Ο Χάρης Ρώμας μιλάει για τη νέα τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζει

Unknown
1
«Έχουν σχηματισθεί τα πρώτα επεισόδια»

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παραχώρησε συνέντευξη ο Χάρης Ρώμας και μίλησε για τις επαναλήψεις των σειρών του, για τα σχόλια που είχε κάνει η Άννα Παναγιωτόπουλου για αυτές και αποκάλυψε πως ετοιμάζει νέα σειρά.

Για τις επαναλήψεις είπε: «Αυτή η περίφημη πρωτιά στα νούμερα τηλεθέασης, ο νοήμων άνθρωπος καταλαβαίνει ότι δεν είναι αυτοσκοπός. Αγάπησα την Ελένη Ράντου, που είναι μια εξαιρετική καλλιτέχνιδα, νομίζω ότι η χημεία μας λειτούργησε εξαιρετικά».

Για την Άννα Παναγιωτοπούλου που είχε δηλώσει πως προτιμάει να βλέπει τούρκικα σίριαλ από τις επαναλήψεις, είπε: «Δεν παρακολουθώ τις συνεντεύξεις της Άννας Παναγιωτοπούλου, αλλά υπάρχει ένα άλλο κοινό που προφανώς τους ανακουφίζει τέρπει». 

Για τη νέα του σειρά δήλωσε: «Έχουν σχηματισθεί τα πρώτα επεισόδια. Αν λυθεί το οικονομικό θα κάνω νέο σίριαλ. Η πολύπαθος τηλεόραση, η εικόνα που προβάλει τώρα ,δεν είναι σίγουρα καλύτερη από αυτήν που πρόβαλε με τις πάρα πολλές σειρές που είχε κάποτε και κάποιες ήταν και κακότεχνες».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Οδωστρωτηρας χθε το ΜΠΡΟΥΣΚΟ 28% στο 15-44 και πανω απο 20 στο συνολο..Το μονοψηφιο leadin που δινει η ΛΙΤΣΑ ευτυχως τελειωνει την Παρασκευη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !