Ένα... Παρτάλι δε φέρνει την άνοιξη!

Καρακασίδης Γιάννης
6
Σε πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες της νέας, άκρως φιλόδοξης κωμωδίας του Θοδωρή Πετρόπουλου και στο Μεγάλο Κανάλι τους κάνουν... χρυσό, για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Το "Κάτω Παρτάλι" θα βγει στις οθόνες μας - καλώς εχόντων των πραγμάτων - τον ερχόμενο Φεβρουάριο και όλη η "παρέα" εκεί στη Μεσογείων φιλοδοξεί αυτή η νέα παραγωγή να ακολουθήσει τα χνάρια παλαιότερων επιτυχημένων σειρών, που άφησαν εποχή. 

Ωστόσο, ένα... Παρτάλι δε φέρνει την άνοιξη και η γκρίνια στα ενδότερα του καναλιού δίνει και παίρνει. Χαμηλά τα νούμερα για την πρωινή ζώνη, απογοητευτικές επιδόσεις στο lead-in, μία χαμένη πρωτιά στα κεντρικά δελτία ειδήσεων, χαμηλές πτήσεις για τις εκπομπές του Σαββατοκύριακου και μία prime time, που δεν έχει από... πού να πιαστεί! Σε μία τηλεοπτική χρονιά, που το Mega βλέπει την πρωτοκαθεδρία και τα "mega-λεία" τόσων χρόνων να κινδυνεύουν από τον συνεχώς ανοδικό Ant1, η ελπίδα να αλλάξουν τα πράγματα εν μία νυκτί από μία νέα κωμωδία - όσο επιτυχημένη κι αν αποδειχθεί! - φαντάζει τουλάχιστον απεγνωσμένη. Άλλωστε, όπως μας έχει αποδείξει και το πρόσφατο παρόν, όσα μεγάλα ονόματα και δυνατούς συντελεστές κι αν έχει μια παραγωγή, το κοινό είναι αυτό που θα πει την τελευταία λέξη (βλ. "Έμμα")... 

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Tha simfoniso apolita. to spiti tis emmas vgazei mia kaki eikona,kati apolita vareto. Prepei na doun pos ekane o alpha ti mourmoura pou einai trela low budget alla exei eksipni ataka katapliktikous ithopious kai xtipaei 40%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτον, η Έμμα χτυπάει τριαντάρια, νούμερα που δεν τα λες και χαμηλά και δεύτερον, τι μας ενδιαφέρουν εμάς τους τηλεθεατές τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κάθε κανάλι στις ζώνες του; Μακάρι η σειρά να είναι καλή όπως λένε και να μας ψυχαγωγήσει, κάτι που σίγουρα δεν αναλαμβάνει να κάνει η agb.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μια φορα 38%(λογω γκεστ της γερασιμιδου) εκανε ...ακου σαραντα η μουρμουρα...;25 κι 33 στο νεανικο ,είναι καλο να ακριβολογούμε!θα ηθελα να συμφωνησω αλλα με αποτρεπουν πολλα σημεια...ιδιως το τελευταιο...αφηνεις να εννοηθεί ότι εμμα δεν αποδιδει...τι να πω 30% δεν αρκει...θελεις 50%;
    αμ αυτό εδώ...:
    μία prime time, που δεν έχει από... πού να πιαστεί;,...ε;;;;;;;;;;; κι τα κλεμμενα ονειρα τι κανουν;
    δευτερα τριτη παντελόνια με 26αρια διολου ασχημα,τεταρτη παρταλι πεμπτη εμμα παρασκευη διπλο κλεμμενα ονειρα αρα εντελως αστοχη επισημανση...σε όλα τ αλλα συμφωνω παντως(εχει σε ολες πρόβλημα ) εκτος της πραιμ που απορω που την αναφέρεις κι της μεσημεριανης ζωνης που εφέτος εχει αναστηθεί παραδόξως!το δελτιο για το μεγκα είναι μεγαλη ηττα, είμαι βέβαιος ότι απ όλα αυτό τους θιγει περισσοτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αλήθεια είναι ότι το Mega δεν αντιμετωπίζει προβλήματα στην Prime time.Έχει θέματα στο 7 με 1(που πλέον λόγω της ανεργίας υπάρχει μπόλικος κόσμος το πρωί στην tv,στο lead in,στο δελτίο,στο 11 με 1(το βράδυ).Η prime time του έχει θέματα το Σαββατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ με τον "αντικειμενικό". Επιτέλους, η prime time του mega που είναι και η ώρα υψηλής τηλεθέασης είναι πολλά υποσχόμενη και σίγουρα όλοι θέλουμε καλή ψυχαγωγία από την τηλεόραση όποιο κανάλι κι αν είναι.
    Η "Μουρμούρα" είναι υπερτιμημένη και σίγουρα δε θα θέλαμε να μετατραπεί η ελληνική μυθοπλασία σε μία φτηνή σειρά όπως η Μουρμούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σαφώς και δεν αναφέρομαι στα "Κλεμμένα Όνειρα", όταν λέω ότι δεν έχει από πού να πιαστεί στην prime time. Τα "Παντελόνια" και οι "Βασιλιάδες" με τα 26άρια και η Έμμα με τα 30άρια δε νομίζω ότι θυμίζουν σε τίποτα τις εποχές μεγαλείων του Mega, που μέσα σε μία σεζόν είχε 3 σειρές που χτυπούσαν 40άρια. Με άλλα λόγια, τα 26άρια και τα 30άρια δεν είναι νούμερα που μπορούν άνετα να σου εγγυηθούν την πρωτιά στο σύνολο της ημέρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !