Κάτω Παρτάλι: Πόσο κοστίζει το σούπερ επιτυχημένο σίριαλ του Mega!

7
Το «Κάτω Παρτάλι» του Mega είναι χωρίς αμφιβολία το hit της σεζόν στο σύνολο των προγραμμάτων της ελληνικής τηλεόρασης.

Όπως είπε και ο διευθυντής προγράμματος του Alpha, Τζώνη Καλημέρης για τα ποσοστά της σειράς, «αυτά είναι νούμερα δικτατορίας», καθώς τηλεθέαση άνω του 50%-60%, συνήθως σημειώνουν προγράμματα, όπως η Eurovision ή αντίστοιχες τηλεοπτικές υπερπαραγωγές.

Πόσο, όμως, κοστίζει η σειρά;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το «Κάτω Παρτάλι» είναι από τα πιο ακριβά σίριαλ του Mega για φέτος, δόθηκε σημασία στη λεπτομέρεια και στις απολύτως λογικές αξιώσεις του δημιουργού Λευτέρη Παπαπέτρου για την σωστή απόδοση του σεναρίου.

Το κόστος κάθε επεισοδίου, κατά την ίδια πληροφόρηση, ξεπερνά τις 60.000 ευρώ, τη στιγμή που το επεισόδιο ενός σίριαλ στην παρούσα φάση και οικονομική συγκυρία κυμαίνεται από 15.000 – 30.000 ευρώ.

Τα εξωτερικά γυρίσματα, οι guests παρουσίες γνωστών, παλιών και νέων ηθοποιών και τα όσα θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό στα επόμενα επεισόδια, δικαιώνουν τόσο την επιλογή του καναλιού να «επενδύσει» σοβαρά στο συγκεκριμένο σίριαλ, όσο και το καλό τελικό αποτέλεσμα.

joytv.gr

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δηλαδή το mega έχει τόσα λεφτά??μούφα μου φαίνεται το ρεπορτάζ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι κι αλλιώς πάνω από τα διπλάσια έσοδα παίρνει από ότι από τις άλλες σειρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παλιοτερα αναλογες σειρες κοστιζαν 120,000 ενω οι ακριβοτερες 150,000. ο μεσος ορος των σειρων ηταν 80,000 αρα τα 60,000 ειναι πολλα για τα δεδομενα του 2014 αλλα πολυ χαμηλοτερα απο παλια!
    το μεγκα προφανως ειπε να ρισκαρει και του βγηκε διοτι το βαζει και σε επαναληψη ακομα 1-2 φορες.

    μενει να δουμε μετα απο καιρο αν οι συντελεστες θα εχουν πληρωθει ή θα εχουν τα τρεχαματα του νησιου και του master chef!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η επιτυχια της σειρας ειναι τοσο μεγαλη που το mega το προβαλει σε επαναληψη!τη δευτερα 3/2 προβληθηκε το 1ο επεισοδιο(22:30) και στη συνεχεια ακολουθησαν επαναληψεις του εν λογω επεισοδιου την τεταρτη 5/2(23:40), το σαββατο 8/2(14:50) οπως και σημερα 15/2(14:50)!οσο για το 2ο επεισοδιο που επαιξε τη δευτερα 10/2(22:30), επαιξε σε επαναλήψη την τεταρτη(23:40) και θα προβληθει και αποψε στις 21:15!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H apofasi tou kanaliou na katargisi tin mesimeriani tainia tou Sabbatou kai na paizei sti thesi tou se E Partali kai Emma h Partali kai Pantelonia mexri stigmis apedose se noumera... Isws o logos pou to kanoun na einai na antimetopisoun ta 20aria tis E tou Voice... Ektimontas tin kali poreia tou Partaliou apofasise na diekdikisei kai to brady kati kalytero apo ton sarotiko ALPHA kai ton arketa enisxymeno se noumera ANT1 (apo tis tainies) kai na ksefygei apo ta monopsifia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !