Γιώργος Σατσίδης: Προτιμά Έλληνες ή ξένους strars για συνεντεύξεις;

Λευτέρης Προβιάς
0
Ο Γιώργος Σατσίδης μίλησε αποκλειστικά στο Tvnea για τα νέα του τηλεοπτικά σχέδια αλλά και για τις συνεντεύξεις που έχει ήδη πάρει σε μία εφ'όλης της ύλης συνέντευξη!


-Σίγουρα άλλη αίσθηση και ικανοποίηση σου προκαλεί το να παίρνεις συνέντευξη από παγκόσμιους stars κι άλλο από κάποια εγχώρια προσωπικότητα. Πως νιώθεις όταν μετά την Rihanna π.χ. παίρνεις συνέντευξη από μια Ελληνίδα τραγουδίστρια που δεν είναι καν πρώτο όνομα; 
-Νιώθω υπέροχα όποτε και όταν κάνω μια διασκεδαστική συνέντευξη. Δεν κρίνω τους ανθρώπους από το που έχουν φτάσει, ούτε από το που θα καταφέρουν να φτάσουν. Είναι στενόμυαλο. Υπάρχουν τόσοι μα τόσοι άνθρωποι στον καλλιτεχνικό χώρο με χιούμορ και εμπειρία ζωής που είναι απίθανο να μιλάς μαζί τους. Απλά εδώ μερικές φορές η φήμη, κάνει τους ανθρώπους να μην μιλάνε απλά και κατανοητά αλλά λίγο πιο σοφιστικέ και δήθεν. Αυτό κρύβει επαρχιωτισμό και φοβία. Αυτό που σε εντυπωσιάζει στην συνέντευξή μου με τη Ριάνα και την αναφέρεις ακόμα είναι ότι μου μίλησε όπως ακριβώς είναι: ως μία δυναμική, ταλαντούχα και τρελούτσικη 26 χρονη! 

Διαβάστε την υπόλοιπη συνέντευξη εδώ!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !