ΔΕΙΤΕ την πρεμιέρα της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ στο 'Μες την καλή χαρά'

Χρηστος Γ
9
Μετά από ένα καλοκαίρι που γράφτηκαν τόσα πολλά και συζητήθηκαν άλλα τόσα, έφτασε η ώρα για το νέο Μες Στην Καλή Χαρά να βγει στον αέρα του ALPHA. Η μουσική έπαιζε δυνατά ενώ η Κατερίνα Καραβάτου επέστρεφε μετά από δύο χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα του καναλιού της Κάντζας, μέσα σε ένα καλοφτιαγμένο πλατό που δεν θυμίζει τίποτα από τις προηγούμενες σεζόν της εκπομπής του Σαββατοκύριακου. Η παρουσιάστρια μπήκε με το γλυκό χαμόγελο που την χαρακτηρίζει, αλλά και εμφανώς συγκινημένη από το χειροκρότημα των συνεργατών της που βρίσκονταν πίσω από τις κάμερες.
«Καλωσορίσατε! Έτσι ξεκινάει το Μες Στην Καλή Χαρά! Σκεφτόμουν ότι θα πάθω διάφορα... τελικά το μόνο που έγινε έιναι ότι μου χάλασαν τα νύχια. Γούρι! Ξεκινάμε μια καινούρια χρονιά με μια υπέροχη ομάδα μπρος και πίσω από τις κάμερες. Θα σας κρατάμε συντροφιά με πολύ θετική διάθεση, με χαρά, με αισιοδοξία, ακόμα και όταν τα πράγματα δεν είναι όμορφα. Δεν θα είμαστε αποστασιοποιημένοι από την κοινωνία, αλλά θέλουμε να γίνουμε η παρέα σας όλα τα Σαββατοκύριακα αυτής της χρονιάς!», είπε η Κατερίνα και αμέσως μετά υποδέχτηκε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τον Παύλο Σταματόπουλο και τον Ευθύμη Ζησάκη.


Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. πολυ μουντο πλατω και βαρετη πρεμιερα.μας ελειψε η καραβατου ειναι αληθεια απο την τηλεοραση αλλα γυρισε στο στομα του λυκου. παιρνει πλανο καθε 15;p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειδα λιγο απο την εναρξη στο ιντερνετ..δεν ξερω γιατι αλλα με κουρασε . Αυτη η Σπυροπουλου ειναι εκνευριστικη. Ολη την ωρα θελει να πεταγεται και να κανει χιουμορ,αλλα πεταει κοτσανες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Einai ofthalmofanes oti h Spuropoulou exei parei perissotera posta fetos stin ekpompi... Pantou h Spiropoulou... Den einai ligo adiko gia tous upoloipous?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειδα περιπου 49 λεπτα απ την αρχη. δεν εχω ξαναδει τη σπυροπουλου αλλα πραγματικα η κοπελα ή εχει πολυ το ελευθερο να κανει οτι θελει ή απλα ειναι αγενης. διεκοπτε συνεχεια την καραβατου ενω η καραβατου ηταν πολυ διακριτικη και ησυχη, υπερβολικα θα ελεγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας μαζευτεί λίγο η Σπυροπούλου. Καταστρέφει όλη την εκπομπή με τις "παρεμβάσεις" της. Χωρίς να έχει γνώσεις για διάφορα θέματα ή καλεσμένους, πετάγεται σε ξαφνικό χρόνο. Κι εκεί που περιμένεις να πει κάτι, δεν λέει τίποτα ουσιώδες. Έλεος. Η εμπειρία της Καραβάτου φαίνεται on camera, αλλά αν δεν ρυθμιστεί το θέμα με την Σπυροπούλου, δεν βλέπω κανέναν καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ωραια η εκπομπη χρειαζοταν ανανεωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπλε φοντο στη σπυροπουλου και πολυ καλος φωτισμος αλα μενεγακη.... σκοτεινη και με φοντο μουντο και με καλωδια απο το πιανο να φαινονται η καραβατου.. εγω προβλεπω χαμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εμένα δε μου άρεσε η εκπομπή σε σχέση με της Ναταλίας.
    Ούτε η Καραβατου, ούτε η Σπυροπουλου που πετάγεται συνέχεια ούτε η χημεία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αισχος!ας την σταματησει καποιος την ξανθια απαιδευτη κοτσανολογο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !