Ο Καμίνης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του

Unknown
0
Την υποψηφιότητα του για τη δημαρχία της Αθήνας στις εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε χθες ο Γιώργος Καμίνης.
Βρίσκομαι εδώ ζητώντας και πάλι την εμπιστοσύνη των πολιτών με την ηθική δέσμευση που αυτό συνεπάγεται» είπε ο κ. Καμίνης σε δηλώσεις που έκανε στο Δημαρχείο της Αθήνας. 

«Αυτές τις μέρες συμπληρώνονται τρία χρόνια από το Νοέμβριο του 2010 που οι πολίτες μας επέλεξαν για τον Δήμο. Τα τρία αυτά χρόνια ήταν ένας αδιάλειπτος αγώνας απέναντι σε ό,τι τραυματίζει την συνύπαρξή μας στην πόλη» σημείωσε και πρόσθεσε: «Παραλάβαμε μια πρωτεύουσα απαξιωμένη, με λιγότερους πόρους. Ενάντια στον κομματισμό και τις πελατειακές σχέσεις, αναζητήσαμε τον νέο τύπο διοίκησης. Δείξαμε ότι υπάρχει και άλλο μοντέλο διοίκησης, ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν και αλλιώς χωρίς λαϊκισμό, χωρίς δημαγωγία».

Έκανε λόγο επίσης για πρωτοπορία του δήμου στις δράσεις αλληλεγγύης, παρά την έλλειψη πόρων και τόνισε: «Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την Αθήνα-Μητρόπολη. Οφείλουμε να απαντήσουμε στην κρίση με νέα εργαλεία ανάπτυξης, νέες μορφές συλλογικότητες νέες δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης. Η δύναμη μιας πόλης είναι η δύναμη των πολιτών της και η δύναμη της Αθήνας είναι η δύναμη των ανθρώπων της. Δεν είμαι περαστικός από τον Δήμο. Αυτό είναι και θα παραμείνει το μεγαλύτερο καθήκον που θα έχω αναλάβει».

Ο κ. Καμίνης έκανε έμμεση αναφορά και στη Χ.Α., λέγοντας ότι: «Η πολιτική μας απέναντι στον εξτρεμισμό έγινε τελικά κοινός τόπος στην αντίληψη και την αντιμετώπιση του φαινομένου». 

Πηγή:lifo.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !