Πέρασε μπροστα και πάλι το Μπρούσκο..

4
Συνεχείς ανατροπές έχουμε τόσο στα νούμερα τηλεθέασης όσο και στην πλοκή του Μπρούσκο. Η σειρά για άλλη μια ημέρα κατάφερε να πάρει με τεράστια διαφορά στο νεανικό κοινό την πρώτη θέση ενώ την πρωτιά πήρε και στο σύνολο του κοινού.
ΜΠΡΟΥΣΚΟ 23,8 32,5
FATMAGUL 22,2 14,1
Ανεβάζει στροφές και το Βάλς με 12 Θεούς καθώς ο 2ος κύκλος ήδη ξεκίνησε και οι εξελίξεις και οι ανατροπές είναι συναρπαστικές το ΒΑΛΣ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΥΣ χθες έκανε 17,7στο σύνολο και  20,8  στο νεανικό κοινό.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Χαιρομαι που το μπρουσκο κατατροπωνει τη φατμαγκιουλ και τα ονειρα(παρολο που δεν μου αρεσουν) και η μουρμουρα τον σουλειμαν!!Τελικα ειχε δικιο ο Γιωργος που ελεγε οτι φετος τα τουρκικα θα πεσουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H niki twn Oneirwn itan etsi ki allws dedomeni, alla ki eukola pragmatopoihsimi apo ena kanali pou ta sirial tou sarwnoun... Alli simasia exei na petyxei mia niki o ANT1 sta sirial ki alli to MEGA, ki ayto fainetai apo toso zorizetai to Mprousko na perasei ti Fatmagul...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Simfono apolitos prowlima exete me to tourkiko sto mega kai genikos ti kakia ine auti me ta tourkika eleos ta amerikanika ine kalitera se opion them aresi as alaxi kan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχααχαχαχ!ενταξει το μπρουσκο την ξεπατωσε(εστω στο νεανικο περισυ στην ωρα αυτή το μεγκα ειχε 36-40 κι τωρα 14;O) τη φατμαγκιουλ κι το λεω εγω που την παρακολουθώ ενιοτε(πληξαμε με τα τουρκικα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !