Ποιοι δύο celebrities θα χορέψουν στο DTWS της Κυριακής;

Λευτέρης Προβιάς
0
O Λάκης Γαβαλάς αποχώρησε από το Live της Κυριακής, όμως παραμένουν άλλοι 4 που διεκδικούν το κύπελο του Dancing With The Stars. Ραντεβού στον ΑΝΤ1 την ερχομένη Κυριακή στις 21:15 για τον προημιτελικό, την 11η αποχώρηση… και ακόμα περισσότερες εκπλήξεις, με τον
τραγουδιστή των Onirama, Θοδωρή Μαραντίνη, αλλά και την παρουσιάστρια, Βίκυ Χατζηβασιλείου, να χορεύουν για πρώτη φορά στο DWTS. Ακόμα, ο Ηλίας Βρεττός επιστρέφει στη σκηνή του show και με την περσινή του ντάμα, παρουσιάζει μια χορογραφία κάτω από τους ήχους του νέου του τραγουδιού.

 Όσο για την τελική 4άδα, οι μέρες για τον προημιτελικό μετρούν ήδη αντίστροφα! Δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους, όλοι καλούνται να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να καταπλήξουν κοινό και κριτές με τις χορογραφίες και τις επιδόσεις τους. Και σε αυτό το live οι διαγωνιζόμενοι θα παρουσιάσουν δύο χορογραφίες, η μία από αυτές θα είναι το «DANCE TRIO». Εδώ το κάθε ζευγάρι θα έχει ένα έξτρα άτομο να συμπεριλάβει στη χορογραφία του και συγκεκριμένα έναν παλιότερο διαγωνιζόμενο του show. Έτσι θα δούμε : Τον Ηλία Βρεττό (DWTS 3) να χορεύει μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Yuri. Την Ευαγγελία Αραβανή (DWTS 4) μαζί με την Κατερίνα Στικούδη και τον Ηλία. Τον Άλεξ Κάβδα (DWTS 4) με την Κλέλια Πανταζή και τον Παύλο και τη Λάουρα Νάργες (DWTS 3) με τον Ησαΐα Ματιάμπα και τη Μαρία.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !