατί στο υποσχέθηκαν… Δεν είναι τυχαίο βέβαια ότι τα περισσότερα like τα έχει πάρει το RISE UP και τα περισσότερα dislike το τραγούδι Κανένας Δε Με Σταματά - Κώστας Μαρτάκης

Ακούστε τα 4 τραγούδια της Eurovision (ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ)


Αυτά για σήμερα φίλοι μου, ευχαριστώ πάρα πολύ για την ανταπόκριση σας. Ραντεβού την επόμενη Τετάρτη (εκτός μεγάλου απροόπτου, άνθρωποι είμαστε…).

Γιώργος Πασχαλίδης/email επικοινωνίας: tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Στα 40 χρόνια Eurovision βλέπω την Κρυσταλλία ως άλλη Πέγκυ Ζήνα να κράζει τον Μαρτάκη! Το τραγούδι δεν είναι κακό, δεν έχει κορύφωση, δεν είναι για γιουροβιζιον τελοσπάντων... Εαν επιλεγεί θα φανεί ότι είναι στημμένο γιατί ήδη οι διαφορές είναι χαωτικές όσον αφορά το κοινό! αν αποφασίζει η Panik θα πάει ο Μαρτάκης και θα γυρίσει αμέσως μετά τον ημιτελικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συγχαρητηρια γιωργο!το τηλεκοντρολ ειναι η αγαπημενη μου στηλη στο tvnea!εννοειται πως πρεπει να παει το rise up!εχει κανει τρομερη αισθηση!εκει που λες "οσο κι αν μερικοι θυμηθηκαν τωρα που είναι στην 2η θεση για το αντιθετο" τι εννοεις?σημειωσε πως τα κλεμμενα ονειρα ερχονται απο αυτη την παρασκευη με 2πλο επεισοδιο!μονο την προηγουμενη εβδομαδα επαιξε ενα επεισοδιο(αγνωστος ο λογος)!η σειρα μου αρεσει παρα πολυ και εχει μεγαλο ενδιαφερον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ta Oneira tin Paraskeui pou perase eite me mono eite me diplo epeisodio stin deuteri thesi tha itan, giati synithws i 2h ora xtypa oti h 1h ora, mias kai antagonizetai apenanti to idio proion... Enas paragontas pou isws na erikse ta Klemmena stin 2h thesi na itan kai to mpasket stin DT pou teleiose kata tis 22:00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kala krima pou kopsan tin antwnopoulou kai valan tin drouza !!! eknane 7% kala na pathoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά πότε θα βγάλουν τρέιλερ για την εκδρομή??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν παρθεί η τελική απόφαση για τον αν θα βγει φέτος η με τη νέα χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !