Ποδαρικό με το ..αριστερό η Κουτσελίνη στον Alpha: Προβληματισμός και ψυχρολουσία για όλες τις εκπομπές! - Πάνια, Καραβάτου θα ανατρέψουν την κατάσταση;

5
Ποιός να της το έλεγε της εμπειρότατης Ζήνας Κουτσελίνη, όταν αναλάμβανε τη θέση διευθύντριας ψυχαγωγικού τομέα στον Αlpha, ότι από τη πρώτη βδομάδα προβολής των ψυχαγωγικών εκπομπών θα ανέκυπταν προβλήματα; "Eλένη" και "Δέστε τους" αντιμετωπίζουν ήδη πρόβλημα στον τεράστιο ανταγωνισμό. Θα περίμενε κανείς πώς τις πρώτες τουλάχιστον μέρες, η κατάσταση θα ήταν πιο ευνοϊκή για τις δύο εκπομπές.

Στη περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη πράγματι συνέβη, αφού ξεκίνησε ικανοποιητικά. Στη συνέχεια όμως βρέθηκε σε πρωτόγνωρα για εκείνη νούμερα τηλεθέασης-σε αυτή τη ζώνη-. Στη περίπτωση των "Δέστε τους", ναι μεν δεν υπήρχε τηλεοπτική αναμονή, αλλά είχαν χτίσει ένα κοινό που φαινόταν ότι δεν γίνεται να το χάσουν εύκολα. Σίγουρα, η επικαιρότητα έπαιξε τον ρόλο της. Από την άλλη ούτε το "Κάτι ψήνεται" φαίνεται να "τραβάει", όπως πέρυσι, αν και είναι νωρίς ακόμα για τελικές εκτιμήσεις, αφού η εν λόγω εκπομπή ανεβαίνει σταδιακά.

Κακά τα ψέματα, το βάρος πέφτει πλέον σε Πάνια και Καραβάτου. Αν το Σαββατοκύριακο σημειώσουν καλές επιδόσεις και παρουσιάσουν φρέσκες σε ιδέες και περιεχόμενο εκπομπές, τότε ο Alpha θα διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Όσο για την Ελένη και την παρέα του "Δέστε τους", έχουν τον χρόνο και ας ελπίσουμε την όρεξη να βελτιωθούν άμεσα και να πατήσουν επιτέλους γκάζι. Άλλωστε, τη καλή ψυχαγωγία την έχουμε όλοι ανάγκη.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ξεπερασμενης σχολης των 90s η Κουτσελινη..Συμβολιζει την εποχη της ψευτικης ιλουστρασιον τηλεορασης που εχει ξεπεραστει..Λαθος επιλογη του Κοντομηνα σε αντιθεση με τον Καλημερη που ειναι δυναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοιπόν, το συμπέρασμα είναι ενα και είναι πλεον καρατσεκαρισμενο:
    η μεγάλη μείωση της διαρκειας της τηλεοπτικης σεζόν ανακατεψε για τα καλα την τραπουλα τα τελευταια χρόνια.
    Οι περισσοτερες εκπομπες "κοβουν" Ιούνιο και επιστρεφουν σχεδον 4 μήνες μετά, δίνοντας πια στους αλλους παικτες (ΣΚΑΙ κλπ) το περιθωριο να κερδισουν τηλεθεατές και την εμπιστοσύνη του κοινού στο μεσοδιάστημα, αφού συνήθως συνεχίζουν το ζωντανο τους προγραμμα σχεδον αδιακοπα!
    Ειδικά ο Σεπτέμβριος είναι εξαιρετικά σημαντικός μήνας, που χάνεται για τα περισσότερα "μεγάλα" κανάλια με επαναλήψεις κλπ ενώ ο κόσμος διψάει για ζωντανές εκπομπές και φρέσκο πρόγραμμα.
    Ετσι αρχιζει η σεζον με handicap για τους πρωτοκλασάτους και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια στη συνέχεια για να κερδισουν το χαμενο έδαφος...
    Δειτε τι εγινε τα προηγουμενα χρονια με τη ΝΕΤ, το ΣΚΑΙ (από το 3% έφτασε στο 12% σε 2-3 σεζόν) αλλά και τα μικροτερα καναλια (KONTRA, EXTRA κλπ).
    Ο κόσμος πλεον δεν αλλαζει ιδιαιτερα τις τηλεοπτικες του συνηθειες το καλοκαιρι -αφου οι διακοπες εχουν περιοριστει στο ελαχιστο- οποτε κουραζεται με τις επαναληψεις και τις κονσερβες και στρεφεται αλλου.
    Οταν το καταλαβουν αυτο οι "παλιες καραβανες" μπορει να ξαναποκτησουν τα παλια τους μεριδια. Προς το παρον, φοβαμαι πως δεν υπαρχουν πια μικροι και μεγαλοι παικτες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν το ΣΚ δε χαλαρώσει η επικαιρότητα, τότε η Καραβάτου θα "καεί" από το ΣΚΑΪ (Σαββατοκύριακο με δράση), πέρα που αν γίνει πάλι τίποτα και υπάρχει συνεχής ροή και από MEGA, τότε πάει άκλαυτη!

    Η Πάννια έχει κάποια συν, γιατί παίζει σε ώρες που δεν υπάρχει κάποιο ενημερωτικό πρόγραμμα. Βέβαια, όλα εξαρτώνται από τις εξελίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Κουτσελίνη και η Κουτσελίνη... Σιγά την γκουρού της τιβι! Την έχουν αναγάγει 10 άσχετοι ως γκουρού στην τηλεόραση γιατί έφερε τη Σκορδά από τη Θεσσαλονίκη και τα νούμερα τηλεθέασης στα μεσημεριανά! Σπουδαία γυναίκα. Δεν είναι άσχετη αλλά δεν είναι πια και η γκουρου της τηλεόρασης! Σαφέστατα λάθος κίνηση Κοντομηνά να την φέρει πίσω. Είναι σαν ένα mini cooper. Πολύ ωραίο, ακριβό αυτοκίνητο εμφανισιακά αλλά μικρό και λίγο πρακτικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμενα η Κουτσελινη δεν μαρεσει και για εναν αλλο λογο γιατι σε καθε της συνεντευξη βγαζει χολη για ολους κανενας δεν της αρεσει και κανενας δεν ειναι καλος παρα μονο οσους βγαζει αυτη και οτι αυτη ειναι η καλυτερη και αυτο δε μαρεσει καθολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !