Και τρίτη αποχώρηση από το Dwts4!

5
Μετά τη Ζέτα Μακρυπούλια και το Φωκά Ευαγελινό έχουμε μια αποχώρηση - βόμβα από το νέο κύκλο του «Dancing with the stars» έγινε γνωστή μέσα από τη μεσημεριανή εκπομπή του Star ¨Μελέτησε το¨.Συγκεκριμένα στο τέταρτο κύκλο του show χορού θα λείπει ένα από τα πιο δυνατά γυναικεία ονόματα,που μάλιστα κέρδυσε και στη 2η σεζόν στο πλευρό του Αργύρη Αγγέλου.Όπως καταλάβατε πρόκειται για την χορεύετρι  Έμιλυ Ματθαιακάκη η οποία, όπως δήλωσε, δεν θα βρίσκεται στο λαμπερό show χορού αυτή τη σεζόν. Δείτε τις λεπτομέρειες στο σχετικό απόσπασμα...

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αποχώρηση?? Δε νομίζω... Αλλαγη ή καλύτερα αλλαγές...
    Εγινε οντισιον για τους επαγγελματίες χορευτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γίνεται audition αλλά δεν υπάρχουν χορευτές(χορεύτριες βασικά) που είναι από την πρώτη σεζόν και θα είναι και φέτος? Καλά είναι γνωστό ότι ήταν "προβληματική" η Έμιλυ στη συνεργασία της και αρκετά "δύσκολη". Αυτή δεν ήταν που είχε αποχωρήσει 2 φορές αφήνοντας σύξυλους τους παρτενέρ της?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλυτερα που εφυγε,περυσι εκανε στον τσαλικη τις ιδιες χορογραφιες που εκανε και στον αγγελου και τον χαντακωσε.και η αντιμισαρη και η πολυζου ηταν απο την αρχη αλλα εκαναν πολυ καλες χορογραφιες και καινουριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε αυτό έχεις δίκιο 5:55. Απλώς ποτέ δεν κατάλαβα γιατί την κράτησαν και μάλιστα κέρδισε τη δεύτερη χρονιά, ενώ τους είχε παρατήσει και τους είχε κάνει νάζια στη μέση της σεζόν, ζητώντας έξτρα χρήματα για ένα εμβόλιμο live.
    Επίσης, ένα άλλο "foul" της ήταν το ότι πολλές φορές είχε πει ότι ο Πούμπουρας ήταν βαρύς, δύσκαμπτος, χωρίς χορευτικό ταλέντο κλπ, δεν τον κάλυπτε καθόλου και αυτό ήταν αντιεπαγγελματικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κερδισαν γιατι προφανως ηταν οι καλυτεροι! και προφανως δεν υπηρχε θεμα με την παραγωγη. για να την κρατησουν σε 3 DWTS μαλλον μια χαρα ηταν. μηπως ειναι αλλοι οι λογοι που δεν τους γνωριζουμε? μηπως ηταν η μονη επαγγελματιας τελικα εκει μεσα ? διερωτομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !