UPDATE-Τηλεκοντρόλ: Πότε θα βγουν οι σειρές ΕΚΔΡΟΜΗ-ΤΡΙΧΕΣ-IFFET;- HAPPY DAY με 88,7%-Θα βγουν νέες εκπομπές στον ΑΝΤ1;-Καλές δουλείες με 40ρια-Στον βρόντο οι αλλαγές του δελτίου του MEGA-Γιατι δεν θα παίξει σήμερα το Δια ταύτα;

0
Καλησπέρα σας φίλοι μου. Ήρθε η Τετάρτη, ήρθε και το καθιερωμένο Τηλεκοντρόλ. Πάμε να δούμε τι μας προβλημάτισε αυτή την εβδομάδα και τι αποκαλύψεις θα κάνουμε...

Συνεχίζουν κανονικά τα γυρίσματα για την νέα σειρά θρίλερ του ΑΝΤ1 με τίτλο «ΕΚΔΡΟΜΗ».

 Και μπορεί τα γυρίσματα να συνεχίζουν στον ΑΝΤ1 όμως ακόμα δεν ξέρουν αν θα είναι έτοιμοι για να την βγάλουν. Τι εννοώ με αυτό;
Όπως σας έχουμε πει ο ΑΝΤ1 επιχειρεί να βγάλει την σειρά και έξω κι έτσι όλα θα πρέπει να είναι προσεγμένα. Για να βγει λοιπόν η σειρά φέτος θα πρέπει και οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή να είναι και οι ανάλογες για μια σειρά ψυχολογικού θρίλερ.

Καμία νέα εκπομπή σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στο TVNEA θα βγάλει ο ΑΝΤ1 φέτος.
Όλες ετοιμάζονται για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.
Το μόνο πρόγραμμα που κι αυτό είναι με ερωτηματικό αυτή την στιγμή είναι οι Τρίχες, που αν όλα πάνε καλά θα κάνουν πρεμιέρα τον Απρίλιο….(αν και το βλέπουμε λίγο χλωμό).

Όσο για το νέο τούρκικο που διαφημίζει εδώ και αρκετό καιρό ο ΑΝΤ1 με τον τίτλο Iffet  σύντομα θα βγει στις οθόνες μας. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA θα βγει 31 Μαρτίου στις 21:15. Μάλιστα ο ΑΝΤ1 όπως έμαθα δίνει την τελευταία ευκαιρία σε αυτές τις παραγωγές καθώς σε περίπτωση που δεν πετύχει αυτή η συνταγή, τούρκικα  τέλος....


Μια πολύ καλή πρεμιέρα έκανε η εκπομπή HAPPY DAY με παρουσιάστρια την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ένα πολύ φωτεινό και ωραίο studio και με τον ALPHA να είναι πολύ κοντά στην εκπομπή για να την στήριξη …  Λίγο προσοχή στην σκαλέτα, λίγο να λυθούν οι άντρες τις παρέας κι όλα θα πάνε καλά. Έξυπνη επιλογή η Σταματίνα  στην συγκεκριμένη ζώνη και με το συγκεκριμένο ύφος. Ανοδική ήταν η πορεία της δεύτερης μέρας προβολής της εκπομπής «Happy Day στον Alpha».
Αναλυτικά η εκπομπή «Happy Day στον Alpha», χθες Τρίτη 18/3, σημείωσε:
•         στις γυναίκες 15-24 ποσοστό 88,7%, ενώ στις γυναίκες 15-34 ποσοστό 50,9%
•         στο δυναμικό κοινό 15-44 ποσοστό 28,6%
•         στο κοινό άνδρες – γυναίκες ηλικίας 15-24 ποσοστό 65,6%

Πρεμιέρα έκανε χθες η νέα εβδομαδιαία κομεντί σειρά του ΑΝΤ1 Καλές δουλείες και λέω κομεντί, γιατί ήταν πάρα πολλοί αυτοί που περίμεναν την σειρά σαν κωμωδία με στόχο την ατάκα... Τα νούμερα ήταν ενθαρρυντικά για μια πολλά υποσχόμενη συνέχεια…. Έξυπνο σενάριο με πλοκή, χωρίς προσβλητικούς χαρακτηρισμούς που συνηθίζουν μερικοί σεναριογράφοι να χρησιμοποιούν για να προκαλέσουν γέλιο και φυσικά χωρίς το σύστημα να το προωθεί όπως γίνεται με άλλες σειρές άλλων καναλιών... Η σειρά χτύπησε στις γυναίκες 15-24 ποσοστό 39,2% στους  άντρες 15-24 ποσοστό 36,3% ενώ στα παιδικά κοινά έκανε μέσο όρο 29%. Και στα υπόλοιπα κοινά πάντως δεν έπεσε κάτω του 24%....Στο εμπορικό κοινό 15-44 έκανε 30,6% ενώ στο γενικό σύνολο 27,9%.

Δεν θα παίξει σήμερα η πετυχημένη σειρά του ALPHA «Δια ταύτα». Όχι η σειρά δεν κόπηκε.. –γιατί να κοπεί άλλωστε με τα νούμερα που κάνει-, απλά για λόγους οικονομίας επεισόδιο η σειρά δεν θα προβληθεί αυτή την εβδομάδα.

Με αλλαγές στην εμφάνιση του δελτίο επιχειρεί να φέρει την πρωτιά στο MEGA το ενημερωτικό τμήμα του σταθμού, λες κι αυτό φταίει που το δελτίο αγκομαχά στην 2η με 3η θέση. Δεν τους πέρασε από το νου ότι οι τηλεθεατές δεν βλέπουν MEGA για άλλους λόγους, μέσα σε αυτούς είναι και το LEAD IN φυσικά, που τώρα θυμήθηκαν ότι φταίει για την χαμένη πρωτιά. Φυσικά τόσα χρόνια που είχε την πρωτιά νόμιζαν άλλα… Έχει ο καιρός γυρίσματα που λέει και η Βανδή!

Την Παρασκευή 14 Μαρτίου μια ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο HILTON: το 1ο Press Junket που έγινε ποτέ στην Ελλάδα! Αφορμή για την εκδήλωση ήταν το “THE VOICE”, το μεγαλύτερο talent show του κόσμου, που από τις 10 Ιανουαρίου ξεκίνησε να μεταδίδεται μέσω του ΑΝΤ1 και στη χώρα μας.
Μέσα από το Press Junket,περισσότεροι από 100 δημοσιογράφοι του έντυπου και του ηλεκτρονικού Τύπου, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για το talent show με όλους τους συντελεστές, λίγο πριν την έναρξη των live. Η εμπειρία ήταν μοναδική, καθώς συντελεστές και δημοσιογράφοι μοιράστηκαν τις σκέψεις τους, αντάλλαξαν απόψεις και αποτύπωσαν την προσωπική τους εμπειρία σε μια ευχάριστη και ενδιαφέρουσα συνάντηση. Το Press Junket του “THE VOICE” είχε 3 φάσεις: τη “face to face” συνέντευξη για τα τηλεοπτικά κανάλια, τη Συνέντευξη Τύπου για το σύνολο των δημοσιογράφων και τα “Round Tables” για τους εκπροσώπους των έντυπων και digital media.
Η “face to face” συνέντευξη, πραγματοποιήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Εκεί, επιλεγμένοι δημοσιογράφοι από τα τηλεοπτικά κανάλια είχαν την ευκαιρία να θέσουν τις ερωτήσεις του στους Coach και στον παρουσιαστή του “THE VOICE”.
Στη Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, μίλησαν: ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος, η Υβέτ Κοσμετάτου Brand, Marketing Communications & Insight Senior Manager της Vodafone, οι 4 Coaches: Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Μιχάλης/ Stavento, Μελίνα Ασλανίδου. Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας και ο V reporter Θέμης Γεωργαντάς.
Ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία του “THE VOICE”. Σχολίασε τα εξαιρετικά υψηλά ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει σε κάθε μετάδοσή του και υπογράμμισε πως η επιτυχία του σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στους ταλαντούχους συντελεστές του project. Ακόμα, υποσχέθηκε πως οι τηλεοπτικές εκπλήξεις που αφορούν στο show, καθώς και στο γενικότερο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 συνεχίζονται και είναι πολλές μέχρι το τέλος της σεζόν!
Η Brand Marketing Communications & Insight Senior Manager της Vodafone, Υβέτ Κοσμετάτου, δήλωσε: «Στη Vodafone πιστεύουμε ότι η μουσική πρέπει να ταξιδεύει κι ένας από τους βασικούς μας σκοπούς είναι κι εμείς να βοηθάμε στην προσπάθεια αυτή. Μέσα από αυτό το πρίσμα, και με βάση τις αρχές που και ο ΑΝΤ1 έχει, αλλά και η Vodafone, είναι να μπορούμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που θέλουν να καταφέρουν να ζήσουν αυτή την εμπειρία, να τους δώσουμε τη δυνατότητα να τη ζήσουν».
Στη συνέχεια τον λόγο πήραν οι συντελεστές, οι οποίο εξέφρασαν τη χαρά τους που συμμετέχουν σε αυτή την παραγωγή και μίλησαν για την προσωπική τους εμπειρία στο “THE VOICE”.
Το Press Junket ολοκληρώθηκε με τα “Round Tables”. Στη συγκεκριμένη διαδικασία οι δημοσιογράφοι των έντυπων και Digital Media συνομίλησαν ξεχωριστά με τον Γενικό Διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο, με τον κάθε ένα από τους 4 Coach, τον παρουσιαστή του “THE VOICE” και τον V-reporter.


Αυτά για σήμερα φίλοι μου, ευχαριστώ πάρα πολύ για την ανταπόκριση σας. Ραντεβού την επόμενη Τετάρτη (εκτός μεγάλου απροόπτου, άνθρωποι είμαστε…).

Γιώργος Πασχαλίδης/email επικοινωνίας: tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !