Αποχωρεί η Βοσνία από την Eurovision! Ανοιχτό παράθυρο για επιστροφή της Σερβίας!

Unknown
0
Σχεδόν ένα μήνα μετά την πανηγυρική είδηση της επιστροφής της Βοσνίας στο διαγωνισμό της Eurovision,το κρατικό κανάλι της χώρας,BHRT, ανακοίνωσε πως τελικά η Βοσνία & Ερζεγοβίνη θα γυρίσει την πλάτη της στη Eurovision για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Πριν ένα μήνα το κρατικό κανάλι είχε υποβάλει την αίτηση συμμετοχής στην EBU και ανακοίνωσε πως έψαχνε για χορηγούς που θα αναλάμβαναν το κόστος της συμμετοχής, τελικά η εύρεση χορηγού δεν απέδωσε και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το κανάλι, θα αναγκάσουν τη χώρα να μην λάβει μέρος ούτε αυτή τη χρονιά.

Με την αποχώρηση της Βοσνίας, οι χώρες που έχουν υποβάλει τη φόρμα συμμετοχής στην EBU είναι 37, χωρίς να είναι βέβαιο πως και οι 37 χώρες θα λάβουν τελικά μέρος.

Όλες οι χώρες είχαν το δικαίωμα να αποσύρουν την συμμετοχή τους από το διαγωνισμό, χωρίς να πληρώσουν κάποιο πρόστιμο έως της 15 Δεκεμβρίου.

Την ίδια στιγμή, μετά την πιθανότητα μη-αποχώρησης της Βουλγαρίας, δημοσιεύματα στη Σερβία αφήνουν ανοιχτό παράθυρο η Βαλκανική χώρα να μην αποχωρήσει από το διαγωνισμό, καθώς ένα ιδιωτικό κανάλι επιθυμεί να αναλάβει το κόστος που απαιτεί η συμμετοχή στο διαγωνισμό.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η φετινή χρόνια είναι ιδιαίτερα επεισοδιακή για τη Eurovision  με χώρες να αποχωρούν άλλες να επιστρέφουν και άλλες που ακόμα δεν έχουν λάβει τελική απόφαση.

Σε κάθε περίπτωση η τελική λίστα με τις συμμετέχουσες χώρες θα ανακοινωθεί από την EBU στις αρχές του 2014!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !