Δεν με εντυπωσίασε το ¨Κάτω Παρτάλι¨!

14
Με μεγάλη ανυπομονησία παρακολούθησα χθες την πρεμιέρα της νέας σειράς του Mega ¨Κάτω
Παρτάλι¨.Είναι πολύ σημαντικό να βγαίνουν σε τέτοιες εποχές νέες σειρές,αφού οι κωμωδίες στην τηλεόραση φέτος δεν ξεπερνούν τις 4 σειρές.

Όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα παραβλέπουμε κάτι που δεν μας αρέσει ή θα το επικροτούμε επιτηδευμένα.Ξεκινώντας,κάτι το οποίο δεν μου άρεσε στη συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι η απουσία ρεαλισμού και η ύπαρξη υπερβολής.Ένα κλουβί στο κεφάλι στη Βίκυ Σταυροπούλου,μία μαρμαρωμένη γιαγιά,ένα σπίτι που υποτίθεται είναι σε χωριό,ωστόσο μας παραπέμπει σε ακριβή περιοχή της Αθήνας,ένας gay και μία ξιπασμένη οι οποίοι όμως είναι γραφικοί σαν χαρακτήρες και συνεχίζουν στερεότυπα άλλων εποχών.

Πως να παρακολουθήσεις με σοβαρότητα ένα σήριαλ με την πρωταγωνίστρια να έχει κάτι τέτοιο στο κεφάλι.Δεν μας εξηγείται σεναριακά αυτό και φυσικά το πιο περίεργο από όλα η φυσιολογική αντίδραση των υπόλοιπων.Τα ζώα που έκαναν έρωτα είχαν την πλάκα τους,αλλά δεν αιτιολογήθηκαν μέσα από την υπόθεση.

Υπήρχαν 2 με 3 ατάκες,οι οποίες έβγαζαν γέλιο,όμως ήταν ελάχιστες και στα γέλια δεν έσκαγες.Ενώ όλα ήταν στην υπερβολή,το γέλιο κινούταν σε μέτρια επίπεδα.Επίσης δεν μπορεί στο μισό επεισόδιο να μιλάνε βλάχικα και στο άλλο μισό να μιλούν κανονικά οι άνθρωποι του χωριού.Αυτό δείχνει έλλειψη επαγγελματισμού,για αυτό το λόγο απορώ με το ρεπορτάζ που ήθελε να αφιερώνεται μία ολόκληρη εβδομάδα σε κάθε επεισόδιο.Τέλος,προσωπικά δεν εντοπίζω χημεία και στο παίξιμο των συντελεστών.Οι ατάκες δεν βγαίνουν με αυθόρμητο τρόπο,αλλά όλη η διαδικασία μοιάζει σαν να περιμένει ο ένας να τελειώσει ο άλλος τη φράση του.

Τα νούμερα ήταν πάρα πολύ καλά.Ίσως επειδή ήταν πρεμιέρα,ίσως λόγω δίψας για ελληνική μυθοπλασία,ίσως φυσικά λόγω έλλειψης ανταγωνισμού.Ελπίζω πραγματικά να επιβεβαιωθούν αυτοί που υποστηρίζουν ότι οι σειρές του Πετρόπουλου πάντα ανεβάζουν στροφές στη συνέχεια.Μακάρι,για να έχουμε να βλέπουμε κάτι πολύ ωραίο τα βράδια της Δευτέρας.

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ntaxei,oute emena me entupwsiase,as doume k to 2o kai krinoume.alla kai o ant1 eixe,premiera,to wanted...giati de thewreitai antagwnismos??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απορώ τι περιμένατε... Για πρώτο επεισόδιο ήταν και πολύ καλό θα έλεγα. Το παρά 5, από τις καλύτερες σειρές της προηγούμενης δεκαετίας, είχε τόσο εκπληκτικό πρώτο επεισόδιο και δεν το θυμάμαι; Όσο για τα σημεία που αναφέρεις σχετικά με μη ρεαλισμό είναι άστοχα, καθώς πρόκειται για μία κωμωδία. Η κωμωδία, χωρίς υπερβολές δεν πρόκειται να βγάλει γέλιο. Γι' αυτό είναι απαραίτητη και η χρήση "χαζών" στερεοτύπων. Έχεις δει ποτέ τις μεγάλες χολιγουντιανές κωμωδίες; Αν ναι, το Hangover πχ είναι γεμάτο ρεαλισμό και σενάριο εντός λογικής; Όσο για την προφορά, όλοι έχουμε βρεθεί σε χωριά, ποτέ το 100% των ατόμων δεν μιλά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Όσο για το κλουβί, περίμενε λίγο, απ'ότι λένε είναι το κλειδί όλης της υπόθεσης. Άποψή μου και άποψή σου βέβαια, καλό είναι να ακούγονται όλες οι γνώμες. Αλλά είναι άδικο να "πυροβολούμε" από την αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Den nomizw o ANT1 na eixe valei kai psila to pixi xthes me to Wanted...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MIA XAZOMARA HTAN. ALLWSTE EINAI GNWSTO OTI H SEIRA EGINE GIATI DN MPORESE NA DWTHEI EGKRISH STHN ALLH SEIRA POU EIXE PROTEINEI O SENARIOGRAFOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mia wlakia itane me poli diagimisi kai emena i mana mou apo xorio ine klouwi sto kegali them exei kanune san na ise kathasterimenos an zis se xorio!malon kai ego kala then lme pou ime apo xorio!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η μοναδική κωμικη σειρά που αξίζει φετος ειναι η ''μουρμουρα'' του alpha. Κατ εμε ειναι το σιριαλ της χρονιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. απο που συμπαιρενεις οτι περνανε μηνυμα οτι οποιος ειναι απο χωριο ειναι καθυστερημενος;;;το κλουβι εχει να κανει με τη ιστορια και το μυστικο της σταυροπουλου δεν εχει να κανει οτι οι ανθρωπο στο χωριο φορανε κλουβια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 8.18 το παρα 5 ειχε οντως ενα πολυ καλο πρωτο επεισοδιο με πολυ γελιο και το hangover ειναι κατι τελειως διαφορετικο που ουτε καν συγκριση δεν χωραει...τα σχολια σου τελειως ακυρα και για να σε προλαβω εμενα μου αρεσε το κατω παρταλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όχι όταν οι υπερβολές είναι σε μεγάλο βαθμό καταντά εκνευριστικό και όταν μάλιστα δεν υπάρχει και η υποδομή.Ποιος σου είπε ότι τα Αμερικάνικα σήριαλ είναι καλά?Επίσης τα Παντελόνια και η Μουρμούρα που για μένα βγάζουν πολύ γέλιο δεν έχουν σε πολύ μεγάλη έκταση την υπερβολή.Και έστω αν υπάρχει φαίνεται φυσιολογική επειδή το όλο κλίμα είναι σωστά φτιαγμένο,έτσι ώστε να έχει χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν μπορώ να καταλάβω το σημείο στο οποίο αναφέρεστε για σοβαρότητα ... Ειναι μια κωμωδία δεν ειναι μια σειρά εποχής ούτε μια σαπουνερα για να μας εξηγεί ο σεναριογράφος για το κλουβί, τα ζώα που έκαναν έρωτα αλλα και πως φτιάχτηκε το γλυκό μπαμιας... Συμφωνώ ότι το πρώτο επεισόδιο ήταν λιγο υποτονικο και δεν υπήρξε τόση καλη χημεία, αλλα δεν παύει να ειναι το πρώτο επεισόδιο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλύτερα να βλέπω δυο μύγες να συνουσιαζονται,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μια βλακεία και μισή είναι, που υποτιμά τη νοημοσύνη των τηλεθεατών. Κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συμφωνω κι επαύξανω. Δεν έχει τίποτα το εντυπωσιακό αυτη η σειρά, είναι άκρως υπερβολικα και ψεύτικα κάποια σημεία. Απορώ γιατί κάνει τόσα μεγάλα νούμερα (είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσει και στον δεύτερο κύκλο έτσι). Δυστυχώς για να βλέπω τέτοια νούμερα που κάνει η σειρά, διαπιστώνω το επίπεδο του ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !