Μεγάλες πρεμιέρες σήμερα στο prime time του Αντ1...

0
Δυναμικά ξεκινά η τηλεοπτική χρονιά του ΑΝΤ1 . Έτσι από σήμερα ξεκινά η νέα prime time ζώνη του καναλιού με τον Σουλεΐμάν στις 21:15 και το ξεκαρδιστικό τηλεπαιχνίδι Κράτα Γερά με τον Γιώργο Λιανό.Στις 00:00 θα δούμε το ανανεωμένο ΌΛΑ. Η ημέρα Δευτέρα στην κανονική του μορφή θα έχει και το Ράδιο Αρβύλα στις 23:15

21:15 ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ

Β’ ΜΕΡΟΣ - Δευτέρα 21 Οκτωβρίου
Η Χουρρέμ, μαθαίνει πως επιτέλους απαλλάχτηκε από τον μεγαλύτερο της εχθρό της, τον Ιμπραήμ και γιορτάζει τη νίκη της. Ενώ την ίδια στιγμή η Χατιτζέ καταρρέει από τον χαμό του αγαπημένου της. Ο Σουλεϊμάν πονάει βαθιά εξαιτίας της απόφασης που αναγκάστηκε να πάρει, αλλά συνειδητοποιεί πως τώρα χωρίς πια τον Ιμπραήμ, μια νέα εποχή ξεκινάει. Η Χατιτζέ για την εκτέλεση του Ιμπραήμ θεωρεί υπεύθυνη τη Χουρρέμ και μαζί με τη Σαχ Σουλτάν, ορκίζονται να την εκδικηθούν. Η Μαχιντεβράν και ο Μουσταφά επιστρέφουν από τη Μανίσα για να συμπαρασταθούν στο πένθος της Χατιτζέ. Ο Ματρακτσί, με την εντολή που παίρνει από τον Σουλεϊμάν, θάβει τον Ιμπραήμ σε ένα σημείο που δεν ξέρει κανείς. Ο σουλτάνος διορίζει στη θέση του Ιμπραήμ τον Αγιάς Πασά. Η Νιγκιάρ έχει έρθει στην Πόλη και ψάχνει την κόρη της. Η Σαχ Σουλτάν ζητάει από τον Σουλεϊμάν να κάνει τον άντρα της Βεζίρη, μια θέση που η Χιουρρέμ προόριζε για τον Ρουστέμ Αγά. Η Χατιτζέ μετά τον θάνατο του Ιμπραήμ στο μυαλό της έχει μόνο την εκδίκηση. Με τη βοήθεια της Μαχιντεβράν και των αδελφών της,  βρίσκουν  τελικά εκτελεστή για τη Χουρρέμ.

22:15 ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ

Παρουσίαση: Γιώργος Λιανός
 Σκηνές που φέρνουν ζάλη σ’ ένα παιχνίδι που φέρνει τα πάνω – κάτω! Έρχεται το «ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ» στον ΑΝΤ1 και η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο… στον τηλεοπτικό αέρα! Ποιος δεν θέλει να δει τον αγαπημένο του star να διαγωνίζεται κάτω από τις πιο extreme συνθήκες και ποιος δεν θέλει να κρατηθεί γερά πάνω του, παίζοντας μαζί του στις πιο τρελές δοκιμασίες; Δύο ομάδες τη φορά, αποτελούμενες από έναν celebrity και έναν τολμηρό παίκτη ανεβαίνουν στο rollercoaster και σε άλλα ριψοκίνδυνα παιχνίδια και ξεκινούν για τους πιο απίστευτους γύρους! Κουΐζ, παιχνίδια μνήμης και ερωτήσεις γνώσεων, φέρνουν τις δύο ομάδες αντιμέτωπες σε 5 διαφορετικές δοκιμασίες κάτω από συνθήκες που κόβουν την ανάσα, μέχρι να αναδειχτεί ο μεγάλος νικητής!


00:15 ΟΛΑ ΤΡΕΛΑ

Παρουσίαση: Θέμος Αναστασιάδης
Μαζί του ο Βαγγέλης Περρής και η Δούκισσα Νομικού
Για ακόμα μια σεζόν ΟΛΑ… παίζουν στον ΑΝΤ1: απίθανα videos, λαμπεροί καλεσμένοι, sexy παρουσίες, κορυφαίο χιούμορ, μεγάλες αποκαλύψεις, πικάντικες εξομολογήσεις, σπαρταριστό γέλιο. 
Ο Θέμος Αναστασιάδης, με τον Βαγγέλη Περρή επιφυλάσσουν αποκλειστικότητες που θα συζητηθούν, συνεντεύξεις που θα ξεχωρίσουν, δηλώσεις που θα εντυπωσιάσουν, μαζί τους η Δούκισσα Νομικού. 
 Μείνετε στον ΑΝΤ1, γιατί φέτος κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 00:15 εδώ είναι… ΟΛΑ ΤΡΕΛΑ!


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !