Με διπλά επεισόδια το Πλάκα Κάνεις απο αυτη την Δευτέρα...

6
Με διπλά επεισόδια έρχεται από Δευτέρα ο νέο κύκλος του Πλάκα κάνεις . Αλήθεια σας λέω και δεν σας κάνω πλάκα.
Έτσι από αυτή την Δευτέρα το Πλάκα Κάνεις Hotel Edition θα παίξει  Δευτέρα και Τετάρτη στις 22:15, ενώ το Κράτα Γερά κάθε Τρίτη στις 22:15. Και Στις 11-11αλλα και 13-11 θα παίξει ο ίδιος προγραμματισμός.
Οσο γα το Κράτα Γερά επιστρέφει με διπλα επεισόδια στις 18-11 και 19-11ι


Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Γιατί γίνονται αυτές οι αλλαγές;! Θα μπερδεύετε ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασικά σαφώς πιστεύω ότι το Πλάκα Κάνεις είναι πολύ πιο ελκυστικό από το Κράτα Γερά και λογικά θέλουν να ενισχύσουν τη Δευτέρα πριν το Ράδιο Αρβύλα. Ωστόσο πιστεύω ότι πρέπει να προμοτάρουν λίγο καλύτερα Βλάχο-Πούμπουρα με συνεντεύξεις, σε κανένα πρωινό κλπ ώστε να συνηθίσει ο κόσμος την ώρα και να μην μπερδευτεί. Επίσης, με διπλά επεισόδια πόσες εβδομάδες θα βγει η εκπομπή?Πόσα επεισόδια έχουν γυρίσει δηλαδή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Κράτα Γερά εχει ανακοινωσει συνολο 12 ζευγαρια διασημων αρα και 12 επεισοδια.. Αν του Τομας τελικα δεν προβληθει τοτε μενουν 11.. εχει ηδη παιξει 3 αρα λογικα μενουν άλλα 8.. Λογικα πλακα κανεις και κρατα γερα απο ιανουαριο θα στραματησουν (θα ολοκληρωθούν) μιας και ο αντ1 εχει ανακοινωσει το splash και το wanted.. Επισης το biggest game show in the world εχει συνολο 13 επεισοδια δηλαδη άλλα 12 και θα τελειώσει κοντά στο dancing with the stars.. εκει θα αρχισει και το your face sounds familiar και εφοσον απο Δεκεμβρη ξεκινανε οι τριχες , Παρασκευες στις 10 θα μεινει κενο.. μακαρι οι συζητήσεις για το radi the cage να ισχυουν και να ερθει στην ελλαδα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο τα τέλη Νοεμβριου θα μπει το The voice καθε Παρασκευη, ενω μεσα στο Δεκεμβριο θα μπει και η σειρα Τριχες 2 φορες την εβδομαδα.
    Δεν μπορω να καταλαβω την συγκεκριμένη κίνηση μιας και δεν ειναι κίνηση πανικου. Ειναι σαφες οτι θέλουν να παιξουν με τις ημερομηνιες για να μπορουσε να φτάσουν μια συγκεκριμένη για να ξεκινήσει κατι νεο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ααα ναι το the voice το ειχα ξεχασει.. αν μπει παρασκευη θα μπει στις 23:00 ; καθως η μπουλε θα αργησει να τελειωσει.. Οι τριχες 2 φορες τη βδομαδα; Το κρατα γερα αν συνεχισει ποτε με 1 και ποτε με 2 φορες την εβδομαδα ισως παιξει τα υπολοιπα 8 επεισοδια μεχρι τον δεκεμβρη και μπει στην ωρα του η σειρα τριχες, για την 2η μερα προβολης της ισως μεινει το πλακα κανεις με μια μερα τη βδομαδα αν δεν ολοκληρωθει.. για το raid the cage ξερετε τιποτα; θα το χε στη παρουσιαση προγραμματος αν ητανε αλλα δε ξερω θα ταν καλο να μπει στο προγραμμα.. επισης, γνωριζετε κτ για τις 2 νεες σειρες του μεγκα απο ιανουαρια καθως και αν καμια απο αυτες εχει να κανει με αυτες που ελεγε ο φιλιππιδης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !