Το Glee κλείνει τα 100 και πέφτει κατακόρυφα!

Λευτέρης Προβιάς
0
Τα 100 επεισόδια έκλεισε το Glee κι αποφάσισε να τα γιορτάσει με δύο επεισόδια έκπληξη για τους θαυμαστές της σειράς. Για το 12ο και το 13ο επεισόδιο του 5ου κύκλου το Glee επιστράτευσε όλο το παλιό cast της σειράς, ακόμα και την
Gwyneth Paltrow.

Εδώ και μερικούς μήνες στην ιστοσελίδα του FOX, του καναλιού στο οποίο προβάλλεται, υπήρχε μια ψηφοφορία όπου οι θαυμαστές ψήφισαν τα αγαπημένα τους τραγούδια από τη σειρά τα οποία και ενσωματώθηκαν στα δύο επετειακά επεισόδια!

Από άποψη σεναρίου, τα παλιά μέλη του cast που έχουν αποφοιτήσει, επιστρέφουν στο σχολείο για αποχαιρετήσουν την χορωδία η οποία και επίσημα βάζει λουκέτο. Παρά τις προσπάθειες όλων, η απόφαση του σχολείου δεν αλλάζει και αποφασίζουν να περάσουν την τελευταία τους εβδομάδα στην αίθουσα που τους άλλαξε τη ζωή τραγουδώντας τα αγαπημένα τους τραγούδια και ανακλώντας καλές και κακές μνήμες.

Παρόλο που τα δύο επεισόδια ήταν εξαιρετικά από άποψη σεναρίου και ποιότητας και παρά το γεγονός πως επέστρεψαν όλοι οι παλιοί χαρακτήρες η τηλεθέαση ήταν πολύ απογοητευτική. Τα επεισόδια συγκέντρωσαν λίγο παραπάνω από 2,5 εκατομμύρια τηλεθεατές, κατατάσσοντάς τα στα χαμηλότερα από άποψη τηλεθέασης επεισόδια της ιστορίας του Glee. Η σειρά γενικά έχει πάρει τον κατήφορο από άποψη τηλεθέασης, η οποία ολοένα και πέφτει! Πολλοί θαυμαστές έχουν κουραστεί με την πλοκή της σειράς και την έχουν εγκαταλείψει! Μάλιστα, το FOX αποφάσισε να κόψει 2 επεισόδια από την 5η σεζόν, η οποία τελικά θα τελειώσει στο 20ο επεισόδιο. Η σειρά έχει ήδη ανανεωθεί από το κανάλι και για 6η σεζόν. Μήπως τη δούμε κουτσουρεμένη, ίσα ίσα για να δώσουν ένα αξιοπρεπές τέλος με 13 επεισόδια; Όλα τα καλά πρέπει να τελειώνουν όσο είναι ακόμα καλά. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !