Το τέλος της Fatmagul δώρο για Star-Alpha!

Καρακασίδης Γιάννης
1
Πρώτη εβδομάδα χωρίς την παρουσία της FATMAGUL στο Μεγάλο Κανάλι και η αντικατάστασή της από την επανάληψη του χιλιοπαιγμένου "50-50" φαίνεται πως λειτούργησε ευνοϊκά για τους αντιπάλους του!

Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τηλεθέασης της Agb, η επανάληψη του "50-50" σημείωσε χθες 14,1% [22,5%], μειώνοντας το μέσο όρο περίπου 10 ολόκληρες μονάδες, σε σύγκριση με τα ποσοστά που συγκέντρωνε μέχρι πρότινος η τουρκική σειρά. 

Την πρωτιά στη ζώνη 19:00-20:00 κέρδισε άνετα το ΜΠΡΟΥΣΚΟ, με 26,7% [27,6%], ενώ ακολούθησε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ALPHA με 17,6% [12,9%]. Εντυπωσιακή άνοδο σημείωσε η άλλη τουρκική σειρά του απογεύματος, η ΠΡΟΔΟΣΙΑ, χαρίζοντας στο Star 16,4% [11,1%]. Τέλος, ανεπηρέαστο παρέμεινε το ποσοστό του Νίκου Ευαγγελάτου, ο οποίος συγκέντρωσε 9,8% [6,8%]. 

 *ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 2ΜΜ ! - Η ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΤΟ TVNEA!

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΗ ΥΠΟΘΕΣΗ,ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ,ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΜΡΗΝΕΙΕΣ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΡΕΣΙΤΑΛ!!ΕΧΕΙ ΩΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.ΚΑΙ ΠΑΡ'ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΣΑΝ ΘΕΜΑ ΕΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ!!!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Ο ΕΓΩΙΣΤΗΣ,ΑΛΛΑΖΟΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΑΛΙ.ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑΣΙΜΟ.Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ.ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΕΙΡΑ!!ΚΑΙ ΠΑΡ'ΟΤΙ Η ΩΡΑ ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ 19:45 ΜΕΧΡΙ 20:45 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΧΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ STAR ΔΕΝ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ STAR ΔΕΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΑΡΩΝΕΙ!!!ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΤΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΣΕΙΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !