Η Αθηνά Οικονομάκου για την θεατρική παράσταση "ΚΤΕΛ" του Νίκου Μουτσινά!

Λευτέρης Προβιάς
0
H Aθηνά Οικονομάκου φέτος εμφανίζεται στην ξεκαρδιστική θεατρική παράσταση του Νίκου Μουτσινά και της Τζένης Διαγούπη, "ΚΤΕΛ"! Σε μια αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο Tvnea μίλησε για αυτή την εμπειρία και για το μέλλον της παράστασης καθώς και για τη συνεργασία της με το Νίκο Μουτσινά.

-Για ακόμη μία χρονιά συνεργάζεσαι θεατρικά με τον Νίκο Μουτσινά, στη θεατρική παράσταση “ΚΤΕΛ”. Πες μας δυο λόγια για αυτή την παράσταση... 
-"Είναι μια μαύρη κωμωδία με πολύ γέλιο, με χαρακτήρες αναγνωρίσιμους από την καθημερινότητά μας, μια πολύ ωραία ιστορία. Ο κόσμος, δόξα τω Θεώ, έρχεται, και πολύ μάλιστα, γελάει, περνάει πάρα πολύ όμορφα και περνάμε και εμείς όμορφα μαζί του. Είμαστε χαρούμενοι, έχουμε δέσει πολύ. Είμαστε μια ομάδα που δουλεύουμε μαζί αρκετά χρόνια, πέρα από τη Βασιλική Ανδρίτσου που ήρθε φέτος η οποία είναι μια προσωπικότητα και μια ηθοποιός που προσαρμόζεται απευθείας, πόσο μάλλον με αυτή την ομάδα που της ταίριαξε κιόλας. Περνάμε υπέροχα κάθε βράδυ. Μια πολύ ωραία παρέα, με όμορφη ατμόσφαιρα, στο θέατρο Κιβωτός και συνεχίζουμε παραστάσεις κανονικά μέχρι την Κυριακή των Βαΐων και μετά το Πάσχα θα ανεβούμε για κάποιες παραστάσεις μόνο τα Σαββατοκύριακα, λόγω της καθημερινής εκπομπής του Νίκου, στο θέατρο Ράδιο Σίτυ."

-Η παράσταση θα συνεχιστεί και δεύτερη χρονιά, δεδομένης της μεγάλης επιτυχίας της ή μήπως ο Νίκος Μουτσινάς και η Τζένη Διαγούπη ετοιμάζουν κάτι νέο;
-"Απ'όσο ξέρω δεν θα πάει δεύτερη σεζόν, μέχρι τις παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη. Δεν έχω κάποια ενημέρωση για αργότερα. Το αν ετοιμάζουν κάτι καινούριο η Τζένη και ο Νίκος δεν το ξέρω αλλά είναι και δική τους απόφαση αν και πότε θα το ανακοινώσουν εφόσον συμβαίνει."


-Θεωρείς ότι έχεις γίνει η θεατρική μούσα του Νίκου, δεδομένου ότι στις τελευταίες παραστάσεις του είσαι πάντα παρούσα; 

-"Νομίζω ότι είμαι πολύ καλή φίλη με το Νίκο, έχουμε δέσει πολύ σαν ομάδα. Και επειδή και στο επαγγελματικό επίπεδο, πέρα από το φιλικό, ταιριάζουμε πολύ, μοιάζουμε, έχουμε πολλά κοινά στοιχεία όπως η τελειομανία, η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων κλπ, για αυτό συνεργαζόμαστε τόσα χρόνια. Είμαστε και οι δύο πολύ ευχαριστημένοι από αυτή τη συνεργασία. Δεν νομίζω πως είμαι μούσα του Νίκου (γέλια), δεν τη χρειάζεται, είναι ένα μεγάλο ταλέντο και δε χρειάζεται να έχει κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό του. Φέτος, βέβαια, γνωρίζοντας ότι εγώ θα είμαι στο "ΚΤΕΛ" έγραψε το ρόλο πάνω μου αλλά δεν έγινε το ίδιο και στα "Βαφτίσια", ούτε είχε φανταστεί ότι θα είμαι εγώ στη συγκεκριμένη παράσταση."

-Πως είναι ο Νίκος ως συνεργάτης; Είναι εύκολος άνθρωπος, αυστηρός; 

-"Είναι αυστηρός όσο είναι θεμιτό και αναγκαίο γιατί δεν γίνεται να είσαι επικεφαλής μιας ομάδας και να μην είσαι αυστηρός, αλλιώς όλα θα γίνουν ανεξέλεγκτα. Πρέπει να υπάρχει ένα όριο που μπαίνει από τον ηγέτη. Ο Νίκος είναι πολύ έξυπνος και ξέρει πως να χειριστεί με ωραίο τρόπο τους ανθρώπους που συνεργάζεται κι όλα κυλούν πολύ ήρεμα κατά τη διάρκεια της συνεργασίας."

Διαβάστε την υπόλοιπη συνέντευξη εδώ!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !