Μόνο η Ζέτα στο σόου του Mega?

8
Και ενώ την περασμένη εβδομάδα υπήρχε έντονα η φήμη ότι τον δεύτερο κύκλο του ''Just the two of us'' στο Mega θα τον παρουσίαζαν...ντουέτο ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Ζέτα Μακρυπούλια, πιο πρόσφατη ενημέρωση θέλει την γνωστή ηθοποιό να αναλαμβάνει μόνη την παρουσίαση του πολυαναμενόμενου σόου.

Επαφές έχουν γίνει πολλές, η Μακρυπούλια έχει εκδηλώσει με θέρμη την πρόθεσή της να συνεργαστεί με το Μεγάλο κανάλι, ωστόσο την ίδια στιγμή, ο Γιώργος Καπουτζίδης παρότι αρχικά έπαιζε σαν όνομα για το σόου, τελικά η ενδεχόμενη παρουσία του σε αυτό απομακρύνεται.

Οπως μαθαίνουμε, προτιμά να αφοσιωθεί στην συγγραφή του νέου του σεναρίου για το Mega και της νέας του θεατρικής δουλειάς και να αφήσει προς το παρόν το συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει και ο ''σχηματισμός'' των ζευγαριών'', έτσι ώστε μέσα στον Φεβρουάριο να γίνουν οι πρώτες πρόβες και να γίνει κανονικά η πρεμιέρα το Μάρτιο. 

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Mia poly oraia apantisi tou ANT1 gia na kopsei ton aera sto MEGA einai meta to telos tou DWTS na bazei tis Kyriakes to Voice... Ekei na doyme glentia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν συμφερει τον αντ1 να βγαλει το voice απο τη παρασκευη ειναι το μονο προγραμμα που κανει υψηλα νουμερα στη prime time (εκτος απο τους αρβυλα που ειναι στις 23:15 ομως) αλλα θα δειξει αν θα συνεχιζει τετοια ποσοστα αν και δεν γινεται καθε παρασκευη να κανει 50+ κανενα 40 θα κανει που δεν ειναι λιγο βεβαια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατά τ'άλλα έφυγε από τον Αντ1 για να κάνει θέατρο,ε! ρε δούλεμα που πέφτει.Ας πάει Mega θα καλοπληρωθει όπως και τόσοι άλλοι χαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα τωρα εχει θεατρο τις κυριακες δε δουλεψε κανενα το μαρτιο που θα βγει το just δε θα εχει...

      Διαγραφή
  4. επισης ποιος δεν θα ειχε τη προθεση να δουλεψει στο mega;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Κυριακές είναι κλεισμένες, και καλώς μάλιστα, απο τo face.

    Πριχτες είπα Οτι αποκλείεται να είναι δίδυμο παρουσιαστών...και θεωρώ πολύ πιθανό νημ είναι ουτε η Ζέτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. oxi giati na xalasei to programma tou,to face sta mesa martiou tha vgei..hdh exoun 3ekinhsei proetoimasies..alla pragmatikaisxuei olo ayto me th zeta? gia poio logo na to kanei? gia ta lefta,siga ligotera tha pairnei apo osa epairne ston ant1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η ζετα δε εκανε το dancing λογω θεατρου οχι οτι δε ηθελε ή οτιδηποτε αλλο επισης εγιναν και προσπαθειες για να αλλαξει μερα το dancing για να ειναι η ζετα αλλα δεν..αλλα αφου της εγινε η προταση και αφου θα ειναι ελευθερη τοτε γιατι να μη το κανει;;;ποιος λεει οχι σε δουλειες σημερα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !