Δεν πίστεψε το Mega ότι το "Σπίτι της Έμμας" θα νικήσει το "The Voice"!

9
Προφανώς εκεί στο Mega δεν πιστέυουν το "Σπίτι της Έμμας" καθόλου και έτσι αποφασίστηκε να
αλλάξει μέρα και να μην παίξει απέναντι από το "The Voice".

Τώρα θα μου πείτε την Πέμπτη που θα πάει θα είναι καλύτερα?Με ένα Πακέτο στον Alpha που βρίσκεται στα καλύτερα και έναν Αντ1 που όταν βάζει ποδοσφαιρικόύς αγώνες σκίζει σε νούμερα.Δεν είναι όμως αυτό το θέμα μας,αφού το κανάλι των Μεσογείων θα προβάλλει διπλά επεισόδια των Κλεμμένων Ονείρων τις Παρασκευές.Έτσι λοιπόν η παραγωγή θα επιταχύνει τα γυρίσματα,αφού δεν θα βγάζουν πλέον 5 επεισόδια την εβδομάδα,αλλά 6.Να σας θυμίσουμε πως κάτι παρόμοιο είχε γίνει πριν περίπου 2 χρόνια.Τότε το Mega φοβούμενος ότι το "Αμάρτημα της μητρός μου" θα τσιμπήσει νούμερα έβαζε κάθε Τετάρτη διπλά επεισόδια των "Βασιλιάδων".

Έχει όμως το "The Voice" να αντέξει αυτή τη δυναμική του απέναντι προγράμματος?

Αν σαν τηλεθεατές μαζευτούν οι fans των talent shows,οι μουσικόφιλοι γενικότερα(αφού το παιχνίδι αφορά μόνο τη φωνή και όχι το πακέτο γενικότερα),οι θαυμαστές αλλά και εχθροί των 4 κριτών και του παρουσιαστή Γιώργου Λιάγκα(είναι πολλοί).Τέλος οι γνώστες του τηλεοπτικού ρεπορτάζ θα στηθούν ώρες πριν για το δούν,αλλά και φυσικά αυτοί που δεν έχουν να παρακολουθήσουν κάτι άλλο.

Η μάχη θα είναι σκληρή.Αναφέρομαστε στην πιο πετυχημένη ελληνική σειρά των τελευταίων χρόνων και για το μεγαλύτερο show του κόσμου που έχει στελεχωθεί άριστα.Κάντε τις δικές σας προβλέψεις...

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. κακως που αλλαζει μερα η εμμα και η πολυκατοικια ηταν απενταντι απο το x factor στον πρωτο κυκλο της σειρας και εσκιζε η πολυκατοικια να μου πεις δεν ειναι το ιδιο το ενα show με το αλλο..και τα κλεμμενα και το the voice θα πανε πολυ καλα δεν νομιζω να υπαρχει μεγαλη διαφορα και δεν νομιζω επισης οι τηλεθεατες των κλεμμενων να αλλαξουν καναλι τις παρασκευες αλλα με αυτο δεν εννοω οτι το the voice δεν θα παει καλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To Voice nomizw ksekina noritera apo tin teleutaia Paraskeui tou Genari pou tha efarmosei to MEGA ta dipla epeisodia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η προγνωση μου: λογικα το δε βοισ δεν προκειται να συγκινησει το 45+ ιδιαιτερα,εχω την αισθηση ότι τα ατομα μεγαλυτερης ηλικιας προτιμουν πιο ηρεμα προγράμματα κι μαλλον σειρες,(εχει ένα 29 ο σουλειμαν) οποτε θα αφομοιωθεί από τα κλεμμενα (που εχουν 38-43 )τα κλεμμενα εχουν τα ιδια νεανικα με τη μουρμουρα οποτε γιατι όχι κι το βοισ να εχει 35αρια στο νεανικο ...εν ολιγοις θεωρω ότι το βοισ θα σκισει στα νεανικα...αλλα στο συνολο θα κυμανθεί στο 25% με τα κλεμμενα ατο40-42%(τουτέστιν,εποχές εξ φακτορ ,25% το εξ, 42% οι ευτυχισμένοι μαζι)κοινως προβλεπω ότι τα κλεμμενα δεν προκειται να υποχωρησουν αντιθέτως ν αυξησουν ενεκα της απουσιας του σουλειμαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. The voice δαγκωτό,θα σκίσει..αν όπως λέγεται έχουν κάνει μια παραγωγή στα πρότυπα τα ξένα και όχι την γυφτιά του xfactor τότε θα πάει άριστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγά μην κάνει 25 το the voice,πιστεύω 32-33 σύνολο και 36-38 νεανικά και ξανά λέω αν το κάνουν με τα πρότυπα εξωτερικού,που πιστεύω ότι θα είναι κάηκαν με το χφακτορ και έβαλαν μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας το δουμε πρωτα παιδια. Αλλες εποχες αλλα προσωπα κι αλλο προγραμμα καμια σχεση με X FACTOR..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ηρεμα αλεκο,δεν σε προσεβαλα!απλως διατεινομαι οτι δεν θα προσελκυσει το κοινο του σουλειμαν(δεν είναι μικρο στο 45+ ) :ρθα πεσει ζαπιγκ για εμενα:ρη πλειονοτητα των ιδεων είναι καλη, το θεμα είναι να διεκπεραιώνονται ορθα, αλλα είναι στο στοιχειο του αντ1, καλο θα είναι κι το εξ δεν ηταν ασχημο;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το χφακτορ για μένα ήταν τραγικό,από επιτροπή,στούντιο και άλλα,το voice έχει τέλεια επιτροπή από τ έχω δει το στούντιο είναι υπερπαραγωγή.σίγουρα θα κάνει νούμερα,προσωπική μου άποψη τα κλεμμένα όνειρα δεν είναι και το σίριαλ που λες ουαου,άλλα νταξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επίσης για να κοιτάμε και την Πέμπτη θεωρώ ότι με το Πακέτο η Εμμα θα αντιμετωπίσει τεράστιο πρόβλημα,κυρίως στα γενικά κοινά.Μη ξεχνάμε όντως και το Ποδόσφαιρο που όταν παίζει θα μαζεύει κοινό.Κακή κίνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !