Χρύσπα: Τα υπονοούμενα για την Ευαγγελία Αραβανή σχετικά με το «Dancing With the Stars»

Artevelde
1
Η Χρύσπα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μελέτησέ το!» για το «Dancing With the Stars» και το παρασκήνιο ανάμεσα στους παίκτες, ενώ σχολίασε και το γεγονός ότι από πολλούς η Ευαγγελία Αραβανή θεωρείται επαγγελματίας δασκάλα χορού, κάτι που προκαλεί αντιδράσεις για τη συμμετοχή της στο show ως παίκτρια.

Σχετικά με τις καταγγελίες για την Ευαγγελία Αραβανή είπε: «Δεν με πείραξαν καθόλου τα όσα ειπώθηκαν. Αν είναι όντως επαγγελματίας χορεύτρια και δεν πειράζει την παραγωγή, εμάς τι να μας πειράζει; [...] Με την Ευαγγελία έχουμε πολύ καλές σχέσεις, την ξέρω από παλιά», ενώ στη συνέχεια, όταν η Ελεονώρα Μελέτη την «προειδοποίησε» ότι μετα το βαλς -που θα χορέψουν στο δεύτερο live του show- την περιμένει η πολύ δύσκολη rumba, η Χρύσπα σχολίασε με νόημα: «Λες ρε Ελεονώρα; Θα ζητήσω από την Ευαγγελία (Αραβανή) τότε, να μου κάνει ιδιαίτερα».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλά αυτό που γίνεται με την Αραβανή είναι σκανδαλώδες και αυτό που με ενοχλεί είναι όχι τόσο το ότι είναι επαγγελματίας όσο το ότι δεν το παραδέχεται και προσπαθεί να μας πείσει ότι δυσκολεύεται...Ε όχι δα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !