'BAΛΣ με 12 θεούς':Πληγή για το πρόγραμμα του Ant1

Χρηστος Γ
4
Οι άνθρωποι του Ant1 το δήλωσαν ξεκάθαρα:Φέτος θα είμαστε πρώτοι.Αυτό μένει να επιβεβαιωθεί (ή όχι),με τα πρώτα δείγματα να είναι ενθαρρυντικά. Μπορεί το Mega να παραμένει εντυπωσιακά πρώτο (με επαναλήψεις 15.00-19.00), ωστόσο η prime time του Ant1 δεν ξεκίνησε.
Μοναδική 'τρύπα' στο πετυχημένο πρόγραμμα του Αμαρουσίου?Το κακογυρισμένο 'Βαλς'.Μια σειρά που παλεύει να ξεπεράσει το 15%,κι ας είναι στη 2η σεζόν.Τα ποσοστά αυτά κρατούν πιθανότατα,το Μπρούσκο στη 2η θέση (αν και τίποτα δε γίνεται υποθετικά,ο αντίλογος μπορεί να υποστηρίξει πως η σειρά των 19.00 θα έπρεπε να είχε πάρει 'κεφάλι' ήδη),καθώς η Fatmagul παίρνει πολύ μεγαλύτερο lead-in από το 'Παρά 5'.
Πόσο χαμηλότερα να πέσει μια σειρά από το 13%,σε ένα πρόγραμμα που χτυπά 28-30% από τις 07.00-18.00? 

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν θεωρό το Βαλς κακογυρισμένο. Απεναντίας... Το θεωρώ πολύ καλύτερο σκηνοθετικά γυρισμενο ακομα και από τα Κλεμμένα Όνειρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τόσο χαμηλά ποσοστά, όμως πραγματικά ο δευτερος κύκλος που ήδη παίζει στην Κύπρο έχει πάρα πολύ αγωνία και είναι πολύ ανώτερος από τον πρώτο κύκλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι καλυτερο και απο τον μπρουσκο
    το βαλς.. περσυ ο αντενα το εβαλε τις 5μμ και εκανε νουμερα στο συνολο καπου στο 19 και στα νεανικα γυρω στο 25%... απλα δεν ειχε απο την αρχη την καταληλη διαφημηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Μπρούσκο που αναφέρθηκε που κολλάει; Σαρώνει στα 15-44 που στοχεύει ο ΑΝΤ1 ! Το είπε κ ο Κυριακού. Στόχος μας η πρωτιά στα κοινά 15-44 που ενδιαφέρουν τους διαφημιστές μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !