Αποκλειστικό: Μάθε τα Ζευγάρια του MODERN FAMILY

2
Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο MEGA για την νέα τους σειρά MODERN FAMILY που αν όλα πάνε καλά θα βγει την φετινή τηλεοπτική χρονιά. Το TVNEA σας αποκαλύπτει τα ζευγάρια που θα παίξουν στην σειρά.Ο
Καφετζόπουλος,  Ρένεση, Κόκλας , Ζετα Δουκα , Μακαλίας και ο Γιώργος Τζαβαρας είναι αυτοί που έκλεισαν για την σειρά.

Πρόκειται για την ιστορία τριών «μοντέρνων οικογενειών». Αυτής του 60άρη Τζέι Πρίτσετ, που είναι παντρεμένος με την πολύ νεώτερή του Γκλόρια, έχουν ένα παιδί μαζί αλλά και ένα δικό της από προηγούμενη σχέση, της κόρης του Τζέι και της δικής της…c ool οικογένειας με δύο παιδιά, αλλά και του γιου του Τζέι, ο οποίος μαζί με τον σύντροφό του έχουν υιοθετήσει ένα παιδάκι από το Βιετνάμ! Ολα αυτά φυσικά θα προσαρμοστούν ανάλογα με τα ελληνικά δεδομένα.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. δηλαδή θα καταστρέψουν την τέλεια αμερικανική σειρά για να την φέρουν στα ελληνικά δεδομένα. ξεχάστε λοιπόν την υιοθεσία, ξεχάστε τα gay φιλιά μιας και υπάρχει το ΕΣΡ, ξεχάστε αναφορές σε μαριχουάνα, σε αποβολές από το σχολείο κτλ. για να μη δίνουμε και κακό παράδειγμα στο θρησκευόμενο κοινό του μεγάλου καναλιού και άλλα πολλά.

    όσο για τον κόκλα και την ζέτα δούκα έλεος πια. βρείτε και κανάν άλλον εκεί στο MEGA να παίξει στις σειρές σας νησάφι πια τα ίδια και τα ίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε με ενοχλεί τόσο η επιλογή Ζέτας Δούκα και Κώστα Κόκλα, είναι και οι δύο εξαιρετικοί, όσο η επιλογή να τους βάλουν και πάλι ζευγάρι!

    Όσο για το γεγονός ότι θα προσαρμόσουν τη σειρά στα ελληνικά δεδομένα ήταν αναμενόμενο! Εδώ κόβουν σκηνές από έτοιμες σειρές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !