ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ: Από τις καλύτερες συνεντεύξεις φέτος

1
Είναι από τις λίγες φορές φέτος, που είδα συνέντευξη σε πρωινή εκπομπή.Πιο συγκεκριμένα την συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης  στον  Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον  Γιώργο και την Φαιή. Είναι από τις λίγες φορές που θα πω επίσης οτι με αυτά που είπε μου έκαναν να αλλάξω γνώμη για τον Γιωργο  Καπουτζίδη αλλά και για τον Λιάγκα. Ο Καπουτζίδης είπε αλήθειες, που είμαι σίγουρος ότι πόνεσαν. Σχολίασε με πολύ απλά λόγια αυτά
που όλοι μας θέλαμε να πούμε, χωρίς να φοβάται.. Είναι από τις λίγες φορές που έμεινα καθηλωμένος για να ακούσω αυτά που έλεγε. Δεν ξέρω το γιατι, ίσως ο τρόπος που τα έλεγε, ξεδίπλωσε μια πλευρά του χαρακτήρα του, που δεν είχαμε ξανά δει πότε.
 Γιώργος Καπουτζίδης :"Αν τα έλεγε αυτά η Δέσποινα, θα έπαυε να είναι φίλη μου".
"Δεν μίλησε ο Πλάτωνας. Ένας λαϊκός τραγουδιστής, χωρίς ιδιαίτερη μόρφωση μίλησε. Είναι τραγικό και κατάντια που έχει γίνει θέμα 15 ημέρες".
"Την άποψή του δεν την έλαβα σοβαρά υπόψη μου. Δεν με απασχολεί αυτό που δήλωσε. Δεν τον πήρα πολύ στα σοβαρά. Τι μας είπε ; Ότι οι πολιτικοί είναι κλέφτες; Χαίρω πολύ ; Ξέρει ποιός χτίζει τι. Οι εξωγήινοι την Ακρόπολη και η Χούντα τους δρόμους...".
"Και μας είπε να στηρίξουμε την Χρυσή Αυγή. Εγώ να σου πω την αλήθεια, δύο μήνες μετά τη δολοφονία ενός ανθρώπου, δεν θα έβγαινα με την τσίχλα στο στόμα να πω στην Ελλάδα και πιθανότατα στους γονείς αυτού του ανθρώπου που ακόμα θρηνούν, ποιούς να στηρίξουμε. Αυτό θεωρώ έλλειψη μόρφωσης. Αυτή την έλλειψη μόρφωσης ο κύριος Σφακιανάκης την είχε πάντοτε και θα την έχει πάντοτε.


Είναι από τις συνέντευξης που πραγματικά χάρηκα και τον Γιώργο Λιάγκα. Ξέφυγε απο τις χιλιοειπωμένες χαζές ερωτήσεις και πάτησε πάνω στο ιδιο τον  Καπουτζίδη. Συγκινήθηκε και συγκινηθήκαμε όλοι με τα λόγια του σεναριογράφου-ηθοποιού. Ο Λιαγκας σήμερα μου απέδειξε οτι, ναι , είναι παρουσιαστής πρώτης γραμμής, που μπορει να σε κάνει να μιλήσεις, να πεις αλήθειες ,όχι μόνο σε Gossip θέματα, άλλα σε οποιοδήποτε θέμα. Εύχομαι να μην μου χαλάσει την σημερινή εικόνα με καμία χοντράδα την Δευτέρα...

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Γιώργο το Μακεδονία rv δεν άλλαξε μόνο το χρώμα του στην τελεία(από πορτοκαλί σε άσπρο) αλλά και τα γραφικά του στα σήματα καταλληλότητας και γενικά τα idents του!Γιατί?Μήπως ετοιμάζει κάτι νέο?Τι λέει το ρεπορτάζ σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !